EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedoteJäsentiedote: Uusimpien koroviruksesta johtuvien rajoitusten vaikutus toiminnassa.

Jäsentiedote: Uusimpien koroviruksesta johtuvien rajoitusten vaikutus toiminnassa.

Tiedote

Jäsentiedote: Uusimpien koroviruksesta johtuvien rajoitusten vaikutus toiminnassa.

Uusien viranomaispäätösten myötä joudumme tekemään muutoksia toimintaamme.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt tartuntatautilain väliaikaisen pykälän 58g mukaisen päätöksen, jolla määrätään tiettyjä asiakastiloja suljettavaksi määräajaksi 1.-14.3.2021. Päätös ei koske vuonna 2009 syntyneiden ja sitä nuorempien, ohjattua harrastustoimintaa.  Helsingin kaupunki on myös ohjeistanut ja rajoittanut toimintaa omistamissaan tiloissa. Rajoitukset eivät ole yksiselitteiset. Voimisteluliitto päivittää parhaillaan omia ohjeistuksiaan. Liiton ohjeistuksen saatuamme voimme tehdä oman linjauksemme toiminnasta.

Maanantaista 1.3.2021 alkaen vuonna 2009 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten kaikki ohjattu harrastustoiminta Pakilan Voimistelijoissa jatkuu normaalisti ohjelman mukaan, kuitenkin siten, että  toimintaan osallistuvien henkilöiden väliset lähikontaktit vältetään. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.

Erittäin tärkeää on muistaa, että treeneihin tullaan vain terveenä. Muistetaan myös hyvä käsi- ja yskimishygienia. Ohjaajat ja yli 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilölle ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikissa muissa tilanteissa paitsi urheilusuoritusten aikana.

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä vanhempien toiminta siirtyy näillä näkymin etäharjoitteluun 1.3. alkaen Kartoitamme muita harjoitusmahdollisuuksia perustuen muun muassa Voimisteluliiton ohjeistukseen. Ryhmien ohjaajat ja valmentajat ovat yhteydessä omiin joukkueisiin ja harrasteryhmiin tulevista muutoksista.

Rajoitukset eivät koske huippu-urheilua. Rajoitukset eivät vaikuta aikuisten jo nyt etänä järjestettävään harrastustoimintaa.

Tiedotamme tulevista muutoksista mahdollisimman pian.

Terveisin

Pakilan Voimistelijat ry