EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsenviesti 03/2022: Tarjolla huipputarjous loppukevääseen, tanssikursseja, kisoja, kesäleiriä… Entä paikka hallituksessa?

Jäsenviesti 03/2022: Tarjolla huipputarjous loppukevääseen, tanssikursseja, kisoja, kesäleiriä… Entä paikka hallituksessa?

Jäsenkirje

Juuri kun koronan vuoksi uskalsimme hieman hengittää helpommin, maailmalla iski päälle uusi kriisi. PNV haluaa tukea tännekin jo sodan jaloista paenneita tarjoamalla ukrainalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua harrastetunneillemme veloituksetta. Lisäksi korostamme kaikkien voimistelurauhaa saleillamme, taustasta ja kansalaisuudesta riippumatta. Kaikille jäsenillemme meillä on mahtava loppukevään tarjous – kannattaa tutustua! Lasten osalta tarjous koskee myös Pro Dance -linjamme kaikille avoimia tunteja. Aikuisille maalis-huhtikuussa tiedossa on tanssin tiiviskursseja ja pääsemme myös kohta jo aloittamaan ulkojumpat, pääsiäisenä hieman kuitenkin huilataan. Kisakausikin jo käynnistyi kansainvälisillä joukkuevoimistelumatoilla ja omissa Pink Dance Stars -showtanssikisoissa. Kisoja ja tapahtumia on edessä roppakaupalla loppukevääksi – nämä kannattaa jo heti merkitä kalenteriin. Myös Gymnaestradan valmistelut ovat täydessä käynnissä. Ja sokerina pohjana: tarjolla olisi mahtava mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan hallituksesta käsin.

 

#WeStandForUkraine

Ukrainan sotaa paenneet lapset ja nuoret tarvitsevat kaiken tukemme. Pakilan lähialueellekin on jo saapunut muutamia kodeistaan lähtemään joutuneita ukrainalaisia lapsia. Haluamme tarjota heille kriisin keskelle jotain hauskaa, joka vie edes hetkeksi ajatukset muualle. Ukrainalaiset lapset ja nuoret pääsevät nyt veloituksetta harrasteliikunnan tunneillemme, tila- ja osallistujamäärärajoitukset huomioiden.

Jos tiedät lähipiiristäsi Ukrainan pakolaisia ja uskot että tämä voisi olla näille lapsille mieluisaa, otathan yhteyttä toimistollemme pnv@pnv.fi tai 040 502 1443, niin katsotaan miten voimme auttaa!

 

​Loppukevään huipputarjous aikuisille sekä lapsille ja nuorille

Meillä on kaikille jäsenille nyt aivan lyömätön tarjous loppukevään aikuisten sekä lasten ja nuorten harrastetunneille:

 • Aikuiset: Kultakortti vain 100 € (kaikki tunnit) tai Pronssikortti vain 65 € (aamutunnit klo 9-17)
 • Lapset ja nuoret: -50 % loppukevään tunneista (Etu koskee myös Pro Dance -tanssilinjamme kaikille avoimia tunteja. Huom! Paikkoja rajoitetusti, osa tunneista jo täynnä)

Aikuisten viikkolukujärjestyksen löydät täältä ja lasten lukujärjestyksen täältä. Pro Dance -linjan kaikille avoimista tunneista löydät lisätietoa täältä.

Ilmoittautumaan pääset jäsentietojärjestelmässämme Hoikassa, ohjeistus ja linkki Hoikaan löytyy osoitteesta pnv.fi/liiku/ilmoittaudu/

 

Aikuisille tarjolla tanssin tiiviskursseja ja pian myös ulkojumppaa – pääsiäisenä

Ensi lauantaina 19.3. klo 10-12 on mahdollisuus saada kädestä pitäen opastusta afrotanssin saloihin. Ohjaajamme Donna pitää silloin PNV:n toimistolla (Ohrahuhdantie 2 A) afrotanssin alkeet -kurssin. Kurssilla opetellaan länsiafrikkalaisia tanssiliikkeitä ja yhdistellään niistä koreografia. Tunnilla saat tuntea afrotansseille tyypillisen tanssiasennon ja voimaa reisiin sekä vartalon monipuolista hallintaa rytmikkään musiikin säestämänä. Kurssille mahtuu vielä mukaan, joten kipin kapin ilmoittautumaan!

