EtusivuAikuisetRyhmäliikuntaohjaajat

Aikuisten ohjaajat

Donna Suomi

Olen Donna Suomi, ammatiltani liikunnanohjaaja amk. Valmistuin v. 2010 ja siitä asti olen ohjannut ryhmäliikuntaa säännöllisesti.

Ohjaan tällä hetkellä lauantaiaamupäivisin Lauantailattareita ja Bootcampia Paloheinän ala-asteella.

Parasta ohjaamisessa on nähdä asiakkaiden tyytyväisyys, olla luova työssään ja tehdä monipuolisia tunteja.

Ohjaajana olen kannustava ja iloinen. Pidän myös asiakkaiden haastamisesta niin, että asiakas muistaisi myös ylittää itsensä. Varmistan aina, että asiakas tekee liikkeet oikein. Tanssitunneilla minulle on usein tärkeintä, että pysytään liikkeessä ja nautitaan rytmistä.

Eeva Särkilahti

Olen Eeva Särkilahti, ryhmäliikunnan ohjaaja. Nautin liikunnasta ja urheilusta; erilaiset jumpat, juoksu ja jooga ovat erityisesti minulle tärkeitä.

Perhe, ystävät ja monen tyyppinen vapaaehtoistyö PNV:ssä ovat kirkas kolmen kärki elämässäni ja ajanvietossani.

Olen seuran kasvatti, toisen polven pnv-läinen ja voimistellut täällä lapsuuteni ja nuoruuteni. Aloitin ohjaamisen 14-vuotiaana, apuohjaajan roolissa. Sillä tiellä ollaan! Tyttäreni on sitten se seurassa voimisteleva kolmas polvi.

Olen käynyt Voimisteluliiton ryhmäliikuntaohjaajan koulutukset ja erilaisia täydennyskoulutuksia siihen päälle. Yritän joka vuosi ehtiä käydä ainakin jossain koulutuksessa edelleen.

Ohjaan äijätreeniä keskiviikkoisin, ja se on viikkoni ehdoton kohokohta. Ihan paras porukka!

Kerttu Valve

Liikunnan iloa kaikille! Olen Kerttu Valve, ammatiltani fysioterapeutti.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan.  Pakilan Voimistelijat on oma kasvattiseurani voimistelu-ja valmennusurallani ja ryhmäliikuntatunteja olen ohjannut PNV:ssä 30 vuoden ajan.

Olen ollut Pakilan Voimistelijoiden hallituksen jäsen ja puheenjohtaja vuosina 2005 – 2016. Tällä hetkellä toimin myös PNV:n joukkuevoimistelijoiden fysioterapeuttina.

Liikunta kaikessa monipuolisuudessaan on minulle elämäntapa, joka rytmittää viikko-ohjelmaani ja auttaa jaksamaan arjen rutiinien keskellä. Fysioterapeuttina ja ryhmäliikunnan ohjaajana haluan olla mukana kannustamassa ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselleen oikean, turvallisen ja innostavan tavan liikkua yhdessä ja erikseen. Hymyssä suin eteenpäin!

Kirsi ”Kikka” Ahveninen

Olen pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja, joka on vuosien varrella saanut ilon ohjata hyvin monenlaisia tunteja. Elämässä tärkeää liikunnan lisäksi ovat lapset, lemmikit ja tasapainoinen elämä.

Lapsena liikunta oli minulle hankalaa ja olin luokkani huonoin liikuntatunneilla. Aikuisiän kynnyksellä minulla todettiin sydänvika, joka oli syy siihen, etten kyennyt liikkumaan kunnolla. Leikkauksen jälkeen pikkuhiljaa kuntoni parani ja menin pienellä paikkakunnalla kansalaisopiston jumppaan. Ohjaaja tuli kerran kysymään, miksi en alkaisi ohjamaan ja hän pyysi minua ohjaamaan pari seuraavaa tuntia. Siitä innostuneena lähdin kouluttautumaan ryhmäliikuntaohjaajaksi ja sillä tiellä olen edelleen.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 28 vuotta, myös tunneissa laskettuna paljon, sillä olen aina ohjannut keskimäärin 15 – 20 tuntia viikossa.

Aerobicohjaajakoulutus oli ensimmäinen koulutukseni, sen jälkeen kävin muun muassa kuntosaliohjaajakoulutuksen, personal trainer -koulutuksen, fascia training -, Zumba- ja Lavis -koulutukset. Olen myös hieroja, kosmetologi ja parturi-kampaaja. Vuosien varrella on tullut käytyä valtava määrä erilaisia koulutuksia ja kursseja ryhmäliikuntaohjaukseen liittyen.

Olen ohjannut PNV:llä kolmisen vuotta. Kun täytin 50 vuotta, ryhdyin korostamaan asiakkaille sitä, että ei ole häpeä tehdä tunnilla kevennetysti tai pitää omia taukoja. Häpeä on jäädä jumpan sijaan kotiin sohvalle köllöttelemään, eli tunnille vaan kaikki nauttimaan – aina ei tarvitse suorittaa sitä sata lasissa!

