EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeJäsenviesti 10/2022: Syysloma lähenee

Jäsenviesti 10/2022: Syysloma lähenee

Jäsenkirje

Ihanasti olemme saaneet nauttia upeista syyssäistä, ruskasta ja auringostakin. Syksy on kuitenkin jo pitkällä ja syyslomakin jo lähenee. Harrasteliikunnan puolella kauden puoliväli on kohta käsillä ja sen kunniaksi vietämme kaveriviikkoa viikolla 44. Joukkuevoimistelun ja tanssin puolella kisakausi starttaa pian täydellä höyryllä. Kauden – ja vuoden – huipennus on lauantaina 3.12. juhlittava 75-vuotisgaalamme ”Pinkki sydän”. Sitä ennen tapahtuu toki vielä paljon kaikkea. Lue siis tärkeimmät ajankohtaiset uutiset tästä jäsenkirjeestä:

 • Syyslomalla liikunnallista tekemistä lapsille ja nuorille liikunnallisen lomaleirin sekä tanssin intensiivikurssin muodossa – mukaan mahtuu vielä!
 • Harrasteliikunnan syyslomaviikon aikataulu: aikuiset jumppaavat lähes normaalisti, lasten ja nuorten harrasteliikunta tauolla
 • Harrasteliikunnan kaveriviikot tulossa viikoilla 43 (lapset ja nuoret) ja 44 (aikuiset). Ilahduta siis ystävää, kaveria tai sukulaista ja tuo hänet maksutta lasten ja nuorten sekä aikuisten jumppatunneille.
 • Gloria huipulla! Naisten edustusjoukkueemme Gloria oli upeasti selvä ykkönen la 1.10. pidetyssä Voimisteluliiton 1. MM-valintakisassa. MM-kisapaikat ratkeavat tulevana lauantaina 15.10. – Lähde mukaan kannustamaan pinkillä powerilla!
 • Joukkuevoimistelun syksyn kisakausi käynnistyy täydellä höyryllä
 • Seuran oma PNV Cup -kisa pidetään la 12.11. ja lipunmyynti Urheassa pidettävään kisaan alkaa pe 28.10. Pinkki stara -tapahtuma puolestaan pidetään la 19.11. ja paikkana Pasilan urheiluhalli
 • Yhdistyksen virallinen syyskokous pidetään ma 24.10. klo 19:00 seuran toimistolla (Ohrahuhdantie 2 A)
 • Joukkuevoimistelun sääntöilta kaikille lajin saloista kiinnostuneille pidetään ma 31.10. klo 19:30 PNV:n toimistolla (Ohrahuhdantie 2 A)
 • Vuosi ja kausi huipentuvat la 3.12. 75-vuotisjuhlagaalamme merkeissä. Esiintymisjärjestykset molempiin ”Pinkki sydän” -näytöksiin on nyt julkistettu. Varaa siis paikkasi tähän upeaan voimistelun ja tanssin näytökseen heti!

Kaikki PNV:n tulevat tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme

Syyslomalla liikunnallista ja tanssillista tekemistä lapsille ja nuorille

Syyslomaviikolla 42 järjestettävälle liikunnalliselle syyslomaleirille sekä tanssin intensiivikurssille mahtuu vielä mukaan! Ilmoittautuminen molempiin nettisivuiltamme.

 • Liikunnallinen syyslomaleiri ma-pe klo 9-15 PNV:n toimistolla (Ohrahuhdantie 2 A). Osallistua voi koko viikon ajan tai yksittäisinä päivinä. Leirin hinta 150 €/vko tai 35 €/pvä, sis. lämmin lounas ja hedelmävälipala
 • Tanssin intensiivikurssi ma-ke 17.-19.10. harjoitushalli TUVAlla (Teerikukonkuja 3). Soveltuu parhaiten 11-15-vuotiaille, tanssia jo aiemmin harrastaneille. Kurssin hinta on 60 € ja se ei sisällä lounasta tai eväitä

Syyslomalla lasten ja nuorten harrasteliikunta tauolla, aikuiset jumppaavat lähes normaalisti

Syyslomaviikon 42 ajan lasten ja nuorten harrastusliikunta on tauolla. Liikunnallista tekemistä on tarjolla ym. liikunnallisen lomaleirin muodossa. Sen sijaan aikuisten harrasteliikunnan tunnit jatkuvat syyslomaviikollakin lähes normaalisti. Poikkeuksena seuraavia tunteja ei pidetä viikolla 42:

 • Ti klo 9 Latinofit, Juan
 • Ti klo 10 kehonhuolto, Juan
 • Ke klo 20 Yin-jooga, Sanna

Tuo kaveri mukaan jumppaamaan maksutta viikoilla 43 ja 44!

