EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsenviesti 06/2022: Kesä vihdoin edessä!

Jäsenviesti 06/2022: Kesä vihdoin edessä!

Jäsenkirje

Kesä on vihdoin edessä – ja sen jälkeen taas uusi upea jumppakausi!

Ihana Gymnaestrada Tampere on takana, voimistelukausi ja viimeisetkin kisat käyty ja pian on aika kesäloman. Uutta mahtavaa jumppakautta valmistellaan jo kuumeisesti, joten luethan vielä ennen laiturinnokkaan siirtymistä tästä jäsenkirjeestä seuraavista tärkeistä asioista:

 • Gymnaestrada Tampereella koettiin ihanaa seurahenkeä. Lisää tätä on tarjolla kesällä 2023 World Gymnaestradassa Amsterdamissa, lähdethän mukaan?
 • Yhteistyöjoukkueemme Gloria ja Gloria Jr loistivat Tampereella käydyissä World Cupin & Challenge Cupin III osakilpailussa ja kilpasarjojen mestaruuskisoissa PNV:lle satoi tuplakultaa
 • Kesäjumpat Paloheinässä jatkuvat heinäkuussa tiistaisin klo 18:30 ja elokuussa taas ti & to klo 18:30-19:30, lue lisää täältä
 • PNV siirtyy uuteen jäsenjärjestelmään asteittain, MyClub ensin käyttöön kilpavoimisteluun ja tanssiin. Syksystä alkaen MyClub käytössä kaikilla. Lataa MyClub-appi jo puhelimeesi!
 • Seuran palkitsemistilaisuudessa ke 15.6. palkittiin kauden aikana erityisesti onnistuneita
 • TeamPlacen seurakaupasta PNV:n uusi edustustakki nyt tilattavissa!
 • Voimistelulliset lasten kesäleirit taas elokuussa viikolla 31 ja 32 (ma-ke), ilmoittautuminen päättyy 25.7. ja mukaan mahtuu vielä
 • Tanssin intensiivikurssi elokuussa 8.-10.8. 11-15-vuotiaille, ilmoittaudu mukaan täällä
 • Tanssin lasten ja nuorten joukkueissa vielä muutamia paikkoja – lue lisää ja tule mukaan!
 • Aikuisten harrasteliikunnan lukujärjestys julkaistaan ensi viikolla ja lasten ja nuorten harrasteliikunnan lukujärjestys julkaistaan ma 25.7. – Seuraa sähköpostiasi ja some-kanaviamme
 • Syyskauden starttitapahtuma Paloheinässä su 7.8. klo 16-18: tekemistä löytyy ”vauvasta vaariin” ja lisäksi mahdollisuus ennakkoilmoittautumiseen lasten ja nuorten tunneille – Tule mukaan!
 • Syksyn ilmoittautuminen – merkkaa jo kalenteriisi! Ma 8.8. klo 8:00 lapset ja nuoret ja ke 10.8. aikuiset
 • Syksyn harrasteliikunnan tunnit alkavat ma 29.8.2022

Kaikki PNV:n tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme

Upeita kilpailusuorituksia viime viikonloppuna Tampereella

Seurayhteistyöjoukkueemme Gloria onnistui aivan upealla tavalla viime viikonlopun Gymnaestradan yhteydessä pidetyssä World Cupin III osakilpailussa. Gloria tuli alkukilpailussa suomalaisista joukkueista toiseksi ja pääsi näin finaaliin. Finaalissa nähtiin entistä upeampi suoritus ja kokonaisuus palkittiinkin hopeisella mitalilla. Myös juniorien yhteistyöjoukkueemme Gloria Jr menestyi aivan loistavasti: alkukilpailussa joukkue tuli kolmanneksi, mutta jäi maakiintiön vuoksi niukasti finaalista ulos. Onnittelut koko Gloria-tiimille!

Kilpasarjojen mestaruuskisoissa pinkkiä väriä edustivat Esenia, Lume, Alpha, Astra Fenix, Vidal sekä Massimo Jr. Sekä 16-20-vuotiaiden että yli 18-vuotiaiden sarjassa erittäin jännittävä ja tiukka mitalitaisto päättyi PNV:n dominointiin ja tuloksena oli tuplakultaa, kun sekä Vidal että Massimo Jr voittivat sarjansa.

Lumo-finaaleissa tanssin yli 40-vuotiaiden sarjassa loistivat molemmat aikuisten joukkueemme, Fintastic Moms ja Sisters in Sync. ”Synkkasiskot” tanssivat päivänpolttavilla bisneksillään upeasti hopeasijalle. ”Momseille” kisa oli ensimmäinen tanssin puolella ja heille tällä kertaa neljäs sija Black and Gold -ohjelmalla.

