Ohjaajat

Sanna Peltola, Nuorisovalmennuspäällikkö

 • -Voimistelukoulu Temppuilu 3-4v. ja 5-6v.
 • -Akro 10-12v.

Sanna on seuran nuorisovalmennuspäällikkö ja rakastunut voimisteluun jo 3-vuotiaana. Lue lisää Sannan upeasta osaamisesta ja monipuolisesta taustasta.

 

 

 

 

Ines Vierula

-Voimistelukoulu 5-6v
-Joukkuevoimistelu 7-8v. ja 9-10v.

Ohjaajana Ines toiminut pääsääntöisesti 2022 alusta, mutta ollut sitä ennen aktiivisesti mukana sijaistamassa sekä leireillä.

Oma voimistelutausta Ineksellä on pitkä, johon kuului myös useamman vuoden kestänyt voimistelu Gloriassa. Muutaman vuoden tauon jälkeen hän on palannut taas nauttimaan voimistelusta Massimo Jr joukkueeseen, jossa jumppailee tälläkin hetkellä.

 

Sirpa Lahervo

-Voimistelukoulu 4-6v.
-Voimistelukoulu Satutanssi 3-5v.

Sirpa on aloittanut oman voimistelu-uransa PNV:ssa 3-vuotiaana ja ohjaa ja valmentaa 3-12 -vuotiaiden lasten ryhmiä ja joukkueita sekä myös aikuisten voimistelujoukkue Fintastic Momsia. Hän tanssii itse Sisters in Sync -ryhmässä, joka kilpailee aikuisten tanssisarjassa.

Oma kilpailu-ura kesti parisenkymmentä vuotta ja sen loppupuolelta lähtien hän on valmentanut. Seuran nuorimmat voimistelijan alut saavat Sirpan ohjauksessa turvallista ohjausta voimistelun saloihin ja myös naisten Fintasticit ovat löytäneet sisäisen voimistelijansa.

Kokeneena valmentajana Sirpa toteaa rakkaasta elämäntavastaan näin: ”Parasta valmentamisessa on se, että näkee joka ikisessä harjoituksessa uuden oppimista ja myös se, että vuosien saatossa näkee kun pienenä pirpanana omassa joukkueessa aloittaneet tytöt kisaavat kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla menestyen.” Hänen oma voimistelullinen tavoitteensa on esiintyä vielä yli 80-vuotiaana.

 

Kevät Koistinen

 • Voimistelukoulu Satutanssi 3-4v. ja 5-6v.

Kevät on lastenliikunnan uusi ohjaaja. Kevät on itse voimistellut yhteensä nyt seitsemän vuotta, joista PNV:ssä noin neljä vuotta. Tällä hetkellä voimistelen 16-20 vuotiaiden kilpasarjassa Astra Fenixissä.

 

Seidi Ruokonen

 • Voimistelukoulu – Rytminen Voimistelu
 • Dione Stara
 • Esenia

Seidi on aloittanut oman voimistelu-uransa Seinäjoella joukkuevoimistelun puolella Nurmon Jymy Jumppareissa. Muutaman vuoden jälkeen hän siirtyi Seinäjoen Voimistelijoihin, jossa myös 2018 aloitti lasten ohjaamisen harrastamisen ohella. 10 vuoden joukkuevoimistelu-uran jälkeen Seidi muutti Helsinkiin, jossa hän jatkoi voimistelua rytmisen puolella edustaen SVS Espoota kevääseen 2022 asti. 2019 syksyllä Seidi haastettiin mukaan valmentajaksi Pakilan Voimistelijoihin, ja tällä tiellä on sen jälkeen pysytty. Seidi on ajan saatossa päässyt valmentamaan eri-ikäisiä ja tasoisia joukkueita, sekä yksilöitä rytmisen puolella.
Ehdottomasti parasta valmentamisessa ja ohjaamisessa on yhteistyö valmennettavien kanssa. Tähän kuuluu esimerkiksi kasvun ja kehityksen näkeminen, pienet onnistumiset treenisaleilla ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen.

 

Riina Siivikko

 • Rytminen voimistelu 7-10v.
 • Voimistelukoulu 5-6v.

Riina on  17-vuotias sekä aloittaa syksyllä lukion viimeisen vuoden opiskelut. Riina on aloittanut voimistelun vuonna 2013 ja siirtynyt Pakilan Voimistelijoihin vuonna 2018 ja tällä hetkellä hän voimistelee Astra Fenixissä. Syksyllä 2022 Riina aloittaa ohjaamisen lasten liikunnan riveissä yhdessä Alissan kanssa.

”Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä kuinka pääsee näkemään nuorten lasten kehittymistä sekä nähdä heidän onnistumisiaan voimistelun parissa.” Riina toteaa.

 

Essi Willamo

 • Akro 7-8v. ja 9-10v.

Essi on harrastanut voimistelua melkein 13vuotta ja tällä hetkellä hän voimistelee edelleen Maxime-joukkueessa Pakilan Voimistelijoissa. Apuvalmentajana Essi aloitti vuonna 2019 ja on toiminut apuohjaajana ja -valmentajana joukkuevoimistelun ja lasten liikunnan puolella. Parasta valmentamisessa on nähdä pienten voimistelijoiden ilo oppia uutta!

 

Maija Miinalainen

– Easysport Erityiset
– TanVo 12-15v.

