EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Kevätkauden päätös ja uuden kauden alku

Jäsentiedote: Kevätkauden päätös ja uuden kauden alku

Jäsenkirje

Tässä jäsenkirjeessä: Kevätkausi on tulossa kohti päätöstään ja pian jo hiljennymme kesälomien ajaksi. Sitä ennen kuitenkin vielä kesäjumpataan. Syyskausi ja uusi toimintavuotemme starttaa taas elokuussa-syyskuussa.

  • Kevätkauden päätös lasten ja nuorten sekä aikuisten harrasteliikunnassa sekä kilpailutoiminnassa
  • Annathan meille palautetta aikuisten harrasteliikunnasta
  • Aikuisille tarjolla maksuttomia kesäjumppia tiistaisin ja torstaisin juhannukseen saakka ja elokuussa
  • Seuran toimisto hiljenee kesätauolle juhannuksesta
  • Ensi vuoden ilmoittautuminen alkaa 11.8. (lapset ja nuoret) ja 13.8. (aikuiset)
  • ProDance -ryhmiin otetaan uusia tanssijoita 5.8. koetanssitilaisuudessa
  • Lasten liikunnan startti -tapahtuma 6.8.
  • Lasten liikunnallinen kesäleiri 10.-12.8.
  • Seuran sääntömääräinen, koronan vuoksi siirretty kevätkokous pidetään 17.8.

Tämä todella poikkeuksellinen kevätkausi alkaa olla loppupuolella ja tulevan voimisteluvuoden suunnittelu on kovassa vauhdissa. Toivomme kovasti että ensi kaudella pääsisimme kaikki jumppaamaan ja liikkumaan ihan normaalisti. Seuraamme kuitenkin niin Suomen hallituksen kuin Voimisteluliitonkin päivittyvää ohjeistusta. Seuraathan aktiivisesti nettisivujamme pnv.fi sekä Facebook-ryhmäämme. Päivitämme näissä kanavissa tietoa toiminnastamme.

 

Pakilan Voimistelijoiden kevätkauden päätös

Lasten ja nuorten sekä aikuisten harrastetoimintamme kausi päättyi toukokuun puolessa välissä viimeisiin virtuaalijumppatunteihin. Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi emme päässeet ihailemaan kauden aikana hankittuja taitoja perinteisessä kevätnäytöksessämme. Jääköön tästä kipinää jatkaa lajin parissa taas syyskaudella!

Kilpailu- ja valmennustoiminnan joukkueet pääsivät aloittamaan ensin 18.5. alkaen yhteiset harjoitukset ulkotiloissa pienryhmissä ja kesäkuun alusta myös yhteiset sisäharjoitukset, 50 hengen kokoontumisrajoitus huomioiden. Joukkueissa onkin nyt iloittu jälleennäkemisistä ja yhteisistä treeneistä. Kevään kilpailukausi meni joukkuevoimistelussa kokonaan sivu suun koronatilanteen vuoksi ja nyt toivommekin hartaasti että syksyllä päästään kisaamaan vapaaohjelmien kanssa. Kilpailu- ja valmennustoiminnan joukkueet aloittavat lomansa pääosin juhannuksesta.

Kesäkuun alussa päästiin vielä pitämään perinteisiä kesäleirejä. Heti koulunpäätöksen jälkeen starttasivat joukkuevoimisteluleiri ja lasten liikunnallinen kesäleiri, kesäkuun toisella viikolla taas käynnissä on tanssileiri.

 

Aikuisten harrasteliikunnan palautekysely – vastaa ja voita 10-kerran kortti!

Pakilan Voimistelijat haluaa tarkastella aikuisliikkujien tyytyväisyyttä ylemmän ammattikorkeakoulun kehittämistyön avulla. Meitä kiinnostaa vastauksesi myös siinä tapauksessa, että ET harrasta meillä.

Vastaamalla kyselyyn osallistut samalla PNV:n 10-kerran kortin arvontaan! Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja kaikista vastauksista on meille suuresti apua toimintamme kehittämisessä.

Löydät kyselyn oheisen linkin takaa.

 

Perinteiset kesäjumppamme pyörivät tiistaisin ja torstaisin klo 18:30!

