Tanssin riemua

Dancemix

Tällä tanssillisella jumppatunnilla heittäydytään tunnelmasta ja rytmistä toiseen, ja nostetaan hiki pintaan vaihtelevien tanssityylien tahdissa. Anna musiikin viedä mukanaan ja tule kohottamaan kuntoa, parantamaan koordinaatiota sekä kehittämään kehon ilmaisukykyä. Sopii kaikille tanssista innostuneille. Uusi tunti!

Lavis

Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka yhdistää lavatanssiaskeleita ja jumppaa.  Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jiveä, cha chata ja sambaa.

Senioritanssi

Hauskaa ja virkistävää liikuntaa tanssien.  Musiikilla on tärkeä rooli, mutta pari ei ole välttämätön.  Tanssiminen on myös oivallista aivojumppaa.

Tanssillinen voimistelu

Kiinnostaako tanssillinen voimistelu, mutta et ole koskaan sitä kokeillut? Miltä tuntuisi vauhtiheitto, pystyrentous tai sivuaalto? Nyt pääset mukaan harjoittelemaan tanssillisen voimistelun perusteita! Pohjataitoa et tarvitse, vain halun kokeilla ja oppia uutta.  Tunnilla harjoitellaan myös kesän 2018 Suomi Gymnaestradan ohjelmaa.

Jazzis

Tule mukaan nauttimaan uudesta jazztanssiin pohjautuvasta tanssitunnista! Treeni rakentuu jazztanssista tutuista keskilattiaharjoituksista sekä tanssillisista osista kuten pienestä koreografiasta. Tunti sopii kaikille – aiempaa kokemusta ei tarvita. Jazzis ei ole rankkaa hikijumppaa, mutta haastaa sinut mm. koordinaation, tasapainon ja liikkuvuuden alueilla. Tunti on loistava valinta henkilöille, joilla on halu löytää mielekäs treenimuoto tanssin kautta. Huomaamattasi kunto kohoaa, koordinaatio, notkeus ja liikkuvuus paranevat.