Huhtikuussa puolestaan maanmainio showtanssin ohjaajamme Jaana Toikkanen pitää kaksi kahden tunnin showjazzin alkeet -tiiviskurssia. Kursseilla pääset opettelemaan mm. piruetteja ja showtanssin askelsarjoja. Nämä kurssit pidetään la 9.4. ja la 23.4. klo 10-12 toimistollamme (Ohrahuhdantie 2 A).

Kaikkien tanssikurssien hinta on 25 €/kurssi jäsenille. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme.

Aikuisten ulkojumppa alkaa maanantaina 28.3. Paikkana ulkojumppatunnille on Aulikinpuisto (Paloheinäntie 40 b, väistökoulun takana) ja tunti pidetään maanantaisin klo 19-20. Ohjaajana ulkojumpassa on HIIT- ja dynaaminen venyttely -tunneiltamme tuttu Milla Willman. Jäsenemme pääsevät ulkojumppiin kaikilla aikuisten harrasteliikunnan korteilla ja mukaan voi tulla myös kertamaksulla 13 €/kerta (maksu Mobile Pay).

Aikuisten jumppatunnit ovat tauolla pääsiäisenä seuraavasti:

 • To 14.4. pidetään muut tunnit paitsi klo 19:00 jooga
 • 15.-18.4. kaikki tunnit ovat tauolla

 

Voimistelulliset kesäleirit tulevat taas – ilmoittautuminen alkaa ma 21.3

Perinteiset lasten voimistelulliset kesäleirit pidetään tulevanakin kesänä. Leirit järjestetään kesäkuussa viikoilla 23 ja 24 maanantaista perjantaihin, sekä elokuussa viikolla 31 ma-pe ja viikolla 32 ma-ke. Leireillä liikutaan voimistelupainotteisesti mutta monipuolisesti muutakin tehden, sisällä ja ulkona.

Voimistelullisten kesäleirin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 21.3. Hoika-jäsenjärjestelmässämme. Tällöin myös nettisivuillemme tulee lisää infoa leireistä.

 

Pink Dance Stars -showtanssikisa ylitti kaikki odotukset!

Viime viikonloppuna päästiin taas parin vuoden tauon jälkeen kisaamaan Pink Dance Stars -showtanssikisamme merkeissä. Mukana oli kokonaista 103 upeaa esitystä sooloissa, duoissa ja triossa sekä isoissa ja pienissä ryhmissä. Mukana oli lapsia, junioreita ja aikuisia tanssijoita. Paikan päällä Helsingin Suomalaisella yhteiskoululla tunnelma oli katossa jo kisapäivän aamusta saakka ja tapahtuma huipentui palkintojen ja kunniakirjojen jakoon sekä kaikkien kisaajien yhteiseen diskoon. Iso kiitos kaikille tanssijoille, tuomareille, talkooväelle sekä tapahtuman järjestelytoimikunnalle tanssinopettajamme Marjukka Lukkaroisen johdolla!

Omat tanssijamme menestyivät myös upeasti kisoissa. Mukana olivat kaikki kolme lasten ja nuorten joukkuettamme Fantasia, Illuusio ja Utopia, Illuusion Aino ja Kerttu sooloillaan sekä aikuisten joukkueemme Sisters In Sync.

Fantasian esitystä kehuttiin muun muassa kauniista, pehmeästä ja virtaavasta liikekielestä. Utopia sai kehuja vauhdikkaista nostoista sekä monipuolisista muodostelmista. Illuusion koreografiaa kutsuttiin monipuoliseksi ja kehuja annettiin täydellä sydämellä ja asenteella tanssimisesta! Illuusion upea suoritus palkittiin junioreiden suurien ryhmien sarjassa 1. sijalla. Koreografian on tehnyt opettajamme Marjukka Lukkaroinen. Aino tanssi varmasti ja vakuuttavasti ja sai soolollaan hopeaa. Myös tähän esitykseen koreografian oli tehnyt Marjukka. Sisters In Sync tuli aikuisten A2/A3-sarjassa toiseksi. Pientä siistittävää jäi vielä ensi kisaan ja ”Synkkasiskojen” viimeisen lennon Funlandiin voitkin nähdä Vantaalla Lumo-kisassa 26.3. Kesäkuussa joukkue kisaa jo uudella ohjelmalla.

Hienoa työtä kaikki tanssijat ja opettajat Nea, Maija, Marjukka ja Jaana! Pink Dance Stars -kisan kaikki tulokset voit katsoa nettisivuiltamme.