Perinteiset kaikille maksuttomat kesäjumppamme pyörivät kesäkuussa tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-19:30. Kesäjumpat pidetään Suomen Ladun majan viereisellä nurmikentällä. Osaavat ja kokeneet liikunnanohjaajamme takaavat hauskoja ja taatusti hien pintaan tuovia treenejä! Mukaan tarvitset omat välineet, alustan ja juomapullon. Jumpat jatkuvat kesäkuussa aina juhannukseen asti. Kesälomatauon jälkeen kesäjumpat jatkuvat taas elokuun ajan.

Toivotamme kesäjumppiin maksutta tervetulleiksi kaikki jumpparit ikään tai taitotasoon katsomatta!

Lisätietoa kesäjumpista löytyy osoitteessa pnv.fi/kesajumppia-aikuisille/

 

PNV:n toimiston kesätauko 19.6.-14.7.

Seuran toimisto hiljenee kesälomalle juhannuksesta ja ovet avataan taas 15.7. alkaen. Jos siis sinulla on toimistolle asioita, ne on hyvä hoitaa pois alta ennen juhannusta. Olethan yhteydessä pnv@pnv.fi

 

Ilmoittautuminen ensi kaudelle alkaa 11.8. ja 13.8.

Ensi kaudelle on taas suunnitteilla maittava ja monipuolinen lukujärjestys täynnä laadukkaita liikuntaelämyksiä niin lapsille ja nuorille kuin aikuisillekin. Tuttuun tapaan tunnit pidetään lähialueella ja hintakin on kohtuullinen. Tarkat lukujärjestyksemme selviävät vasta hieman myöhemmin kesällä, kun saamme tietää Helsingin kaupungilta käyttöömme saatavat tilat – näistä lisää nettisivuillamme ja Facebook-sivuilla myöhemmin!

Ilmoittautumispäivä kannattaa kuitenkin jo nyt merkitä ylös kalenteriin. Ilmoittautuminen lasten ja nuorten tunneille alkaa tiistaina 11.8. klo 8:00 ja aikuisten tunneille torstaina 13.8.

Lukujärjestyksen mukaisen harrastevoimistelun tunnit alkavat syyskuussa.

 

ProDance-tanssiryhmien syyskauden aloitus ja koetanssi 5.8.

ProDance-tanssiryhmämme Illuusio ja Utopia aloittavat tulevan syyskauden tehokkaalla leiripäivällä keskiviikkona 5.8.

Samassa yhteydessä ke 5.8. uusille tanssijoille pidetään koetanssitilaisuus. Jos siis lapsesi tai nuoresi tanssijalkaa vipattaa, olethan yhteydessä ProDance -vastuuvalmentajaamme Essi Hannukselaan (essi.hannuksela@gmail.com ja 040 0477559)

 

Lasten liikunnan startti 6.8. klo 18:30

Lasten ja nuorten kausi käynnistyy torstaina 6.8. klo 18:30 Lasten liikunnan startti -tapahtumalla, joka pidetään Paloheinässä Suomen Ladun majan läheisyydessä, aikuisten kesäjumpan yhteydessä. Tule siis jumppaamaan vaikka yhdessä koko perheen kera!

Samalla sinulla on mahdollisuus jo ilmoittautua etukäteen lasten ja nuorten harrastetunneille, ennen varsinaisen ilmoittautumisen alkua. Kannattaa siis tulla mukaan!

 

Lasten liikunnallinen kesäleiri 10.-12.8.

Liikunnallinen kesäleiri on kaikille lapsille avoin ja se pidetään viikolla 33 ennen koulujen alkua, maanantaista keskiviikkoon 10.-12.8 päivittäin klo 9-15. Paikkana on PNV:n toimistolla (Ohrahuhdantie 2, Itä-Pakila). Leirin hinta on 90 € ja se sisältää lounaan sekä pienen välipalan. Ohjaajana lasten valmennuspäällikkömme, valmentaja ja fysioterapeutti Sanna Peltola.

Liikunnalliselle kesäleirille pääset ilmoittautumaan jäsentietopalvelussamme huomisesta torstaista 11.6. alkaen.

 

Pakilan Voimistelijat PNV ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi seuran hallitus siirsi Pakilan Voimistelijoiden sääntömääräisen kevätkokouksen ajankohtaa poikkeuslain nojalla. Päivämäärä on nyt päätetty ja seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 17.8. klo 19:00 seuran toimistolla (Ohrahuhdantie 2). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Toivotamme jäsenemme lämpimästi tervetulleeksi!

 

Liikunnallista kesää kaikille jäsenillemme!

Terveisin,
Pakilan Voimistelijat