EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsentiedote: Toiminnan asteittainen käynnistys 14.5. jälkeen, virtuaalilukujärjestys viikolle 20, seuran kevätkokous

Jäsentiedote: Toiminnan asteittainen käynnistys 14.5. jälkeen, virtuaalilukujärjestys viikolle 20, seuran kevätkokous

Jäsenkirje

Tässä jäsenkirjeessä: Pääsemme käynnistämään Suomen hallituksen ja Voimisteluliiton ohjeiden mukaisesti toimintaamme vielä ennen kesätaukoa. Lisäksi tarjoamme yhä kaikille avoimia maksuttomia virtuaalitreenejä.

  • Pakilan Voimistelijoiden urheilutoiminnan asteittainen käynnistys 13.5.2020 jälkeen
  • Virtuaalijumpat niin tallenteina kuin reaaliaikaisina live-lähetyksinä jatkuvat. Tässä kirjeessä lukujärjestykset aikuisille sekä lapsille ja nuorille viikolle 20
  • Aikuisten kesäjumpat starttaavat kesäkuussa 2.6. alkaen
  • Lasten ja nuorten kesäleirejä pidetään kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana
  • Seuran sääntömääräinen kevätkokous siirretään elo-syyskuulle

Suunnittelemme jo kovasti tulevaa voimistelukautta. Seuraamme kuitenkin niin Suomen hallituksen kuin Voimisteluliitonkin päivittyvää ohjeistusta. Seuraathan aktiivisesti nettisivujamme pnv.fi sekä Facebook-ryhmäämme. Päivitämme näissä kanavissa tietoa toiminnan käynnistämisestä sekä tiedotamme siellä jatkoon liittyvistä yksityiskohdista.

 

Pakilan Voimistelijoiden toiminnan asteittainen käynnistys 13.5.2020 jälkeen

Suomen hallitus päätti 4.5.2020 koronapandemian vuoksi asetettujen rajoitusten purkamisesta. Tämän pohjalta Voimisteluliitto antoi 5.5.2020 omat ohjeet ja suosituksensa seuratoiminnan asteittaisesta käynnistämisestä. Näin ollen myös me Pakilan Voimistelijoissa olemme voineet päättää oman toimintamme asteittaisesta avaamisesta 14.5.20 alkaen.

Kilpailu- ja valmennustoiminnan joukkueet aloittavat 18.5.2020 alkaen yhteiset harjoitukset ulkotiloissa pienryhmissä ym. ohjeita ja suosituksia noudattaen. Kesäkuun alusta joukkueet aloittavat myös porrastetusti yhteiset sisäharjoitukset, 50 hengen kokoontumisrajoitus huomioiden. Yhteistreeneihin ei pidä kenenkään osallistua, jos kokee riskin itselleen tai perheelleen liian suureksi. Alaikäisten osalta keräämme yhteistreeneihin osallistumiseen huoltajan suostumuksen. Kipeänä ei yhteistreeneihin edelleenkään osallistuta. Näiden yhteisharjoitusten lisäksi harjoittelua täydennetään tarpeen mukaan koti- ja etätreeneillä. Kesätauko kilpailu- ja valmennustoiminnassa alkaa juhannuksena. Tarkemmat joukkuekohtaiset aikataulut, lisätiedot yhteisharjoitusten käynnistymisestä sekä loppukaudesta saat joukkueen omalta vastuuvalmentajalta lähipäivinä.

 

Perinteiset kesäjumppamme starttaavat kesäkuun alusta!

Perinteiset kaikille maksuttomat kesäjumppamme starttaavat taas kesäkuussa tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-19:30. Kesäjumpat pidetään Suomen Ladun majan viereisellä nurmikentällä. Tiedossa on sporttijumppaa, kahvakuulaa sekä muuta kivaa osaavien ja kokeneiden liikunnanohjaajiemme toimesta – hiki- ja hyvänmielen takuu! Mukaan tarvitset omat välineet, alustan ja juomapullon. Jumpat jatkuvat kesäkuussa aina juhannukseen asti. Kesälomatauon jälkeen kesäjumpat jatkuvat taas elokuun ajan.

Toivotamme kesäjumppiin maksutta tervetulleiksi kaikki jumpparit ikään tai taitotasoon katsomatta. Koronan vuoksi voimassaolevien kokoontumisrajoitusten vuoksi kesäkuussa jumppaan mahtuu vain 49 ensimmäistä jumpparia, paikalletulojärjestyksessä.

Lisätietoa kesäjumpista on tulossa pian. Seuraathan nettisivujamme pnv.fi sekä Facebook-ryhmäämme!

