Tule liikkumaan!
Lasten liikunnan hinnat

Jumppakuvaukset

Dancemix

Tanssitaan eri tanssisarjoja, tutustutaan eri tanssityyleihin ja kehitetään peruskuntoa leikkien ja liikkuen.

Gym-mix ja Gym-mix mini

Tutustustaan eri voimistelulajeihin (telinevoimistelu, akrobatia, joukkuevoimistelu ja rytminen voimistelu) sekä harjoitellaan nopeutta, notkeutta ja kehonhallintaa hauskalla ja innostavalla tavalla. Sopii pojille ja tytöille.

Joukkuevoimistelun harrasteryhmä

Joukkuevoimistelun harrasteryhmä (JV-harraste) sopii kaikille niille, jotka haluavat harrastaa lajia ilman kilpailun asettamia vaatimuksia. Tunneilla opitaan vartalon liikkeitä, tasapainoja, hyppyjä ym. lajin perusliikkeitä iloisessa ilmapiirissä.

7-9 -vuotiaille tarkoitettujen tuntejen, alkeet ja jatko, valinta riippuen aiemmasta kokemuksesta. Kevätkaudella 9-12 -vuotiaiden ryhmä harjoittelee myös kesän 2018 Gymnaestrada Suomi -tapahtuman kenttäohjelman. Halukkaat voivat osallistua kesäkuun alkuun sijoittuvaan tapahtumaan, joka järjestetään Turussa.

Joukkuevoimistelun harrasteryhmä, esiintyjät

Ryhmässä (JV-esiintyjät) keskitytään perusvoimistelun lisäksi harjoittelemaan ja valmistamaan esitys, jolla ryhmä osallistuu keväällä 2018 uudenmaan alueen voimistelutapahtumiin (2-3 kpl). 90 minuutin tunti sopii hyvin 9-12 -vuotiaille tytöille, joilla on aiempaa voimistelutaustaa. Tunti on torstain JV-harrasteryhmissä voimistelijoille lisätreenitunti. Hinta sisältää esityksen koreografiakulut. Lisäkustannuksia tulee muun muassa esiintymispuvusta (50-80 €) sekä osallistumismaksuista (enintään 120 €).

Minimikrot ja Mikrot

Minimikrot ja Mikrot ovat seuran joukkuevoimistelun esivalmennusryhmiä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen nuorisovalmennuspäällikkö Sanna Peltola, sanna.peltola@pnv.fi, puh. 045 1122 105.

Lapsen ikä vuoden lopussa ratkaisee ryhmävalinnan.

Naperobaletti

Baletin alkeita leikinomaisin harjoittein mielikuvien avulla.

Perheliikunta

Koko perheen yhteinen liikuntamuoto, joka kehittää perusliikuntataitoja temppujen, leikkien ja laulujen avulla.

Satutanssi

Opetellaan liikunnan ja tanssin perustaitoja leikin varjolla musiikin tahdissa.

Sirkus-akro

Tunneilla sirkustellaan ja opetellaan pari- ja perusakrobatiaa sekä pyramideja. Jatkotunti on tarkoitettu lapsille, joilla on aikaisempaa sirkus-, voimistelu- tai akrobatiakokemusta. Ohjaajat ehdottavat tarvittaessa ryhmästä toiseen siirtymistä ensimmäisten tuntien jälkeen.

Tanssillinen akrobatia

Vauhdikkaalla tunnilla harjoitellaan helpohkoja temppuja, joihin lisää haastetta kertyy ylä- ja keskivartalon voiman kehittyessä. Tunnilla harjoitellaan myös lyhyitä tanssilllisia akrobatiasarjoja. Tunti sopii tytöille ja pojille. Erittäin hyvä lisätreeni Dancemix – ja JV-harrasteryhmäläisille sekä Pro Dance tanssilinjan tanssijoille.

Easysport

Pakilan Voimistelijat aloittaa uuden easysport-liikuntaryhmän akrobatiaa ja temppuilua. Tunti pidetään Torpparinmäen peruskoululla keskiviikkoisin klo 14.15-15.15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu 1.-3. luokkalaisille tytöille ja pojille.  Tunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua.