EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenKaudenavaustiedote harrasteliikkujille

Kaudenavaustiedote harrasteliikkujille

Uutinen

Pakilan Voimistelijoiden syyskausi pyörähti käyntiin syyskuun alussa, ja salit ovat täyttyneet isoista ja pienistä liikkujista. Tässä muutama ajankohtainen asia helpottamaan liikunnan harrastamista iloisessa joukossamme!

Täsmennystä osoitteisiin

Metsolan ala-asteella on virallisesti kaksi toimipistettä, joista yksi sijaitsee osoitteessa Kartanomuseontie 2 ja toinen osoitteessa Etupellontie 4. Aikataulussamme käytämme näistä nimiä Metsolan ala-aste (Kartanomuseontie) ja Itä-Pakilan ala-aste (Etupellontie). Tarkistathan aina lukujärjestyksestä, kummasta toimipaikasta on kyse. Jotkut puhelimen karttasovellukset ohjaavat helposti väärään paikkaan.

PNV:n toiminta tutuksi lasten vanhemmille

17.9. alkavalla viikolla tulemme lasten tunneille kertomaan vanhemmille seuramme toiminnasta, lasten toiminnan periaatteista, valmennusarvoistamme ja muusta tärkeästä. Varaattehan siis hiukan aikaa, kun tuotte lapsia liikkumaan!

Tilaa lasten liikuntaryhmissä

Seuraaviin lasten liikuntaryhmiin mahtuu vielä:

  • Baletti 7 – 8
  • Baletti 9 – 10
  • Satubaletti 5 – 6
  • Temppis 3 – 4

Tarkemmat aikataulut ja lisätiedot löydät täältä: https://pnv.fi/liiku/lasten-ja-nuorten-liikunta/

Uusi lasten tanssiryhmä

Maanantai-iltana on yksi uusi nuorten tanssiryhmä – Show alkeet 9 – 12-vuotiaille. Ryhmää ohjaa Unna, ja tunti pidetään maanantaisin klo 17.15 – 18 Kustaankartanon palvelukeskuksessa (Oltermannintie 32 N). Ryhmään voit ilmoittautua Hoika-jäsentietopalvelussa: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Koulujen omavalvontakäytännöt

Helsingin kaupunki siirtää kouluja niin sanottuun omavalvontaan: kaikilla kouluilla ei ole enää iltaisin vahtimestaria, vaan ohjaajalla on avain, ja hän päästää jumppaajat sisään. Omavalvontajärjestelmä vaatii meiltä jonkin verran joustavuutta, mutta hyvällä yhteistyöllä asiat saadaan sujumaan!

Omavalvontakouluissa kaupunki osoittaa meille oven, jota saamme käyttää sisääntuloon ja poistumiseen. Useimmiten iltakäyttöavaimella ei pääse koulun kaikkiin tiloihin, joten sisääntuloväylä saattaa olla ahtaampi kuin normaali kulkureitti. Olemme omavalvontakoulujen osalta vastuussa siitä, että meidän vuorollamme sisään ei pääse asiattomia henkilöitä, ja sen takia ovia ei voi jättää auki, jotta edellisen tunnin loppumista voisi odotella mukavasti sisätiloissa. Pyrimme järjestämään kaikissa toimipaikoissamme tunneille kulkemisen mahdollisimman joustavaksi, mutta järjestelmään liittyy monia tekijöitä, jotka eivät ole meidän käsissämme.

Kiitos joustavuudestanne omavalvonta-asioissa. Jos haluatte antaa Helsingin kaupungille palautetta tästä tai jostakin muusta, suosittelemme, että käytätte tätä kaupungin virallista kanavaa: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/osallistu-ja-vaikuta/palaute/anna-palautetta

Aikuisten jumppakortteja jaossa

17.9. alkavalla viikolla jalkaudumme isolla porukalla jakamaan jumppakortteja aikuisten tuntien yhteydessä. Jos et ole vielä korttiasi lunastanut, pidä maksukuitti mukana tunnilla, niin saat kortin kuittia vastaan. Voit tietenkin myös näyttää mobiilipankista puhelimella, että maksu on hoidettu. Ensi viikosta alkaen alamme kysellä tuntien alussa näitä kortteja.

Aikuisten värikoodit tutuiksi

Huomasithan, että aikuisten ryhmäliikunta-aikataulusta on myös tulostettava versio? Tästä aikataulusta poimit helposti itsellesi monipuolisen liikuntaohjelman, kun seuraat tuntien värikoodeja. Punaiset tunnit ovat rankkoja ja tehokkaita, oranssit tanssillisia ja vihreät rauhallisia mutta tehokkaita. Yhdistelemällä erilaisia tuntityyppejä varmistat, että vahvistat kunnon eri osa-alueita: liikkuvuutta, lihaskuntoa, eri kestävyysominaisuuksia ja kehonhallintaa.

PaVo_lukkari_aikuiset_2018_A4