Jäsentiedote 2/2019

Uutinen

Talvi on parhaimmillaan ja hiihtokelit upeita, mutta sisälläkin pääsee mukavasti liikkumaan myös hiihtolomalla. Tässä tiedotteessa ajankohtaisia uutisia Pakilan Voimistelijoiden aktiivisille harrasteliikkujille.

Kymppikorttikampanja

Ystävänpäivän kunniaksi myymme kymppikortit aikuisten jumppaan erittäin ystävälliseen 80 euron hintaan! Kymppikortti on voimassa toukokuun 2019 loppuun, ja se käy maksuvälineenä KAIKILLA aikuisten tunneilla, myös joogassa ja pilateksessa. Kortin pääset ostamaan jäsentietojärjestelmämme kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Hiihtoloman aikataulut

Lasten ja nuorten tunnit ovat tauolla viikon 8, mutta aikuiset pääsevät jumppaamaan seuraavasti:

  • lauantai 16.2. klo 10 Lavis, klo 11 lihaskunto Metsolan ala-asteella
  • sunnuntai 17.2. klo 10 gymstick, klo 11 kehonhuolto Metsolan ala-asteella
  • maanantai 18.2. klo 16 ikivireät Pakilan yläasteella ja klo 19.30 sporttijumppa Metsolan ala-asteella
  • tiistai 19.2. klo 9 Zumba, klo 10 kehonhuolto Paloheinän jäähallilla
  • keskiviikko 20.2. klo 9 ikivireät, klo 10 sporttijumppa, klo 11 ikämiehet Paloheinän jäähallilla ja klo 19 dynaaminen jooga, klo 20 lempeä jooga Solakallion koululla
  • torstai 21.2. klo 9.30 senioritanssi, klo 10.30 pilates Paloheinän jäähallilla ja klo 19 dancemix, klo 20 lihaskunto Metsolan ala-asteella
  • lauantai 23.2. klo 10 Lavis, klo 11 lihaskunto Metsolan ala-asteella
  • sunnuntai 24.2. klo 10 gymstick, klo 11 kehonhuolto Metsolan ala-asteella

Paloheinän ala-asteen tunnit Pakilan ala-asteelle

Helsingin kaupunki on ilmoittanut, että Paloheinän ala-asteen liikuntasali suljetaan 18.2. sisäilmaongelmien takia. Olemme saaneet korvaavan tilan Pakilan ala-asteelta (Halkosuontie 88). Keskiviikon sporttijumppa ja kehonhuolto siirtyvät näin ollen Pakilan ala-asteelle 27.2. alkaen. Nämä tunnit pidetään viimeisen kerran Paloheinän ala-asteella keskiviikkona 13.2. Viikolla 8 (20.2.) näitä tunteja ei hiihtoloman vuoksi pidetä.

Metsolassa lavistellaan lauantaisin

Kuuntelimme toiveitanne, joiden mukaan halusitte lisää Lavista ja isommassa salissa. Lauantaiaamusin klo 10 Metsolan ala-asteen isossa jumppasalissa lavistellaan, ja kuntonyrkkely on kevätkauden ajan tauolla. Lauantain jälkimmäinen tunti on entiseen tapaan lihaskuntotreeniä. Tunnit ohjaa Kirsi.

Ohjaajavaihdos HIIT-tunnilla

Tiistai-illan HIIT-tunnin ohjaaja Ryan on saanut töitä muualta, ja HIITin ohjaajana jatkaa Milla. Toivotamme Ryanille onnea uusiin haasteisiin ja Millan tervetulleeksi HIITin pariin. HIIT siis tiistaisin klo 20 Pakilan ala-asteella (Halkosuontie 88).

Perhepäiviä keväällä

Järjestämme keväällä vielä kaksi kertaa maksuttoman perhepäivän sunnuntai-iltapäivänä Metsolan ala-asteella (Kartanomuseontie 2). Perhepäivässä koko perhe pääsee liikkumaan omaehtoisesti – levitämme saliin patjoja ja muita välineitä ja paikalla on ohjaajia, jotka osaavat neuvoa ja auttaa välineiden käytössä. Perhepäivä luvassa sunnuntaina 24.3. ja 19.5. klo 14 – 16.