Ohjaajat

Sanna Peltola, Nuorisovalmennuspäällikkö

 • -Perheliikunta 1-4v.
 • -Vauvajumppa 4kk-12kk
 • -Voimistelukoulu Satutanssi 3-4v. ja 5-6v.
 • -Akro 7-8v. ja 9-10v.

Sanna on seuran nuorisovalmennuspäällikkö ja rakastunut voimisteluun jo 3-vuotiaana. Lue lisää Sannan upeasta osaamisesta ja monipuolisesta taustasta.

 

 

 

 

Sirpa Lahervo

– Stella Stara 5-6 v
– Xena Lime 10-12 v
– kaksi alle kouluikäisten lasten harrasteryhmää
– aikuisbaletti

PNV on Sirpan kasvattiseura, jossa hän on aloittanut voimistelun 3-vuotiaana. Sirpan oma kilpailu-ura PNV:ssa oli ensin 7-23 vuotiaana ja nyt hän tanssii ja kilpailee aikuisjoukkueessa Sisters in Sync.

Sirpalla on voimistelun lajivalmennustutkinto (suorittanut vuonna 2000).

Ammatti/koulutus: Valvontasihteeri Valtiolla

Parasta valmentamisessa: Se, että näkee joka ikisessä harjoituksessa uuden oppimista ja myös se, että vuosien saatossa näkee kun pienenä pirpanana omassa joukkueessa aloittaneet tytöt kisaa kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla menestyen.

 

Kevät Koistinen

– Voimistelukoulu Satutanssi 3-4v. ja 5-6v.
– Easysport erityiset
– Nuorten ryhmäliikunta, liikkuva/tanssillinen ja lihaskunto
– Special Olympics

Kevät on ohjannut Pakilan Voimistelijoissa vuoden satutanssia, sekä Easysportin erityisiä. Tulevalla kaudella hän aloittaa nuorten ryhmäliikunnan, ja Special Olympicsin parissa. Kevät on itse voimistellut yhteensä nyt seitsemän vuotta, joista PNV:ssä noin neljä vuotta. Tällä hetkellä hän voimistelee 16-18 vuotiaiden kilpasarjassa Alphassa.

 

 

Riina Siivikko

 • Temppuilu 3-4 v
 • Temppuilu 5-6 v
 • Akro 10-12 v

Riina on aloittanut ohjaamisen vastuuohjaajana syksyllä 2022. Voimistelun Riina on itse aloittanut vuonna 2013. Hän on siirtynyt Pakilan Voimistelijoihin vuonna 2018 ja tällä hetkellä hän voimistelee Vidalissa.

”Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä kuinka pääsee näkemään nuorten lasten kehittymistä sekä nähdä heidän onnistumisiaan voimistelun parissa.” Riina toteaa.

 

Ulla Turunen

 • Dancemix 6-8v. ja 9-11v.

Ulla on harrastanut useita eri liikuntalajeja jalkapallosta luisteluun, voimistelulajeista kilpaillut kilpa-aerobicissa ja tanssinut tanssikoulu Step Upilla useamman vuoden ajan. Ulla ohjaa myös seuran aikuispuolen harrastetunteja.

 

Sanni Pulkkinen

– Temppis 5-6 v
– Akro 7-8 v
– Nuorten ryhmäliikunta

Sanni on aloittanut ohjaamisen vuonna 2018 aluksi isosiskovalmentajana ja siitä pian apuvalmentajana. Vastuuohjaajana toimimisen Sanni aloitti syksyllä 2022. Ohjauskokemusta Sannille on kertynyt monista eri lasten liikunnan ryhmistä sekä muutamasta joukkuevoimistelujoukkueesta. Sanni on itse voimistellut Pakilan Voimistelijoissa lähes kymmenen vuotta ja hän voimisteleekin edelleen Alpha-joukkueessa.

”Mielestäni ehdottomasti parasta valmentamisessa on nähdä lasten ja nuorten into tulla tunneille ja se, kuinka iloisia he ovat oppiessaan uutta. Ohjatessa on hienoa päästä näyttämään lapsille voimistelun maailmaa ja mahdollisesti sytyttämään heissä palo urheilua ja erityisesti voimistelua kohtaan.” Sanni kertoo.

 

Vilma Otranen

– Voimistelukoulu Temppuilu 5-6v.
– Akro 7-8v.
– Voimistelukoulu 3-4v.

Vilma on aloittanut PNV:llä ohjaamisen ja valmentamisen syksyllä 2017, minkä jälkeen hänelle on kertynyt kokemusta monien eri ikäisten ja tasoisten lasten parissa. Syksyllä 2023 Vilma aloittaa toisen vuotensa vastuuohjaajana lasten liikunnan tunneilla.

