EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedoteHelsingin kaupunki perunut PNV:lle jo vahvistettuja salivuoroja

Helsingin kaupunki perunut PNV:lle jo vahvistettuja salivuoroja

Tiedote

Saimme myöhään perjantaina 14.8.2020 Helsingin kaupungilta tiedon, että kasvatuksen ja koulutuksen toimiala tarvitsee koronatilanteen vuoksi kaiken kaikkiaan 39 helsinkiläisen koulun liikuntasalit opetuskäyttöön. Tämän vuoksi kaikki näille kouluille jo vahvistetut ilta- ja viikonloppukäytön vuorot on peruttu toistaiseksi aikavälillä 31.8.2020-30.5.2021. Voit lukea aiheesta lisää Yle Uutisista.

Pakilan Voimistelijoiden jo suunniteltujen lukujärjestysten osalta tämä oli iso isku. Meiltä peruuntuivat Pakilan ala-asteen (väistötilat), Pakilan yläasteen, Metsolan ala-asteen Itä-Pakilan toimipisteen, Torpparinmäen peruskoulun sekä Käpylän yhtenäiskoulun kaikki jo vahvistetut vuorot. Tämän vaikutus toimintaamme on noin 26 viikkotuntia ja se koskee merkittävästi sekä lasten ja nuorten, aikuisten että joukkuevoimistelujoukkueidemme toimintaa. Ikävä kyllä, muutoksilta lukujärjestyksiimme tuskin voidaan välttyä.

Olemme jo hakeneet korvaavia vuoroja lähialueen kouluilta, mm. Oulunkylästä ja tulemme alkuviikosta selvittelemään vielä lisämahdollisuuksia yhdessä kaupungin kanssa. Tulemme tekemään kaikkemme että tästä huolimatta syksyn lukujärjestyksissä säilyisi monipuolisuus ja pystyisimme tarjoamaan lähellä laadukasta liikuntaa vauvasta vaariin!

Mikäli olet jo ilmoittautunut lasten ja nuorten ryhmään johonkin perutuista kouluista, älä maksa vielä laskua ja seuraa tiedotustamme. Teemme tulevina päivinä kovasti töitä korvaavien tilojen saamiseksi ja lukujärjestysten uudelleen suunnittelemiseksi – seuraathan siis nettisivujamme! Tulemme myös tiedottamaan muutoksista jäsenrekisteriin ilmoittautuneille jäsenillemme sähköpostitse.

Olemme erittäin pahoillamme tästä ikävästä tilanteesta ja ymmärrämme että tämä aiheuttaa epävarmuutta teille jumppareille. Yhdessä varmasti selviämme tästäkin!

 

Terveisin,

Terveisin,
Pakilan Voimistelijat