 

Lasten ja nuorten kesäleirit kesäkuussa

Kokoontumisrajoitusten purkamisen vuoksi meidän on nyt myös mahdollista pitää aiemmista vuosista tutut lasten ja nuorten kesäleirimme. Leirit pidetään kaikkien ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Tänä kesänä pidämme kolme eri leiriä:

  • Joukkuevoimisteluleiri valmennusryhmille pidetään kesäkuun 1. viikolla, tämä leiri on jo lähes täynnä
  • Liikunnallinen kesäleiri on kaikille lapsille avoin ja se pidetään kesäkuun 1.-2. viikolla (viikot 23 ja 24) PNV:n toimistolla (Ohrahuhdantie 2, Itä-Pakila) päivittäin klo 9-15. Voit ilmoittautua leirille joko yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Leirin hinta on 150 €/viikko ja hinta sisältää lounaan sekä pienen välipalan. Ohjaajana lasten valmennuspäällikkömme, valmentaja ja fysioterapeutti Sanna Peltola. Liikunnalliselle kesäleirille pääset ilmoittautumaan osoitteessa https://go.hoika.net/public/Login.aspx
  • Tanssileiri on kaikille avoin ja suunnattu tanssia jo vähintään hieman harrastaneille, leiri pidetään kesäkuun 2. viikolla PNV:n toimiston tanssisalissa. Tanssileiristä on tulossa pian lisätietoa sekä ilmoittautumisohjeet. Seuraathan nettisivujamme pnv.fi sekä Facebook-ryhmäämme!

 

Virtuaalijumpat jatkuvat toukokuun ajan

Sekä YouTube-kanavallamme että SolidSport-palvelussa löytyy mahtava määrä videoita ja tallenteita, joita voit tehdä omaan tahtiin. Uusimpana mm. maanmainio Eevan vetämä PNV kuntopiiri 3. Lisäksi jatkamme SolidSport-palvelussa suorana lähetettäviä live-tunteja myös tulevilla viikolla.

Muistathan että SolidSport -palveluun tulee kirjautua sisään, joten kannattaa tehdä se hyvissä ajoin ennen live-tuntien alkua. Kirjautuminen on maksutonta ja samalla varmistat, että saat sähköpostiisi tietoja uusista tunneistamme!

Lukujärjestykset, sekä ohjeet YouTuben tallennettujen jumppien sekä SolidSportin suorana lähetettävien jumppien käyttöön löydät osoitteesta pnv.fi/liiku/virtuaalijumpat/

 

Aikuisten lukujärjestyksemme viikolla 20

MA 11.5. klo 18:00-18:45 – PNV Kahvakuula Live (SolidSport)
TI 12.5. omaan tahtiin – PNV lempeä jooga 2 (YouTube)
KE 13.5. omaan tahtiin – PNV Lavis (YouTube, linkki toimitettu jäsenille jäsenkirjeessä)
TO 14.5. omaan tahtiin – Taukoliikuntaa työpäivän keskelle (YouTube), ulkoilua
PE 15.5. omaan tahtiin – PNV Sporttijumppa (SolidSport, tallenne)
LA 16.5. omaan tahtiin – PNV Kuntopiiri 2 (YouTube)
SU 17.5. omaan tahtiin – PNV Kuntojumppa (YouTube)

Lasten lukujärjestyksemme viikolla 20

MA 11.5. omaan tahtiin – Lapset Iloinen ilmapallojumppa (YouTube)
TI 12.5. klo 18:00-19:00 – Tanssi yli 11-vuotiaille (SolidSport)
KE 13.5. omaan tahtiin – JV ja Lapset Päälläseisonta sekä Siltakaato (YouTube ja YouTube)
TO 14.5. omaan tahtiin – Lapset Temppuilua tyynyn kanssa (YouTube)
PE 15.5. omaan tahtiin – Lapset ja JV Voimistelupassiharjoitteet (YouTube)
LA 16.5. ja SU 17.5. omaan tahtiin – Ulkoilua ja liikuntaan oman perheen kanssa

 

Pakilan Voimistelijat PNV ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi seuran hallitus on päättänyt pitää Pakilan Voimistelijoiden sääntömääräisen kevätkokouksen elo-syyskuussa, myöhemmin tarkemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tämä päätös perustuu yhteisöjen kokouksien siirtämisestä annettuun 1.5.-30.9.2020 voimassa olevaan poikkeuslakiin.

 

Kevättä rinnassa, voimistelu veressä!

Terveisin,
Pakilan Voimistelijat