Upeita voimistelumuistoja Gymnaestrada Tampereelta – lisää tarjolla jo ensi kesänä World Gymnaestradassa

Viime viikon lopulla 242 PNV:n jumppaajaa suuntasi nenän kohti Tamperetta ja koronavuosien jälkeen kovin kaivattua Gymnaestrada Tampere -tapahtumaa. Torstain avajaisten ja sunnuntain päätösjuhlan välillä koettiin vaikka mitä: avajaismarssi, kaupunkilavaesiintymisiä, paljon harjoituksia, ihania kohtaamisia ystävien kanssa, kilpailuja, PNV-picnic, iltanäytösesiintymisemme ”Emotion in Motion” -ohjelmalla, sekä tietysti Unelmia -päätösjuhlan kenttäohjelmat. Kaikilla on varmasti jumppapussi nyt täynnä ihania voimistelumuistoja!

Gymnaestrada Tamperetta voi vielä fiilistellä YLE Areenassa, jossa sekä Feel It! -iltanäytös että Unelmia-päätösjuhla ovat katsottavissa.

Näitä voimistelumuistoja on mahdollisuus hankkia taas lisää vuoden päästä. Ensi kesänä 30.7.-5.8.2023 pidetään seuraava World Gymnaestrada Hollannin Amsterdamissa ja PNV on tietysti lähdössä mukaan. Esiinnymme ainakin kenttänäytöksissä ja olemme myös hakeneet hallinäytöspaikkaa. Tästä lisää syksymmällä, mutta merkitse World Gymnaestrada jo kalenteriisi!

Kesän puistojumpat jatkuvat myös heinä- ja elokuussa Paloheinässä

Kesäjumpat jatkuvat myös heinä- ja elokuussa. Jumpat pidetään tutulla paikallaan Paloheinässä – säästä huolimatta, joten muista säänmukainen varustus! Heinäkuussa jumpataan vain torstaisin klo 18:30 alkaen, mutta elokuussa jumpat palaavat myös torstaille, eli reipasta liikuntaa on tarjolla sekä tiistaisin että torstaisin klo 18:30-19:30.

Jumppiin pääsee maksutta kaikilla aikuisten korteillamme. Voit myös ostaa kymmenen kerran kortin 40 € tai tulla kertamaksulla 5 €/kerta.

Tarkempia tietoja kesän 2022 kesäjumpista löydät täältä

PNV siirtyy asteittain uuteen MyClub -jäsenjärjestelmään

Siirrymme käyttämään MyClub-nimistä erityisesti urheiluseuroille suunniteltua jäsenjärjestelmää asteittain kesän ja alkusyksyn aikana. MyClub on käytössä jo useilla voimisteluseuroilla ja se on ehkä usealle teillekin tuttu vaikkapa jalkapalloseuroista. MyClub on helppokäyttöinen, siinä on erittäin toimiva mobiiliapplikaatio ja se myös mahdollistaa monipuolisen jäsenviestinnän. Odotamme siis innolla siirtymää vanhasta Hoikasta myClubiin!

MyClub otetaan asteittain käyttöön siten että ensin sinne siirtyvät kilpavoimistelun ja tanssin joukkueemme, jo tulevina viikkoina. Tulemme lähettämään jokaiselle joukkuevoimistelijalle ja tanssijalle lähiaikoina MyClub-rekisteröintilinkin siihen huoltajan sähköpostiosoitteeseen joka on tällä hetkellä Hoikassa. Seuraathan siis sähköpostiasi!

Syksyn harrasteliikunnan ilmoittautumiset hoidetaan sekä aikuisilla että lapsilla ja nuorilla MyClubissa ja voit jo tutustua siihen vaikkapa lataamalla MyClub-applikaation kännykkääsi sovelluskaupasta. Tietokoneen selaimella MyClubin löydät osoitteessa pnv.myclub.fi. MyClub on helppokäyttöinen, eikä vaadi salasanaa sisäänkirjautuessa.

Lapsille ja nuorille tarjolla kesäleirejä elokuussa – mukaan mahtuu vielä!

Lasten liikunnallisia kesäleirejä jatketaan taas elokuussa viikoilla 31 ja 32 (ma-ke). Mukaan mahtuu vielä mainiosti, joten jos lapsesi kaipaa kivaa liikunnallista kesätekemistä vielä loman lopussa ennen koulun alkua, lue täältä lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Elokuussa 8.-10.8. pidetään myös tanssin intensiivikurssi 11-15-vuotiaille, jo aiemmin tanssia harrastaneille nuorille. Kurssin hinta on 60 € ja opetusta on päivisin klo 11-15 Tupa-salillamme (Teerikukonkuja 3). Lue kurssista lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Tanssilinjamme uudisti nimensä ja on nyt PNV Dancers, joukkueissa vielä vapaita paikkoja

Tanssilinjamme uudisti nimensä ensi kauteen ja on nyt nimeltään PNV Dancers! Ensi kaudelle meillä on upeasti neljä lasten ja nuorten kilpailevaa joukkuetta: Fantasia (9-11v.), Harmonia (11-13v.), Utopia (12-14v.) ja Illuusio (14-16v.). Joukkueissa on vielä tilaa uusille innokkaille tanssijoille, joten jos showtanssin harrastus ja kilpaileminen osaavassa valmennuksessa kiinnostaa, ota yhteyttä dance@pnv.fi!

