EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Aikuisliikunnan syksyn vuorot varmistuneet!

Jäsentiedote: Aikuisliikunnan syksyn vuorot varmistuneet!

Jäsenkirje

Olemme tehneet kovasti töitä yhdessä kaupungin kanssa tilakysymyksen kimpussa ja voimme vihdoin vahvistaa aikuisten harrasteliikunnan lukujärjestyksen, jolla pääsemme aloittamaan kauden! Päivitetty lukujärjestyksemme löytyy nyt nettisivuiltamme. Päivitämme siitä myös mahdollisimman pikaisesti A4-koon printattavan version. Muutama muutos/tarkennus saattaa vielä tulla, eli tarkistathan nettisivuiltamme tilanteen vielä kun jumppaan ensi viikolla lähdet! Uuden lukujärjestyksen mukaiset tunnit käynnistyvät tiistaina 1.9.

Pääset ilmoittautumaan toimintaan mukaan Hoika-jäsenrekisterissämme jo nyt. Ilmoittautumisohjeet ja linkin Hoikaan löydät täältä.

Uutta, päivitettyä aikuisten lukujärjestystä rakentaessamme halusimme myös ottaa koronatilanteen vakavasti ja varmistaa jumppareidemme terveyden ja turvallisuuden. Sen vuoksi olemme tehneet nyt syyskaudelle seuraavia muutoksia:

  • Kullekin jooga- ja pilatestunnille ilmoittaudutaan Hoika-jäsenrekisterissämme erikseen koko kaudeksi ja näille tunneille otetaan vain tietty määrä liikkujia turvavälien takaamiseksi. Näille tunneille on nyt myös oma tuntikohtainen hintansa. Tämä tarkoittaa sitä, että kortit (hopea, vihreä ja 10-kortti) tai kertamaksu eivät kelpaa maksuvälineeksi näillä tunneilla, eikä näille tunneille voi tulla ilmoittautumatta
  • Muut jumppatunnit jatkuvat vanhalla tyylillä, ei tuntikohtaista ilmoittautumista, mutta tulemme varmistamaan riittävät turvaetäisyydet tunneilla siten, että rajoitamme osallistujamääriä. Eri salimme ovat eri kokoisia ja näin maksimiosallistujamääräkin on tunti-/salikohtainen. Sijoitamme suosituimmat tuntimme isoimpiin käytössämme oleviin saleihin, jolloin uskomme kokemuksemme mukaan kaikkien mahtuvan. On kuitenkin hyvä varmistaa pääsy tunneille tulemalla paikalle ajoissa – tarpeen tullen voimme siis joutua rajoittamaan osallistujamääriä saapumisjärjestyksessä. Salikohtaiset maksimimäärät päivitämme näkyviin nettisivuillemme viikonlopun aikana.
  • Jumppiin on tarjolla nyt hopeakortti, pronssikortti, 10-kortti tai kertamaksu (Huom! Ei käteistä, maksu saman päivän aikana etukäteen MobilePaylla, nettikaupassamme tai digitaalisilla liikuntaseteleillä). Poistamme yllä mainituista muutoksista johtuen syksyltä kultakortin ja vihreäkortin.
  • Tarjoamme ulkojumppaa torstaisin klo 18 Paloheinän majalla. Ei ilmoittautumista, osallistuminen hopeakortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla. Tunnit pidetään säässä kuin säässä ja ilmoitamme ulkojumppien jatkosta kuukausi kerralla, syksyn ja talven etenemistä seuraten.
  • Ilmainen, kaikille avoin Voimisteluviikko 31.8.-6.9. avaa perinteisesti kauden. Tällöin voit tulla kokeilemaan veloituksetta mitä tahansa tuntia! Huomioi kuitenkin, että noudatamme salikohtaisia maksimimääriä myös tällöin – ja että jooga- ja pilatesryhmiin ovat ensi sijalla ne, jotka ovat paikkansa sinne jo lunastaneet.

Seuran yleiset toimintaohjeet koronapandemian vuoksi löytyvät nettisivuiltamme. Tärkeintä on muistaa, että jumppiin tullaan vain terveenä, ohjaajillamme on oikeus evätä tunneille pääsy oireisilta jumppareilta. Muistetaan myös hyvä käsi- ja yskimishygienia!

Muutoksia saattaa vielä tulla ja koronapandemian osalta tilanne ja viranomaisten ohjeistus saattaa muuttua nopeallakin aikataululla – seuraathan siis nettisivujamme! Tulemme myös tiedottamaan muutoksista jäsenrekisteriin ilmoittautuneille jäsenillemme sähköpostitse.

 

Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä salilla heti ensi viikosta!

Terveisin,

Pakilan Voimistelijat