EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenEtsimme vastuuvalmentajaa huipulle tähtäävälle Gloria -linjalle

Etsimme vastuuvalmentajaa huipulle tähtäävälle Gloria -linjalle

Uutinen

Pakilan Voimistelijat toivottaa tervetulleeksi vastuuvalmentajan 10-12 –sarjassa voimistelevalle Gloria Luna –joukkueelle. Tehtävässä on lisäksi mahdollisuus osallistua muiden Gloria -joukkueiden valmennustiimeihin, sekä ottaa ikäkausivastuutehtäviä.

Tehtävään on mahdollisuus yhdistää myös seuran hallinnollisia kehitystehtäviä. Toimenkuva rakennetaan joustavasti valittavan valmentajan osaamisen ja kokemuksen mukaisesti, ja tehtävästä voidaan muodostaa joko puolipäiväinen tai kokoaikainen työ.

Edellytämme kokemusta joukkuevoimisteluvalmennuksesta, valmennuskoulutusta, intoa kehittyä ja oppia uutta sekä valmiutta vastuun ottamiseen. Arvostamme oma-aloitteista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä pitkäjänteistä sitoutumista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn Helsingin parhaissa harjoitusolosuhteissa PNV:n Tupa-harjoitushallissa Malmilla, innostavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä. Valmennuspäällikkö ja seuran muut ikäkausivastaavat ovat työn päivittäisenä tukena. Tuemme myös valmentajiemme säännöllistä kouluttautumista liiton valmentajakoulutuspolun mukaisesti.

Noudatamme valmennuksessamme Vastuullisesti huipulle -strategiaa, jonka kulmakiviä ja arvoja ovat tuloksellisuus ja kehittyminen, voimistelijalähtöisyys ja välittäminen, terveys sekä yhteisöllisyys. Edustusjoukkueidemme tavoitteet ovat kansainvälisissä kilpailuissa.

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Sanna Peltola, puh. 045 112 2105.

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen sähköpostitse sanna.peltola@pnv.fi 20.4. mennessä.
Aloitamme haastattelut kuitenkin mahdollisimman pian sopivien hakijoiden ilmaantuessa.

Tervetuloa hyvään seuraan!

Pakilan Voimistelijat PNV ry

Pakilan Voimistelijat PNV ry on Helsingin suurimpia liikuntaseuroja. Liikutamme Pohjois-Helsingin alueella lähes 1 500 lasta, nuorta ja aikuista. Joukkuevoimistelun kilpailu- ja valmennustoimintaamme osallistuu yli 200 voimistelijaa yli 20 joukkueessa. Olemme Voimisteluliiton jäsen, ja seurallamme on aikuisliikunnan laadusta kertova Priima-tunnus. www.pnv.fi, www.facebook.com/pakilanvoimistelijat/  Instagram: pnvfinland