Maija on harrastanut tanssia 13 vuotta. Maija on aloittanut tanssin 3 vuotiaana pienten tanssitunneilla ja edennyt siitä SM-tason showtanssi joukkueeseen. 13 vuoden tanssikokemukseen sisältyy lajeja niin baletista hip hoppiin. Kasvatti seura on Helsingin tanssiopisto. Maija aloitti apuohjaamisen Pakilan Voimistelijoissa 2018. Maija on ohjannut telineakroa, rytmistä voimistelua ja erilaisia tanssitunteja. Maijasta parasta valmentamisessa on lapsien ilon ja riemun näkeminen. 

 

Piia Pääkkönen

-Aikuinen – lapsi -jumppa
-Perheliikunta

Piia on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja kasvatustieteidenmaisteri. Piialla on kokemusta liikunnan ohjaamisesta 15 vuodelta.

 

 

 

 

 

Ulla Turunen

 • Dancemix 6-8v. ja 9-11v.

Ulla on harrastanut useita eri liikuntalajeja jalkapallosta luisteluun, voimistelulajeista kilpaillut kilpa-aerobicissa ja tanssinut tanssikoulu Step Upilla useamman vuoden ajan. Ulla ohjaa myös seuran aikuispuolen harrastetunteja.

 

Sanni Pulkkinen

 • Voimistelukoulu Temppuilu 5-6v.
 • Akro 7-8v.
 • Voimistelukoulu 3-4v.

Sanni on 18-vuotias ja opiskelee luokiossa viimeistä vuotta. Voimistelun Sanni aloittanut vuonna 2014 Pakilan Voimistelijoissa ja tällä hetkellä voimistelen Astra Fenix -joukkuessa. Valmentamisen Sanni on aloittanut vuonna 2018 ensin isosiskovalmentajana ja siitä pian apuvalmentajana. Syyskaudella 2022 Sanni aloitti vastuuohjaajana ensimmäistä kautta. Valmennus- ja ohjaus taustaa Sannilla on erilaisista lasten ja nuorten harrasteryhmistä sekä muutamasta joukkuevoimistelujoukkueesta. Suoritan parhaillaan Voimisteluliiton valmentajan 1. tason koulutusta.

 

”Mielestäni ehdottomasti parasta valmentamisessa on nähdä lasten ja nuorten into tulla tunneille ja se, kuinka iloisia he ovat oppiessaan uutta. Ohjatessa on hienoa päästä näyttämään lapsille voimistelun maailmaa ja mahdollisesti sytyttämään heissä palo urheilua ja erityisesti voimistelua kohtaan.” Sanni kertoo.

 

Vilma Otranen

 • Voimistelukoulu Temppuilu 5-6v.
 • Akro 7-8v.
 • Voimistelukoulu 3-4v.

Vilma on aloittanut joukkuevoimistelun ja lasten jumppien apuvalmentamisen syksyllä 2017, minkä jälkeen hänelle on apuohjaajana kertynyt kokemusta monien eri ikäisten ja tasoisten lasten parista. Syksyllä 2022 Vilma aloittaa toisena vastuuohjaajana lasten liikunnan tunneilla yhdessä Sannin kanssa.

Vilman oma tausta on joukkuevoimistelun puolelta ja kahdeksan vuoden joukkuevoimistelu-ura PNV:ssä päättyi viime syksynä. Tällä hetkellä Vilma opiskelee lukiossa viimeistä vuotta ja suorittaa myös Voimisteluliiton valmentajan 1. tason koulutusta.

Parasta ohjaamisessa on Vilman mielestä lasten kanssa työskentely ja heidän pienistäkin onnistumisistaan välittyvä ilo.

 

Alissa Marjoneva

 • Rytminen Voimistelu 7-10v.
 • Voimistelukoulu 5-6v.

Alissa käy nyt viimeistä vuotta lukiossa ja on harrastanut voimistelua 11 vuotta rytmisestä aloittaen, josta sitten myöhemmin siirtynyt joukkuevoimistelun puolelle. Alissan kasvattiseurani on Elise Gymnastics, mutta nyt hän harrastaa PNV:n joukkueessa Astra Fenix. Alissa on aloittanut vastuuohjaajan tehtävissä syksyllä 2022.

Beatrice Enberg

-Voimistelukoulu Temppuilu 3-4v. ja 5-6v.
– Akro 10-12

Bea on harrastanut joukkuevoimistelua yhteensä 10 vuotta Rekolan Raikkaassa ja Pakilan Voimistelijoissa.
Koulutukseltaan hän on lähihoitaja. Hän on aloittanut joukkuevoimistelun ja lasten jumppien apuvalmentamisen
Pakilan voimistelijoissa elokuussa 2015. Koulutuksista Bea on suorittanut mm. seuran ensiapukoulutuksen,
voimistelukouluohjaajan UPDATE -ideapäivän, voimistelukoulun, 1-tason startin, lajitaidonkoulutuksen, voimisteluohjaanan startin, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen ja ARVI-koulutuksen. Parasta valmentamisessa on, kun näkee valmennettavien kehityksen sekä ilon ja lasten reippauden tuntien aikana. Ja se kun saa oman voimistelu-uran jälkeen olla mukana seuran toiminnassa. Valmennuksessa parasta on myös se, kun pääsee olemaan voimistelijoiden    mukana heidän kehityksessään yksilönä ja joukkueena.