Tehotreenitunnit

Gymstick

Tehokas lihaskuntopainotteinen tunti, jossa apuvälineenä käytetään gymstickiä (seuralla on muutamia gymstickejä, joilla pääset kokeilemaan tuntia). Tunnilla syke nousee, kehittäen kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikehallintaa. Tunnille mukaan sisäliikuntakengät, hikipyyhe, vesipullo ja oma gymstick.

 

HIIT

HIIT tulee sanoista High Intensity Interval Training ja tunti on nimensä mukaan kovatehoinen intervallitreeni. HIIT-tunnin alussa lämmitellään huolellisesti ja valmistetaan näin keho ja mieli tulevaan harjoitukseen. Varsinainen treeni kestää parikymmentä minuuttia ja se koostuu liikepattereista, joilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaskestävyyttä. Patterit tehdään kovalla teholla ja niiden välissä levätään. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja niistä on olemassa useampi variaatio, joten jokainen pysyy mukana treenissä. Tunnin lopussa jäähdytellään rauhassa ja venytellään ne lihasryhmät, joita on eniten kuormitettu. Tunnille mukaan sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja vesipullo.

 

Äijätreeni

Sporttitreenitunti, joka on suunnattu miehille. Ryhmän koko on n. 30 miestä. Tunnilla syke nousee reippaasti, kun kestävyyskuntoa kohennetaan helpolla askelluksella, tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä mm. voimatankojen avulla ja lopuksi venytellään ja huolletaan kehoa rauhassa. Miehet ovat luonnollisesti tervetulleita myös kaikille muille PNV:n aikuisten tunneille, mutta tämä on varattu vain miehille. Tunnin kesto 90min.

 

Power Method-voimaharjoittelu

Sopii sinulle, joka haluat oppia harjoittelemaan toiminnallisesti koko kehoa kuormittaen ja erityisesti  kehon tukilihaksia aktivoiden. Sopii sinulle joka haluat oppia liikkeiden oikeat suoritustekniikat, niin että liikkeet tuntuvat siellä missä pitääkin. Tunnille mukaan oma matto, hikipyyhe ja vesipullo. Lisäksi voi ottaa mukaan oman kahvakuulan sekä kuminauhan (kuminauhoja saatavilla myös ohjaajalta).

 

Sporttijumppa

Reipastahtinen perusjumppa, jossa kohenee sekä kestävyys että lihaskunto. Noin puolen tunnin sykkeennosto-osio, tehokkaat lihaskuntoliikkeet ja loppuvenyttelyt. Tunnille mukaan oma matto, sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja vesipullo.

Tunti on aikuisille, mutta keskiviikon aamupäivätunnille voi ottaa lapsen(t) mukaan. Lapsi on tunnilla oman aikuisen vastuulla.

Bootcamp

Bootcamp tunnilla on lihaskuntoliikkeitä monipuolisesti koko keholle. Lämmittelyssä on toiminnallisia liikkeitä, tasapainoa ja koordinaatiota kehittäviä liikkeitä. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin enemmän liikuntaa harrastaneelle. Tunnille mukaan oma matto, sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja vesipullo.

 

Kahvakuula

Monipuolinen harjoitusmuoto, jolla lisätään lihasvoimaa, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa sekä sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Ota oma kuula mukaan (naisille väh. 6 kg, miehille 10 kg). Tule kokeilemaan lajia ja oppimaan perustekniikat.

Body

Lihaskuntotunti ensin n. 20 min askellusta ja liikettä musiikin tahtiin ja sitten loppuosa musiikin tahtiin tehtävää lihasvoima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita.