EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenJäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Jäsentiedote kilpa- ja valmennusjoukkueiden perheille

Uutinen

 

Kaunista kesäkuuta!

Kisakausi on nyt päättynyt ja joukkueiden kesätauko on jo ovella. Kausi huipentui upeisiin onnistumisiin ja nappisuorituksiin monessa sarjassa. Gloria kotiutti MM-kilpailuista maakisan hopeamitalit ja oli SM-kisoissa vahvalla suorituksella pronssilla. 10-12-vuotiaiden sarjan edustusjoukkueemme Gloria Luna onnistui upeasti mitalisijoille jokaisessa kisassaan, ja hankki myös arvokasta kansainvälistä kisakokemusta Bulgarian Academic Cupista pronssisten mitalien saattelemana. 8-10-vuotiaiden sarjassa Gloria Vega päätti kauden Voimistelupäivillä upeasti 1-kategoriaan ja kunniamainintaan.

Kilpasarjojen mestaruuskisoissa 16-20-vuotiaiden sarjassa Massimo Juniorin koskettava ohjelma palkittiin hopeamitaleilla. 14-16-vuotiaiden sarjassa Vidal jatkoi voitokasta kauttaan loppuun saakka kultaisin mitalein, ja Astra Fenix täydensi mitalisaalista hopealla. 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Astra Stella päätti kauden mestaruuskisojen pronssiin.

Kiitos kaikille joukkueille sinnikkäästä ja iloisesta työstä kauden aikana, ja upeasta panoksesta gaalanäytöksessä ja kevätnäytöksissä. Joukkueet tarjosivat katsomoille lukuisia ihastuksen, jännityksen ja liikutuksenkin hetkiä.

Tässä vielä ajankohtaiset asiat perheille ennen kesälaitumille siirtymistä!

VASTAATHAN JÄSENKYSELYYN

Keräämme jäsenkyselyin palautetta toiminnastamme, jotta voimme kehittyä entistä parempaan suuntaan. Kaikille kilpailevien joukkuevoimistelijoiden perheille on lähetetty sähköpostitse kysely, joka koskee Pakilan Voimistelijoiden kilpailu- ja valmennustoimintaa. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja vastauksia käsittelee seuran hallitus ja valmennusjohto. Vastauksia tullaan käyttämään toimintavuoden 2019-2020 aikana toimintamme kehittämiseen.

Kysely on avoinna ma 17.6. saakka. Vastaaminen vie vain noin 10 minuuttia ja jokainen vastaus on meille erittäin arvokas. Kiitämme jo etukäteen kaikista vastauksista sekä avoimista kommenteista, joita voitte myös esittää varsinaisten kysymysten ohella!

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/ZKPD2ST

 

PÄÄVALMENTAJA VIRVE ARJANNE ALOITTANUT

Uusi päävalmentaja Virve Arjanne on nyt aloittanut työt PNV:ssä, ja työskentelee valmennuksen kehittämisen ja laadun päävastuullisena. Virven tavoittaa sähköpostitse virve.arjanne@pnv.fi tai puh. 0400 468 482. Valmennuskoordinaattori Henni Aro aloittaa työt elokuun alussa.

 

JOUKKUEUUDISTUS 12-14-IKÄLUOKASSA

Seuramme tuoreen strategian mukaisesti tavoittelemme joukkuevoimistelussa maailman kirkkainta huippua. Tämän vuoksi tulemme jatkossa kehittämään valmennustoimintaa siten, että MM-kisojen finaalipaikka on mahdollinen. Neljän vuoden päähän katsottuna tämä tarkoittaa sitä, että meillä tulee olla timanttinen vuosina 2005-2007 syntyneistä tytöistä koostuva joukkue, jossa voimistelee vähintään 9 mutta mielellään jopa 12 voimistelijaa, joilla on pitkä, yhtenäinen valmennus- ja harjoittelutausta sekä tarpeeksi yhtenäinen liikekieli. Jotta tähän päästään, muodostimme nykyisistä omista sekä muualta meille hakeneista voimistelijoista 12-14 SM-sarjassa kilpailevan pretiimin, johon muodostetaan kaksi joukkuetta kesän aikana. Pretiimiin valitut voimistelijat ovat jo aloittaneet kesäkuussa yhteisen harjoittelun sekä joukkueena yhteen hitsautumisen. Vastuuvalmentajina toimivat Tuulikki Muurman, Jaana Hillebrandt sekä koordinaattorina Sanna Peltola. Seuraa pretiimin matkaa Instagramissa @gloriaprepnv!

