EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Jouluajan treeniä ja vuoden 2021 startti!

Jäsentiedote: Jouluajan treeniä ja vuoden 2021 startti!

Jäsenkirje

Jäsentiedote: Jouluajan treeniä ja vuoden 2021 startti!

  • Lähiharjoittelu on tauolla 10.1.2021 asti.
  • Aikuisliikunnan treenejä löytyy tallenteena SolidSportista ja Youtubesta.
  • Viikolla 2 vietetään voimisteluviikkoa ja harrastetunneille pääsee maksutta
  • Syksyn lukujärjestykset pysyvät pääosin samoina kevätkaudelle 2021.
  • Kilpa- ja valmennustoiminta etä- ja ulkotreeneissä 10.1.2021 asti.

 

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta johtuen olemme joutuneet tekemään erityisjärjestelyjä toiminnassamme. Tämän hetkisen tiedon mukaan lähiharjoittelu on tauolla 10.1.2021 asti. Seuraamme ohjeissamme ja toiminnassamme viranomaisohjeistusta. Muutoksista tiedotamme internetsivuilla. Suosittelemme seuraamaan uutissivuamme https://pnv.fi/ajankohtaista/uutiset/ .

Vuosi 2020 alkaa olla lopuillaan, mutta treenaamaan pääsee joululomankin aikana, tallennettujen treenien ansiosta. Harjoituksia löytyy SolidSportin nettisivuilta https://solidsport.com/pnv . Tallenteiden katsominen on maksutonta. Sivuille tulee rekisteröityä esimerkiksi Facebook tai Google tunnuksilla. SolidSportin tallenteet ovat katsottavissa 10.1.2021 asti. Myös Pakilan Voimistelijat PNV Youtube kanavalta löytyy treenejä moneen makuun. Täältä voit valita itsellesi sopivan treenin https://www.youtube.com/channel/UCbiJ_lUqfosIBjXmSVBS_QA/videos .

Vuonna 2021 vietetään suomalaisen voimistelun 125 vuotisjuhlaa Voimisteluliiton perustamisen kunniaksi. Juhlavuosi startataan käyntiin vuoden toisella viikolla (11.-17.1) pidettävällä voimisteluviikolla. Jos lähitreenaamiseen ei tule viranomaisohjeistuksista uusia esteitä, niin voimisteluviikon ajan kaikille harrasteliikunnan tunneille pääsee maksutta kokeilemaan. Aikuisliikunnan sekä lasten ja nuorten harrastetunnit ovat avoimia ja maksuttomia 11.-17.1 välisen ajan.

Aikuisliikunnan tunnit alkavat 11.1.2021. Lukujärjestykseen voi tulla pieniä muutoksia. Lukujärjestyksen löydät täältä https://pnv.fi/liiku/aikuisten-liikunta/aikataulu/

Lasten ja nuorten tunnit aloitetaan 11.1.2021. Lukujärjestys löytyy myös netistä osoitteesta https://pnv.fi/liiku/lasten-ja-nuorten-liikunta/lasten-tuntien-aikataulu/ .

Kilpa- ja valmennustoiminta on siirtynyt etä- ja ulkoharjoitteluun 10.1.2021 asti. Valmentajat tiedottavat joukkueitaan tulevista harjoituksista.

Kiitos kaikille jäsenille kuluneesta vuodesta. Toivotamme teille hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Jouluterveisin

Pakilan Voimistelijat PNV ry