Matilda Ahlsten

Olen Matilda Ahlsten, joogaohjaaja sekä teatteri-ilmaisun ohjaaja. Luovuus kaikissa muodoissaan merkitsee minulle paljon. Joogan löysin joitakin vuosia sitten ja hurahdin siihen heti täysillä – olin löytänyt oman tapani liikkua. Joogaohjaajaksi kouluttauduin vuonna 2015 ja olen ohjannut tunteja siitä asti, PNV:llä vuodesta 2017.

Suhtautumiseni joogaan on hyvin maanläheinen ja rento. Pyrin ohjaamaan tunteja, jotka ovat kaikentasoisille joogeille mielekkäitä, aloittelijoista konkareihin. Tunneillani ei tarvitse suorittaa rypyt otsalla, vaan tärkeää on kuunnella oma kehoa ja nauttia sen mahdollisuuksista, samalla antaen mielen levätä.

Hyvän joogatunnin jälkeen tunnet olevasi läsnä omassa kehossasi ja olo on raukea ja vetreä. Muista olla lempeä ja rakastava itseäsi kohtaan.

Milla Willman

Olen Milla Willman ja ohjannut erilaisia tunteja jo vuodesta 2003, kun kävin ensimmäisen liikunta-alan koulutuksen Liikunnanohjauksen peruskurssin LOPin. Sen jälkeen olen kouluttautunut Aikuisliikunnan Ammattitutkinnon puolella ja käynyt erilaisia kursseja kuten juoksuvalmentaja, Trainer4You Personal Trainer, Trainer4You ravintovalmentaja, vesiliikuntaohjaaja, kahvakuulaohjaaja yms.
PNV:llä olen työskennellyt nyt muutaman vuoden vetäen lähinnä lihaskuntotunteja kahvakuulaa, HIITtiä ja lisäksi kehonhuoltoa. PNV:n lisäksi ohjaan myös muutamassa muussa paikassa.
Nuoruudessani olen pelannut lähes 20 vuotta ringetteä ja 6-vuotta salibandyä. Nyt aikuisuuden kynnyksellä olen innostunut triathlonista ja pitkistä eräilyretkistä.

Satu Huttunen 

Olen Satu Huttunen, ryhmäliikunnan ohjaaja Helsingistä. Ohjaan Pakilan Voimistelijoiden lisäksi myös muualla, joten saatamme törmätä liikunnallisissa merkeissä myös toisaalla. PNV:n toiminnassa olen ollut mukana muistaakseni vuodesta 2000 lähtien.

Olen aina pitänyt liikunnasta ja nuorempana harrastin balettia ja sulkapalloa. Alun perin minulla on kaupallisen alan koulutus, mutta liikunnasta tuli minulle ammatti, kun kyllästyin istumatyöhön ja uudelleenkouluttauduin oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi.

Lisäksi olen suorittanut useita lyhyempiä koulutuskokonaisuuksia, mm. kuntosaliohjaaja, personal trainer, vesijumppa- ja hydrobic-ohjaaja, Sportius Pilates -ohjaaja jne. Pelkästään liikunta-alan töitä olen tehnyt vuodesta 2005.

Liikunnan ohella tärkeintä elämässäni on perhe, muut läheiset ihmiset ja ystävät. Vapaa-aikani kuluu liikkuessa, koiran kanssa touhutessa, mökkeillessä sekä vanhaa omakotitaloa ja pihaa kunnostaessa. Pidän myös lukemisesta, jolle tosin aikaa jää harmittavan vähän.

Olen aina kokenut, että seuratoimintaa tehdään intohimolla liikuntaan ja suurella sydämellä. Tuntivalikoima on PNV:ssä sen verran laaja, että kaikille löytyy varmasti juuri itselle sopiva ryhmä. Tervetuloa jumppaamaan!

Nathaly Gómez Martinez

Olen venezuelalainen jumppaohjaaja ja laulaja. Olen ohjannut noin 20 vuoden ajan monissa eri maissa, mm. Argentiinassa, Espanjassa ja Venezuelassa. Ohjaan joogaa, pilatesta spinningiä, tanssia ja montaa muuta lajia. PNV:llä ohjaan keskiviikkoisin Latinofitiä. Puhun sujuvasti suomea, espanjaa, englantia ja portugalia. Tervetuloa tunnilleni.

 

Juan Rios

Ohjaan tiistaiaamuisin Latinofitiä ja kehonhuoltoa. Latinofitissä tarkoituksena tanssia ja pitää hauskaa, samalla kohottaa kuntoa. Tulkaa kaikki rohkeasti mukaan.

Ulla Turunen

Olen ikivireiden ohjaaja. Tärkeitä elämässä ovat perhe ja terveys. Päädyin ohjaamaan ystäväni isosiskon pyynnöstä kauan aikaa sitten ja sille tielle jäin vaikka väliäkin on tullut pidettyä.
Olen käynyt muun muassa Professional fitness ja perheliikunta -koulutukset sekä useita kymmeniä lyhyitä koulutuksia. Ohjaajanurani aloitin PNV:ssä ja varmaankin myös lopetan PNV:ssä.  Ensimmäisen tunnin ohjasin kun olin 15-vuotias. Terkkuja kaikille – nauttikaa jumpasta hymyssä suin!