EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenJäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Jäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Uutinen

Hyvää käynnistynyttä uutta voimistelukautta kaikkiin perheisiin! Kiitos myös kaikille Tuvalla ikäkausitapaamisiin osallistuneille. Kuulemme mielellään palautetta tästä uudenlaisesta vanhempien infotapahtumasta, kerro mietteesi hallitusjäsenelle Sadulle satu.pulkkinen@iki.fi.

Joukkueiden jojot ja rahurit ovat jo käynnistäneet kevätkauden mm. yhteisissä starttitapaamisissa. Pinkkiin kisaporukkaan on myös liittynyt uusi joukkue: vuodenvaihteessa perustettu Vidal kilpailee keväällä 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Tervetuloa Vidal!

Gloriaa kannustamaan 10.2. karsintakisoihin

Gloria kilpailee sunnuntaina 10.2. Energia-Areenalla – lähdetään porukalla kannustamaan!

Vantaan Voimisteluseura tarjoaa lippuja joukkueille seuraavasti: voimistelujoukkueiden voimistelijoille lipun hinta 5 € (norm. 10 €) ja huoltajille 10 € (norm. 12 €). Olkaa joukkueestanne suoraan yhteydessä VVS:ään jos haluatte ostaa joukkueellenne lippuja ennakkoon: laskutus@vantaanvoimisteluseura.

Kevätkauden keskeiset päivämäärät

  • To 7.3. harjoituskilpailut yli 10 v. Maunulan liikuntahallissa
  • Su 17.3. harjoituskilpailut alle 10 v. Maunulan liikuntahallissa
  • La 13.4. klo 15 – 20 Pinkin Pantterin Stara Pasilan urheiluhallissa
  • Pe – su 3.– 5.5. PNV Cup, seuran järjestämä kansainvälinen kisa Kisahallissa
  • Ke 15.5. seuran kevätjuhla Pirkkolan urheiluhallissa
  • Alustava tietoa: to 30.5. seuran gaalanäytös (varmistuu lähiviikkoina)
  • -13.7. World Gymnaestrada, Dornbirn Itävalta

Kevään valmennusmaksut

Valmennusmaksut ovat kevätkaudella samaa tasoa kuin syyskaudella. Seura laskuttaa valmennusmaksun kolmessa erässä, ja eräpäivät ovat 15.2., 15.3. sekä 30.4.

Lisäksi joukkueet sopivat erikseen joukkuemaksujen suuruudesta ja maksujen aikatauluista.
Rahurit infoavat joukkueita joukkuemaksuista.

Talkootyöt

Kevätkaudella kiva- ja stara-joukkueiden perheet osallistuvat talkootyöhön sekä 13.4. järjestettävässä Pinkin Pantterin starassa, että 3.-5.5. järjestettävässä kansainvälisessä kisassa. Jojot tiedottavat perheitä tarkemmin näistä tapahtumista ja joukkueiden työvuoroista. Talkootyöt näissä tapahtumissa ovat oiva mahdollisuus tutustua paremmin lajiin ja muihin vanhempiin, ja ne auttavat myös osaltaan pitämään valmennusmaksut kohtuullisina. Kiitos aktiivisesta ja arvokkaasta työpanoksestanne näissä tapahtumissa! Lisäksi jatkamme Tuvan ja Metsolan siivousta joukkueiden kesken kiertävin siivousvuoroin.

Kuvien käyttö somessa

Julkaisemme kauden aikana kuvia joukkueista PNV:n nettisivuilla ja some-kanavissa (FB, Instagram ja Twitter). Kuvia julkaistaan mm. kilpailuista ja seuran näytöksistä. Kuvien yhteydessä kerrotaan joukkueiden nimet. Yksittäisistä voimistelijoista julkaistaan enintään etunimet. Mikäli haluat, että lapsesi kuvia ei julkaista missään yhteydessä, ilmoitathan siitä seuran toimistolle pnv@pnv.fi

Liikettä myös vanhemmille

Muistathan huolehtia myös omasta liikunnastasi! Tutustu aikuisten liikuntaohjelmaan https://pnv.fi/liiku/aikuisten-liikunta/aikataulu/ ja tule liikkumaan mukavassa porukassa. Aikuisten valikoimassa mm. rauhallista kehonhuoltoa, tanssillisia tunteja, joogaa ja reipasta treeniä – valitse itsellesi mieluisin tapa liikkua.