Lasten tanssilliset tunnit

Voimistelukoulu – Satutanssi 3-6v.

Tunnilla opetellaan liikunnan ja tanssin perustaitoja musiikin tahdissa. Luovan leikin ja tanssillisen liikekielen varjolla opitaan, kehonhallintaa, hyppyjä, piruetteja, tasapainoja ja oman kehon tuntemusta. Tunneilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin teemoja ja rytmejä vaihdellen. Käytössä on huiveja, höyheniä ja muita jänniä välineitä tanssillisen liikkumisen muotojen tukemiseksi. Lapsi oppii satutanssin lomassa toimimaan ryhmässä ja nauttimaan liikkumisesta.

Dancemix 6-11v.

Tunneilla tanssitaan eri tanssisarjoja, tutustutaan monipuolisesti eri tanssityyleihin ja kehitetään peruskuntoa leikkien ja liikkuen lempi musiikin tahdissa. Innostavan ja pätevän ohjaajan opastuksella tunneilla harjoitellaan akrobatiaa – kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja päälläseisontaa. Myös erilaisia välinetaitoja harjoitellaan, kuten pallojen, huivien ja muiden välineiden käsittelyä yhdistettynä milloin kiertoharjoitteluun, milloin tanssiin. Tuntien ilmapiiri on rennon hauska! Tunti sopii kaikille.

Tanssillinen Voimistelu WG 2023 12-15v. 10x kurssi

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia.

Kurssilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa alkeista jo vaativampiin liikkeisiin osallistujien taitojen mukaan. Kurssi toimii johdantona tanssillisen voimistelun maailmaan.

Tanssillisen voimistelun kurssilta on mahdollisuus tähdätä World Gymnaestrada 2023 kenttänäytös esiintymiseen Amsterdamissa elokuussa 2023. Kurssilla harjoitellaan nuorten voimistelun kenttäohjelma ”Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi”, jonka mukana Amsterdamin gymnaestradaan on mahdollista lähteä esiintymään.

 

Mikäli tanssi kiinnostaa harrastuksena enemmänkin, kannattaa tarkistaa PNV Dancersin avoimet tunnit täältä.