Vilman oma tausta on joukkuevoimistelun puolelta ja kahdeksan vuoden joukkuevoimistelutaipale PNV:llä päättyi muutama vuosi sitten. Vilma on suorittanut Voimisteluliiton ohjaajan ja valmentajan ykköstason.

Parasta ohjaamisessa on Vilman mielestä lasten kanssa työskentely, heidän kehityksensä ja onnistumisten näkeminen ja näiden hetkien jakaminen heidän kanssaan.

 

Alissa Marjoneva

 • Rytminen Voimistelu 7-10v.
 • Voimistelukoulu 5-6v.

Alissa aloittaa nyt ensimmäisen vuotensa Helsingin yliopistossa ja on harrastanut voimistelua 12 vuotta rytmisestä aloittaen, josta sitten myöhemmin siirtynyt joukkuevoimistelun puolelle. Alissan kasvattiseura on Elise Gymnastics, mutta nyt hän harrastaa PNV:n joukkueessa Vidal. Alissa on aloittanut vastuuohjaajan tehtävissä syksyllä 2022.

 

Beatrice Enberg

-Voimistelukoulu Temppuilu 3-4v. ja 5-6v.
– Akro 10-12

Bea on harrastanut joukkuevoimistelua yhteensä 10 vuotta Rekolan Raikkaassa ja Pakilan Voimistelijoissa.
Koulutukseltaan hän on lähihoitaja. Hän on aloittanut joukkuevoimistelun ja lasten jumppien apuvalmentamisen
Pakilan voimistelijoissa elokuussa 2015. Koulutuksista Bea on suorittanut mm. seuran ensiapukoulutuksen,
voimistelukouluohjaajan UPDATE -ideapäivän, voimistelukoulun, 1-tason startin, lajitaidonkoulutuksen, voimisteluohjaaja startin, fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen ja ARVI-koulutuksen. Parasta valmentamisessa on, kun näkee valmennettavien kehityksen sekä ilon ja lasten reippauden tuntien aikana. Ja se kun saa oman voimistelu-uran jälkeen olla mukana seuran toiminnassa. Valmennuksessa parasta on myös se, kun pääsee olemaan voimistelijoiden    mukana heidän kehityksessään yksilönä ja joukkueena.

 

Emmi Piironen

 • Rytminen 7-8 v
 • Voimistelukoulu 5-6 v

Emmi on lastenliikunnan uusi ohjaaja. Hän käy nyt lukion viimeistä vuotta ja on 18-vuotias. Emmi on voimistellut jo 14 vuotta, joista 6 vuotta PNV:ssä. Tällä hetkellä Emmi voimistelee 16-18 vuotiaiden kilpasarjassa Alphassa.

 

Fiona Bjugg

 • Dancemix 8-10v. ja 10-13v.
 • Nykytanssi alkeet 10-13v.

Fiona on tanssinut jo yli kymmenen vuoden ajan eri tanssilajeja mm. nykytanssia, jazzia, balettia ja show-tanssia. Ennen tanssia Fiona harrasti pitkään taitoluistelua, jonka parissa hän aloitti ohjaamisen luistelukoulussa.

Myöhemmin Fiona on ohjannut niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin erilaisia jumppa- ja tanssitunteja. Lisäksi Fiona on sekä itse esiintynyt että koreografioinut teatteriesityksiä ja musiikkivideoita. Fionalla on monipuolinen tanssi- ja ohjaustausta lasten ja nuorten parissa.

Ohjaajana Fiona on kannustava, positiivinen ja energinen. Tärkeintä ohjaustyössä on Fionan mielestä, että hänen tunneillensa on mukava tulla ja että kaikki pääsevät nauttimaan tanssista omana itsenään. Fionan tunneilla pääsee tutustumaan ilmaisuun ja laaja-alaisesti eri tanssityyleihin hyvällä tekemisen meiningillä.

Laura Karonen

– Temppuilu 3-4 v
– Temppuilu 5-6 v

Olen lastenliikunnan uusi ohjaaja, mutta olen ollut PNV:n toiminnassa mukana jollakin tavalla useita vuosia.

Oma liikuntataustani on monipuolinen. Päivätyöni teen lasten parissa varhaiskasvatuksessa. Parasta lasten kanssa toimimisessa on lasten innostus, mielikuvitus ja välittömyys.

Tavoitteenani on, että tunneillani on innostava ilmapiiri, jossa saa kokeilla, oppia ja onnistua. Koetaan yhdessä liikunnan iloa!