EtusivuAjankohtaistaUutisetUncategorizedJäsentiedote: Lasten ja nuorten lähitunnit alkavat!

Jäsentiedote: Lasten ja nuorten lähitunnit alkavat!

  • Lähitunnit saavat alkavat 1.2. maanantaina hieman muuttuneen lukkarin mukaisesti: https://pnv.fi/liiku/lasten-ja-nuorten-liikunta/lasten-tuntien-aikataulu/
    • Ryhmien muuttuneista aikatauluista tai harjoittelupaikoista on ilmoitettu ko ryhmille erikseen sähköpostilla
  • Hygienia- ja turvaohjeita tulee noudattaa tarkasti.
  • Kasvomaski tulee olla kaikilla 12 vuotta täyttäneillä.
  • Ainoastaan alle kouluikäisillä saa tulla saattaja sisätiloihin.
  • Vain täysin terveenä tunnille!

Harjoittelu on ollut viime kuukaudet jatkuvan muutoksen alla. Helsingin kaupunki on uusissa ohjeissaan antanut luvan lähiharjoitteluun alle 20 vuotiaille 1.2 alkaen. Linjaus on voimassa toistaiseksi.

Toiminnassa noudatetaan viranomaisten, ja liikunnan osalta lisäksi Olympiakomitean antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.

Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.

Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

Kokonaisuudessaan kaupungin ohjeistuksen voi lukea täältä:  https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset#maskisuositus

Muistattehan noudattaa erityisesti sääntöä: Tunneille vain täysin terveenä!

Treenejä innolla odottaen!

Pakilan Voimistelijat ry