Samassa yhteydessä uudistettiin myös 12-14 -vuotiaiden kilpasarjan joukkuejako. Tähän sarjaan on ensi kaudeksi muodostettu oma kilpatiiminsä, jossa voimistelee ja kilpailee kolme joukkuetta. Tällä uudistuksella on haluttu varmistaa se, että kaikille voimistelijoillemme löytyy omaa taito- ja motivaatiotasoa vastaava kokoonpano. Vastuuvalmentajina kilpatiimissä toimivat Jaana Hillebrandt, Neea Löyttyniemi sekä Sirpa Lahervo. Joukkueiden nimet ilmoitetaan myöhemmin ja voit seurata myös näitä joukkueita Instagramissa.

 

TUVAN KESÄSIIVOUS

Tuvan suursiivouksen hoitavat kauden päätyttyä tällä kertaa Astra Fenixin, Vidalin ja Stella Neonin tytöt. Mattojen pesu on myös harkinnassa, pyrimme löytämään pesuvälineistön, jolla matot saadaan laadukkaasti pestyä, ilman että vaarannamme mattojen alla olevaa kanveesi- ja lattiarakennetta.

Tuvan jokapäiväiseen siisteyteen pystytään vaikuttamaan parhaiten siten, että jokainen joukkue ja voimistelija huolehtii omat tavaransa paikoilleen käytön jälkeen, roskat roskikseen sekä vie kotiin omat varusteensa. Myös mattoihin mahdollisesti tulleet tahrat kannattaa aina pyyhkäistä kostealla heti tahran ilmaannuttua.


TULEVIA KISAPÄIVIÄ KALENTERIIN

Pääsemme jälleen näyttämään timanttista ja iloista kisajärjestelyosaamistamme taattuun PNV-tyyliin! Tässä jo alustavasti kalentereihin PNV:n tulevan kilpailuvuoden kilpailuja:

 • 2. 11.2019 Joukkuevoimistelun väline-CUP
 • 9. tai 16.11.2019 Pinkin Pantterin stara (alustava)
 • 2. – 3.5.2020 Yli 14-vuotiaiden SM-kilpailut ja kilpamestaruuskilpailut

SYYSKAUDEN ALUN TÄRKEITÄ PÄIVIÄ

Kesätauon jälkeen harjoitukset alkavat taas heinä-elokuun vaihteessa – joukkueen oma valmentaja tiedottaa joukkuekohtaiset aloituspäivämäärät.

 • 17.8.2019 Ikäkausitreenit ja -tapaamiset kaikille voimistelijoille ja vanhemmille Tuvalla. Alustava aikataulu (varmistuu myöhemmin):
  • klo 9-11: 8-10-sarjan joukkueet
  • klo 11:30-13:30: 10-12-sarjan joukkueet, Gloria Vega
  • klo 14-16: 12-14-sarjan joukkueet
  • klo 16:30-18:30: yli 14-vuotiaiden joukkueet
 • 15.9.2019 illalla kaikkien uusien PNV-perheiden infotilaisuus
 • 22./23.10.2019 PNV:n harjoituskisat, Pirkkola (alustava)
 • 10./11./12.12.2019 Joulunäytös, Pirkkola (alustava)

TARINA KISAPÄIVÄSTÄ

Huomasitko jo somessa Astra Stella –joukkueen tarinan kilpailupäivästä? Käy katsomassa kiva juttu ja kuvat joukkueen tunnelmista ja ajatuksista: https://taajuusmedia.fi/2019/06/05/tsemppitanssi-on-meille-tosi-tarkea-juttu-astra-stella-voimistelijoiden-paiva-treeneista-hopeasijalle/

Aurinkoista keskikesää kaikkiin perheisiin!