EtusivuKilpailu & valmennusAjankohtaistaValmennuksen kesäleiri Stella-, Luna- ja Vega -ikäluokalle

Valmennuksen kesäleiri viikolla 24

PNV järjestää kesäkuussa viikolla 24 valmennuksen kesäleirin Stella-, Luna- ja Vega- ikäluokille. Leiri pidetään ma-pe 11.–15.6 Tuvalla (Teerikukonkuja 3, Helsinki) klo 10–14. Harjoittelun lomassa pidetään pieni evästauko, jolloin voi haukata omia eväitä. Vastuuvalmentajina leirillä toimivat Essi Hannuksela, Sonja Karlsson, Neea Löyttyniemi ja Jaana Hillebrandt. Leirin hinta on 40e.

Leirillä harjoitellaan normaalien joukkueharkkojen tapaan, mutta myös ulkoillen, leikkien ja luovuutta käyttäen sekä muihin joukkueisiin tutustuen. Leirillä voidaan tehdä päiväretki yhtenä päivänä, esimerkiksi maauimalaan, uimahalliin tai Korkee seikkailupuistoon osallistujien halukkuudesta riippuen.

Viikolla ei järjestetä joukkueharjoituksia iltaisin koko joukkueen osallistuessa leirille. Joukkueharjoitusten sijasta iltaisin järjestetään yhteisharjoituksia voimistelijoille, jotka eivät osallistu leirille. Yksittäisten voimistelijoiden on myös mahdollista osallistua leirille, vaikka joukkue ei osallistuisikaan.

Ilmoittautuneille tulee pian lisätietoja leiristä sähköpostilla!