Jäsentiedote 10/2018

Uutinen

Pakilan Voimistelijoiden jumppasyksy on hyvässä vauhdissa ja salit ovat täynnä iloisia ja aktiivisia liikkujia. Tässä muutama toimintaamme liittyvä ajankohtainen asia.

Syysloma

Helsingin kouluissa vietetään syyslomaa viikolla 42 eli 15. – 21.10. Koulujen ovet pysyvät iltakäyttäjille auki, ja toimintamme jatkuu aikuisten osalta täysin normaalisti – kaikki aikuisten jumpat siis pidetään. Sen sijaan lasten harrastetunnit ovat syyslomaviikon tauolla. Valmennusryhmissä valmentajat tiedottavat erikseen syyslomaviikon harjoituksista.

Uusi jumppapaikka aikuisille Oulunkylässä

Olemme saaneet kauden alusta aikuisten liikuntavuoron Oulunkylän ala-asteelta (Teinintie 12). Oulunkylän valoisassa ja hyväkuntoisessa jumppasalissa pidetään torstaisin klo 19 kahvakuulatunti ja klo 20 kehonhuolto. Ryhmissä on paljon tilaa, salin sijainti on hyvä ja koululla toimii iltavahtimestari, joka päästää jumppaajat sisään. Tervetuloa mukaan!

Perhepäivä Metsolassa 28.10. ja 25.11.

Järjestämme sunnuntaina 28.10. klo 14 – 16 maksuttoman ja kaikille avoimen perhepäivän Metsolan ala-asteella (Kartanomuseontie 2). Perhepäivässä pääset liikkumaan yhdessä lasten kanssa koulun isossa jumppasalissa, jonne levitämme jumppavälineitä kokeiltavaksenne. Lapset ovat tilaisuudessa vanhempien vastuulla ja toiminta on omaehtoista, mutta olemme paikalla neuvomassa ja opastamassa, jotta kaikki pääsevät liikkeelle. Tervetuloa liikkumaan kanssamme – kutsuthan tuttavatkin mukaan! Tapahtuma löytyy Facebookista, ja se uusitaan syksyn aikana vielä kerran, sunnuntaina 25.11. klo 14 – 16.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1918115438303203/

House of Sandwiches tarjoaa alennusta aikuisliikuntakortilla

Pakilantiellä sijaitseva House of Sandwiches –brasserie tarjoaa PNV:n liikkujille 10 prosentin alennuksen aikuisliikuntakorttia vastaan. Suunnittelemme myös muuta yhteistyötä ravintolan kanssa – pysy siis kuulolla!

House of Sandwichesin nettisivut löytyvät täältä: https://www.hofs.fi

Seuraathan meitä somessa?

Tiedotamme monista ajankohtaisista asioista Facebookissa, joten sivuamme kannattaa seurata aktiivisesti! Olemme myös Instagramissa ja Twitterissä. Instagramissa esillä on erityisesti joukkuevoimistelu ja Twitterissä pyrimme nostamaan esiin kansanterveyteen ja yhteiskuntaan liittyviä liikunta-asioita.

Facebook: https://www.facebook.com/pakilanvoimistelijat/
Instagram: PNVFinland
Twitter: PNVPakila

Nopea palautekysely

Jotta voisimme kehittää toimintaamme, tarvitsemme teiltä apua. Käythän siis vastaamassa kahteen kysymykseen, jotka auttavat meitä karsimaan turhaa ja kehittämään tärkeää. Vastaaminen vie vain noin yhden minuutin, ja voit vastata täysin nimettömästi. Kiitos avustasi!

Kysely löytyy täältä: https://fi.surveymonkey.com/r/J7TCJWW