 

Gloria ja Gloria Junior avasivat upeasti kansainvälisen kisakautensa

Seurayhteistyöjoukkueemme Gloria ja Gloria Junior matkasivat viime viikonloppuna Tallinnaan, jossa kilpailtiin sekä joukkuevoimistelun vuoden ensimmäinen World Cup, että B-kategorian Tallinn Trophy-kilpailu.

Gloria kilpaili ensimmäistä kertaa kansainvälisillä matoilla uudella ohjelmallaan. World Cupin avauspäivänä nähtiin vahva, teknisesti korkeatasoinen ja ilmaisullinen Gloria. Alkukilpailussa joukkue sijoittui kolmanneksi pistein 18,317. Maakiintiön vuoksi joukkue kuitenkin karsiutui valitettavasti finaalista.

Tallinn Trophyssä Gloria Junior hallitsi kisaa alusta loppuun. Finaalissa Gloria Junior säilytti alkukilpailun ykkösasemansa ja nosti pisteitään, kokonaispisteet yhteensä 34,167. ”Voimme olla tyytyväisiä joukkueemme ensimmäiseen yhteiseen ulkomaan kilpailuun. Saimme tehtyä kaksi vapautunutta suoritusta ja finaalissa saatiin korjattua myös alkukilpailun epätarkkuuksia. Tästä lähdemme nostamaan ohjelmaa taas uudelle levelille kohti tulevia kilpailuja!” kommentoi kapteeni Noora Gunnar.

 

Kesän liikuttavimman tapahtuman Gymnaestradan valmistelut täydessä vauhdissa

Pakilan Voimistelijat osallistuu upealla yli 200 voimistelijan joukolla kesän taatusti liikuttavimpaan tapahtumaan, Tampereella järjestettävään Suomi Gymnaestradaan 9.-12.6. PNV:n oman iltanäytöksen harjoitukset ovat jo aikuisten osalta käynnistyneet ja lasten ja nuorten osalta nämä harjoitukset starttaavat huhti-toukokuussa. Meillä pyörivät myös kenttänäytösharjoitukset täydellä höyryllä kohti lauantain 9.4. ensimmäisiä isoja yhteisharjoituksia.

 

WANTED! Sinustako tuleva PNV:n hallituksen jäsen?

Oletko koskaan tuumaillut mitä Pakilan Voimistelijoiden hallituksessa oikein tehdään? Pohditko joskus miten seuran toimintaa voisi kehittää vaikkapa aikuisten lukujärjestystä uudistamalla? Omaatko hyviä järjestelykykyjä tai salainen taitosi on taloudenhallinta? Ehkä osaat tehdä nettimarkkinointia tai kirjoittaa hyviä jäsenkirjeitä? Tai nautit kisojen ja tapahtumien järjestämisestä? Mietitkö miksei seuralla ole parempia harrastetiloja? Olisiko jopa puheenjohtajan nuijan kopauttelu sinulle mieleistä..?

Ei huolta – mukaan pääsee aina! Hyville uusille tekijöille on aina tarvetta ja tilaa. Ja vaikka hallituspaikka ei tuntuisikaan ihan omalta vielä, työryhmiin on kiva ja helppo tulla tutustumaan seuran hallinnon toimintaan.

Kiinnostuitko? Olethan yhteydessä puheenjohtajaamme Päiviin (paivi.lehtovirta@icloud.com) ja keksitään yhdessä sinulle tapa osallistua ja vaikuttaa oman tai lapsesi seuran toimintaan!

 

Loppukevään tapahtumia – Merkitse jo kalenteriin!

 • La 23.4. | PNV Cup eli seuramme oma joukkuevoimistelukilpailu, Urhea-halli (Mäkelänkatu 47)
 • Su 24.4. | Gloria Stara pienille voimistelijanaluille, Kampin liikuntahalli
 • Ti 10.5. | Seuran kevätnäytös, Pirkkolan urheiluhalli
 • La 21.5. | Seuran oma Pinkki Stara-tapahtuma, Pasilan urheiluhalli
 • Ma 23.5. | Pakilan Voimistelijat PNV ry sääntömääräinen kevätkokous, PNV:n toimisto
 • Su 29.5. | Treenaa Glorian kanssa -treenipäivä joukkuevoimistelijoille
 • 9.-12.6. | Kesän liikuttavin urheilutapahtuma Gymnaestrada Tampere

Kevätauringosta nauttien,
Pakilan Voimistelijat