Ohjaajat

Sanna Peltola, Nuorisovalmennuspäällikkö

 • Joukkuevoimistelu 7-8v.
 • Starajoukkueet
 • Akro 7-8v. ja 9-10v.

Sanna on seuran nuorisovalmennuspäällikkö ja rakastunut voimisteluun jo 3-vuotiaana. Lue lisää Sannan upeasta osaamisesta ja monipuolisesta taustasta.

 

 

 

Inka Lindström

 • Voikkis 5-6v
 • Minirytminen
 • Rytmisen alkeiskurssi
 • Vega Stara

Inka on harrastanut itse voimistelua tavoitteellisesti 16-vuotiaaksi ja hän on aloittanut apuohjaamisen seuramme lasten tunneilla ja valmennustoiminnassa vuonna 2015. Hän on ollut myös aktiivisesti mukana seuran rytmisen voimistelun harjoittelun kehittämisessä. Nyt syksyllä Inkan on aika ottaa vastuu omista vastuutunneista voimistelulinjalla.

”Valmentamisessa ja ohjaamisessa pidän erityisesti mahdollisuudesta nähdä nuorten kehitystä ja haluan auttaa kaikin mahdollisin tavoin heitä toteuttamaan unelmiaan. On ihana nähdä ohjelman kehittyvän kauden aikana. Ohjaajana olen vaativa, mutta kannustava.” Inka kuvailee itseään.

”PNV on antanut minulle mahdollisuuden kehittää itseäni valmentajana erilaisilla koulutuksilla ja vastuutehtävillä. Olen hyvin kiitollinen, että sain jatkaa lempilajini parissa valmentajana.”

 

Kia Viimala

 • Sirkusakro
 • Perhegym

Kia on harrastanut pitkään sirkusakroa Linnanmäen sirkuskoulussa, esiintyvässä ryhmässä sekä apuohjaajana Linnanmäen Sirkuskoulussa. Kialla on SNSL:n (Suomen Nuorisosirkusliitto) apuohjaajankoulutus osa 1 & osa 2. Kia on suorittanut myös Voimisteluliiton Freegym-koulutuksen. Lisäksi Kia opiskelee korkeakoulussa ja urheilee itse aktiivisesti.

 

 

Maija Miinalainen 

 • Dancemix 6-7v., 10-13v.
 • Pro Dancen Fantasia-joukkue

Maija on harrastanut tanssia 13 vuotta. Maija on aloittanut tanssin 3 vuotiaana pienten tanssitunneilla ja edennyt siitä SM-tason showtanssi joukkueeseen. 13 vuoden tanssikokemukseen sisältyy lajeja niin baletista hip hoppiin. Kasvatti seura on Helsingin tanssiopisto. Maija aloitti apuohjaamisen Pakilan Voimistelijoissa 2018. Maija on ohjannut telineakroa, rytmistä voimistelua ja erilaisia tanssitunteja. Maijasta parasta valmentamisessa on lapsien ilon ja riemun näkeminen. 

 

Pauliina Petrell

Pauliina on harrastanut temppukoulua, dance mixiä ja joukkuevoimistelua Pakilan Voimistelijoissa vuodesta 2007 lähtien. Aiemmilta kausilta Pauliinalla on kokemusta apuohjaajana ja ohjaajana myös satutanssista, naperobaletista sekä joukkuevoimistelun harrasteryhmästä. Pauliina toimii myös aktiivisesti Lasten liikunnan työryhmässä kehittämässä seuran toimintaa.

Liikuntaharrastusten lisäksi Pauliinalla on pitkä kokemus Partiosta, jossa hän toimii 7-9-vuotiaiden lasten johtajana viidettä vuotta.

 

 

Päivi Dufelin

 • Temppis 3-4v.
  Temppis 4-6v.
 • Perheliikunta

Päivi on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja Personal Trainer ja toimii työssään mm. erityislasten liikunnanohjaajana. Oman liikuntauransa Päivi on aloittanut 6-vuotiaana Pakilan Voimistelijoissa.

 

 

 

 

Sirpa Lahervo

 • Voikkis 3-4 v., 5-6v.
 • Satutanssi v. 3-4v.
 • Vega Mint
 • Fintastic Moms

Sirpa on aloittanut oman voimistelu-uransa PNV:ssa 3-vuotiaana ja ohjaa ja valmentaa 3-14 -vuotiaiden lasten ryhmiä ja joukkueita sekä myös aikuisten voimistelujoukkue Fintastic Momsia. Hän tanssii itse Sisters in Sync -ryhmässä, joka kilpailee aikuisten tanssisarjassa.

Oma kilpailu-ura kesti parisenkymmentä vuotta ja sen loppupuolelta lähtien hän on valmentanut. Seuran nuorimmat voimistelijan alut saavat Sirpan ohjauksessa turvallista ohjausta voimistelun saloihin ja myös naisten Fintasticit ovat löytäneet sisäisen voimistelijansa neljän vuoden sisällä.