Aikuisten puolella molemmat joukkueemme Fintastic Moms ja Sisters in Sync jatkaat myös ensi kaudella.

Seuran palkitsemistilaisuudessa muistimme kaudella erityisesti onnistuneita

Eilen pidettiin seuran kauden palkitsemistilaisuus. Palkitsimme tapahtumassa seuramme erityisen onnistuneita joukkuevoimistelun voimistelijoita ja valmentajia sekä lasten ja nuorten ohjaajia. Jokaisesta joukkueesta palkittiin yksi voimistelija tai tanssija valmentajien kriteerien perusteella. Lisäksi erityispalkinnon saivat:

 • Vuoden ohjaaja: Satu Huttunen
 • Vuoden lasten ohjaaja: Inka Lindström
 • Vuoden apuvalmentaja: Josefina Ketola
 • Vuoden tuomari: Eeva Aaltonen
 • Vuoden jojo: Mari Marjoneva
 • Vuoden lasten valmentaja: Annika Luoto
 • Vuoden tanssija: Veera Tähtinen
 • Vuoden Elegance: Elegance Jr
 • Vuoden joukkue: Gloria
 • Vuoden voimistelija: Justiina Tiittanen
 • Vuoden valmentaja: Siri Juvonen
 • Vuoden Pinkkisydän: Päivi Lehtovirta

Iso kiitos menee aivan kaikille voimistelijoille, tanssijoille, valmentajille, ohjaajille, seuratyöntekijöille sekä vapaaehtoisille!

Seuran edustustakki nyt tilattavissa TeamPlace-seurakaupasta

PNV:n pinkki edustustakki on nyt tilattavissa TeamPlace seurakaupasta osoitteesta teamplace.eu/pnv

Seurakaupasta löydät myös erityisesti joukkuevoimistelijoillemme suunnatut laadukkaat treeni- ja edustusvaatteet sekä kannustajille tarkoitetut PNV-hupparit, college-paidat ja -verkkarit, PNV-pipon sekä laadukkaan Hydro Flask -juomapullon PNV-logopainatuksella. Valikoimasta löytyy myös treenikasseja, todella laadukas PNV-narureppu sekä voimistelutyyny.

Harrasteliikunnan lukujärjestykset ja hinnat julkaistaan pian

Lukujärjestyksiä viimeistellään paraikaa kuumeisesti, vielä uupuu muutama ohjaaja- ja paikkavarmistus. Aikuisten harrasteliikunnan lukujärjestys ja hinnasto julkaistaan viimeistään ensi viikon alussa. Samassa uudistamme aikuisten korttivalikoimamme:

 • Anytime-kortti: tällä pääset kaikille aikuisten tunneille (pl. pilates ja jooga)
 • Anytime Päivä -kortti: tällä pääsee kaikille aikuisten päivätunneille klo 9-17 välillä (pl. pilates ja jooga)
 • Jooga ja pilates: näille tunneille ilmoittaudutaan erikseen tuntikohtaisesti koko kaudeksi tai puoleksi vuodeksi, esimerkiksi 1 viikkotunti pilatesta koko syyslukukauden ajan tai 2 viikkotuntia joogaa koko vuoden ajan. Toisen ja kolmannen viikkotunnit saat ensimmäistä edullisemmin

Lasten ja nuorten harrasteliikunnan lukujärjestys saadaan valmiiksi kesän aikana ja se tullaan julkaisemaan viimeistään ma 25.7.

Saat uusista lukujärjestyksistä tiedon sähköpostiisi, mutta seuraathan myös nettisivujamme pnv.fi sekä PNV:n tileja Facebookissa ja Instagramissa!

Pakilan Voimistelijoiden syyskauden starttitapahtuma su 7.8. Paloheinässä

Merkitse kalenteriisi syyskauden starttitapahtuma su 7.8.! Tuttuun tapaan kausi alkaa Paloheinässä Suomen Ladun majan tuntumassa pidettävällä pinkillä kauden starttitapahtumalla sunnuntaina 7.8. klo 16-18. Starttitapahtumassa on tekemistä ”vauvasta vaariin”: lapsille löytyy temppurata ja välinekokeiluja, joukkuevoimistelun ja tanssin ryhmämme esiintyvät, aikuisille tarjolla on ”jumppakaruselli” eli lyhyitä näytetunteja syksyn valikoimista, buffet, sekä infoa seuran toiminnasta. Samalla nykyisillä jäsenillämme on mahdollisuus ennakkoilmoittautua lasten ja nuorten tunneille. Kannattaa siis tulla!

Syyskauden alun tärkeät päivät

­Ilmoittautuminen lasten ja nuorten harrastetunneille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.8. klo 8:00 ja aikuisten harrastetunneille saman viikon keskiviikkona 10.8.

Harrasteliikunnan lukujärjestyksen mukaiset tunnit alkavat maanantaina 29.8.

 

Uutta kautta innolla jo odottaen,
Pakilan Voimistelijat