Lasten tanssilliset tunnit

Streetmix sekä pojille että tytöille 8-10v

B Tällä tunnilla tutustuaan eri street-tanssilajeihin kuten  hiphoppiin ja lockingiin vauhdikkaassa porukassa ja iloisella fiiliksellä. Tunneilla harjoitellaan myös liikesarjoja ja koreografioita vauhdikkaan musiikin tahtiin.

Dancemix 6-13v

Tunneilla tanssitaan eri tanssisarjoja, tutustutaan monipuolisesti eri tanssityyleihin ja kehitetään peruskuntoa leikkien ja liikkuen. Innostavan ja pätevän ohjaajan opastuksella tunneilla harjoitellaan akrobatiaa – kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja päälläseisontaa. Myös erilaisia välinetaitoja harjoitellaan, kuten pallojen, huivien ja muiden välineiden käsittelyä yhdistettynä milloin kiertoharjoitteluun, milloin tanssiin. Tuntien ilmapiiri on rennon hauska! Tunti sopii kaikille.

Satutanssi 3-6v

Tunnilla opetellaan liikunnan ja tanssin perustaitoja musiikin tahdissa. Luovan leikin ja tanssillisen liikekielen varjolla opitaan, kehonhallintaa, hyppyjä, piruetteja, tasapainoja ja oman kehon tuntemusta. Tunneilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin teemoja ja rytmejä vaihdellen. Käytössä on huiveja, höyheniä ja muita jänniä välineitä tanssillisen liikkumisen muotojen tukemiseksi. Lapsi oppii satutanssin lomassa toimimaan ryhmässä ja nauttimaan liikkumisesta.

Streetmix 9-12v

Streetmix-tunneilla tutustutaan eri katutanssityyleihin (mm. hiphop ja voguing) liikesarjojen, koreografioiden sekä street-lajeille ominaisten temppujen avulla. Tunneilla liikutaan paljon ja pidetään yhdessä hauskaa!