Kokeneena valmentajana Sirpa toteaa rakkaasta elämäntavastaan näin: ”Parasta valmentamisessa on se, että näkee joka ikisessä harjoituksessa uuden oppimista ja myös se, että vuosien saatossa näkee kun pienenä pirpanana omassa joukkueessa aloittaneet tytöt kisaavat kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla menestyen.” Hänen oma voimistelullinen tavoitteensa on esiintyä vielä yli 80-vuotiaana.

 

Tessa Pennanen

 • joukkuevoimistelu
 • Starajoukkueet

Olen 18 vuotias abiturientti. Harrastin itse voimistelua 11 vuotta. Aloitin ohjaamisen temppiksessä 2017 jonka jälkeen olin Amerikassa vaihdossa vuoden. Vaihtovuoden jälkeen jatkoin valmentamista temppuakrossa ja 9-11v. staratunnilla. Olen ilonen, hyvä kuuntelemaan ja antamaan ohjeita sekä valmis kokeilemaan uusia juttuja. Nyt syksyllä aloitan itse vastuuohjaajana joukkuevoimisteluryhmissä ja starajoukkueella. Vapaa-aikani tulee seuraavana vuonna kulumaan paljon kouluhommissa ylioppilaskirjoituksiin valmistautuen. Muuten vapaa ajalla tapaan kavereita, ulkolen ja tykkään olla myös kotona.

 

Ulla Turunen

 • Dancemix 6-7v., 8-10v. ja 11-15v.

Ulla on harrastanut useita eri liikuntalajeja jalkapallosta luisteluun, voimistelulajeista kilpaillut kilpa-aerobicissa ja tanssinut tanssikoulu Step Upilla useamman vuoden ajan. Ulla ohjaa myös seuran aikuispuolen harrastetunteja.

 

Marjukka Lukkaroinen

 • Pro Dance -tanssilinjan vastaava, Illuusio-kilparyhmä
 • Satutanssi
 • Fintastic Moms

Marjukka on innostava ja kannustava tanssinopettaja, joka opettaa kaikenikäisiä ja -tasoisia tanssijoita lapsista aikuisiin. Marjukan ohjaa Satutanssia, Pro Dance -tanssilinjan tunteja sekä Fintastic Moms -aikuisjoukkuetta. Tanssitunneilla Marjukan mielestä parasta on nähdä tanssin iloa ja itsensä ylittämistä!

Marjukka on valmistunut kasvatustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Opiskelun sekä luokanopettajan työn ohella Marjukka on ohjannut monipuolisesti erilaisia tanssitunteja useiden vuosien ajan. Marjukka on tehnyt myös lukuisia tanssin kisakoreografioita.

Marjukka on itse tanssinut lähes 20 vuoden ajan. Marjukan lajeja ovat Performing Arts -lajit, eli show-, jazz- ja nykytanssi, joiden parissa Marjukka on kilpaillut SM- ja MM-tasolla pienryhmä- ja muodostelmasarjoissa.

 

Senni Ruuttunen

 • Akro 7-8v. ja 9-10v.

Senni on aloittanut joukkuevoimistelu-uransa Pakilan Voimistelijoissa vuonna 2012. Hänellä on viiden vuoden voimisteluharrastustausta, ja hän on valmentanut vuodesta 2017 asti. Aiemmin Senni on toiminut apuvalmentajana joukkuevoimistelun puolella sekä lasten liikunnan Satutanssi-tunneilla. Hänen mielestään parasta valmentamisessa on niin itsensä kuin lastenkin kehityksen huomaaminen.

 

Nea Oksanen

Apuohjaajat

Beatrice Enberg

 • Temppis 3-4v
 • Temppis 4-6v

Beatrice on harrastanut joukkuevoimistelua yhteensä 10 vuotta Rekolan Raikkaassa ja Pakilan Voimistelijoissa. Beatrice on harrastanut myös uintia ja jalkapalloa.

Hän on aloittanut joukkuevoimistelun ja lasten jumppien apuvalmentamisen Pakilan voimistelijoissa elokuussa 2015. Apuvalmentanut mm. Stella limeä, Luna Violaa, balettia, satutanssia, satubalettia ja joukkuevoimistelun harrasteryhmiä. Koulutuksista Beatrice on suorittanut seuran ensiapukoulutuksen, voimistelukouluohjaajan UPDATE -ideapäivän, voimistelukoulun, 1-tason startin ja  lajitaidonkoulutuksen ja ARVI-koulutuksen.

Beatrice kasvattiseura on Rekolan Raikas ja PNV. Koulutukseltaan hän on neljännen vuoden lähihoitajaopiskelija. Paras tunne valmentamisessa on se, kun näkee valmennettavien tyttöjen kehittyvän eteenpäin, tekevän parhaansa joka treeneissä, sekä ilo ja hiki kasvoilla, sekä myös heidän reippaus tunnilla. Ja se kun saa oman voimistelu-uran jälkeen olla mukana seuran toiminnassa. Valmennuksessa parasta on myös se, kun pääsee olemaan voimistelijoiden mukana heidän kehityksessään yksilönä ja joukkueena.

 

Iina Vesanen

 

Maria Palmu

 

Mira Martikainen

 • Sirkusakro

 

Sanni Pulkkinen

 

Vilma Otranen