Harrasteliikunnan syyskauden kunniaksi vietämme kaveriviikkoa viikolla 43 lasten ja nuorten osalta ja viikolla 44 aikuisten osalta. Tällöin voit tuoda kaverin, ystävän, tuttavan ja sukulaisen mukaan kokeilemaan vaikka kaikkia PNV:n laadukkaita harrasteliikunnan tunteja maksutta. Aivan mahtava mahdollisuus siis ilahduttaa ystävää syksyn harmauden keskellä ja liikkua yhdessä!

Tarjous koskee sekä lasten ja nuorten että aikuisten harrasteliikuntaa, pl. aikuisten jooga- ja pilates-tunnit. Lasten ja nuorten harrasteliikunnan ohjaajat tiedottavan omien tuntiensa osalta kaverikerroista.

Naisten edustusjoukkueemme Gloria Suomen huipulla!

Valinta kohti joukkuevoimistelun MM-kisoja alkoi lauantaina 1.10. pidetyssä Voimisteluliiton MM-valitakisassa. Naisten edustusjoukkueemme Gloria taituroi upeasti kilpailun selväksi ykköseksi pistein 19,05. Junioreiden edustusjoukkueemme Gloria Jr teki niin ikään upean suorituksen ja tuli kilpailun neljänneksi pistein 17,70. Elegance Jr -joukkue voimisteli hienosti pisteille 14,65.

Toinen ja ratkaiseva valintakilpailu kisataan tulevana lauantaina 15.10. klo 12:30 alkaen Tapiolan urheiluhallissa. Lähdetään upeana pinkkinä kannustusjoukkona kannustamaan Gloriaa, Gloria Jr:ia sekä Elegance Jr:ia! Lisätiedot 2. valintakisasta Kisanetissä.

Joukkuevoimistelun syksyn kisakausi käynnistyy täydellä höyryllä

Joukkuevoimistelun syksyn kisakausi käynnistyy nyt täydellä höyryllä. MM-valintakisojen jälkeen seuraavan viikonloppuna näemme pinkkiä väriä Attitude Cupissa Vantaalla. Siitä viikko eteenpäin ja edessä on kolmen kisan viikonloppu, kun pinkkejä joukkueita matkaa Tapiolaan, Turkuun ja Keravalle cup-kisoihin. Koko kauden ajantasaisen kisakalenterin sekä kisojen tarkemmat tiedot löydät aina Kisanetistä.

PNV:n oma joukkuevoimistelukilpailu PNV Cup pidetään la 12.11. Urhea-hallissa. Kisasta on tulossa taas mahtava joukkuevoimistelun show, sillä mukaan on ilmoittautunut kokonaista 105 joukkuetta! Joukkuevoimistelun huoltajille on tullut erikseen lisätietoja talkootehtävistä, kysy tarvittaessa lisää oman joukkueesi jojolta. Huikean kisakokemuksen takaamiseksi tarvitsemme lisäksi katsojat – Lipunmyynti PNV Cupiin aukeaa pe 28.10. Lippuautomaatissa. Nyt kannattaakin vinkata tästä hienosta kisasta mummoille ja kummeille. PNV Cupin lisätiedot Kisanetissä.

Nuoremmille voimistelijan- ja tanssijanaluille suunnattu staratapahtuma Pinkki stara pidetään la 19.11. Pasilan urheiluhallissa. Mukaan on nyt jo ilmoittautunut 39 joukkuetta, ryhmää tai esiintyjää. Jokainen näistä nuoremmista voimistelijoista ja tanssijoista ansaitsee isot kannustukset. Tule siis mukaan kannustusjoukkoihin, lisätiedot Kisanetistä.

Yhdistyksen virallinen syyskokous ma 24.10. klo 19

Pakilan Voimistelijat PNV ry:n virallinen syyskokous pidetään maanantaina 24.10. klo 19:00 alkaen seuran toimistolla (Ohrahuhdantie 2 A). Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi kevätkokouksessa valitun hallituksen täydentäminen uudella jäsenellä, sekä yhdistyksen uusien kunnianpuheenjohtajan ja kunniajäsenten nimeäminen.

Varmista paikkasi 75-vuotisjuhlavuoden huipentavaan ”Pinkki sydän” -gaalaan la 3.12.

Syyskauden ja koko vuoden huipentaa PNV:n 75-vuotisjuhlagaala ”Pinkki sydän”. Tämä upea voimistelun ja tanssin kirjon esittelevä juhla pidetään lauantaina 3.12. Suomalaisen Yhteiskoulun (SYK) tiloissa. Gaalan esiintymisjärjestys on nyt julkaistu nettisivuillamme. Myös lipunmyynti on jo auennut, joten nyt jos koskaan on aika antaa pinkin sydämen sykkiä ja ostaa lippu juhlagaalaan.

 

Ruskan palettia ihaillen,
Pakilan Voimistelijat