EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenLasten liikunnan jäsentiedote 12/19: Syyskauden lopetus ja kevätkauden aloitus

Lasten liikunnan jäsentiedote 12/19: Syyskauden lopetus ja kevätkauden aloitus

Uutinen

Syyskausi lähenee loppuaan ja on aika kääntää ajatuksia jo kohti joulua ja kevätkautta.

Pakilan voimistelijoiden joulunäytös pidetään Pirkkolan palloiluhallilla 10.12 tiistaina. Näytöksiä on kaksi; ensimmäinen alkaa 17.30 ja toinen 19. Näytösten pääperiaatteena lastenesitysten suhteen on, että pienimmät esiintyvät ensimmäisessä näytöksessä, olemme kuitenkin pyrkineet jakamaan mm. joukkuevoimisteluesityksiä molempiin näytöksiin ihailtaviksi. Pyydämme huomioimaan, että Pirkkolan parkkipaikka on varmasti melko ahdas jo tuolloin 17 jälkeen ja Pirkkolantien puoleinen alaparkkipaikka on käytössä. Lippujen hinnat ovelta ovat 12e/7e (3-15v.) ja ennakkoon 10e/5e. Lisätietoa ja lippukaupan linkin löydät täältä: https://pnv.fi/joulunaytos-10-12-2019/ . Maksuvälineinä toimii mobilepay, maksukortit ja käteinen (mielellään tasarahana). Näytöksissä arvotaan myös uskomattomia herkkukoreja, arvat näihin maksaa 5e/arpa tai 10e/kolme arpaa.

Jokaisen esiintyvän ryhmän ohjaaja varmasti infoaa ryhmien tapaamisajat ja muut ohjeet erikseen. Esiintyjät eivät tarvitse lippua katsomoon, he voivat seurata esityksiä esiintyjille varatusta katsomosta näyttämön vierestä.

Syyskausi päättyy lasten liikunnan osalta joulunäytökseen, ellei ohjaaja ole toisin ilmoittanut. Kevätkausi alkaa tiistaina 7.1. Lapsen paikan varmistamiseksi kevätkauden maksu tulee olla maksettuna 15.12 mennessä. lasku löytyy sähköpostista, se tuli samaan aikaan syyskauden laskun kanssa. Mikäli ette löydä laskua olkaa yhteydessä seuran toimistoon 040 502 1443. Mikäli maksoitte koko vuoden yhdessä erässä, ei tämän suhteen tarvita toimenpiteitä. Laskun maksamatta jättäminen voi tarkoittaa paikan menettämistä ryhmässä kevätkaudella, sillä otamme joulun jälkeen uusia lapsia ryhmiimme. Myös peruutukset ja ryhmien vaihdokset tulisi olla tehtynä ennen 15.12, näissä kannattaa olla yhteydessä seuran toimistolle tai nuorisovalmennuspäällikkö Sanna Peltolaan 045-1122105.

Olettehan huomioineet myös lasten tuntien hinnoittelun, joka mahdollistaa lisäharjoitusten valitsemisen edullisempaan hintaan. Näin haluamme mahdollistaa paremmin liikunnan määrän lisäämisen lasten arjessa ja mahdollistaa monipuolisen harjoittelun.

Pakilan Voimistelijoiden kilpalajina on joukkuevoimistelu. Seurassamme harjoittelee yli 200 voimistelijaa eri ikäisten ja tasoisten joukkueissa, 5 -vuotiaista aikuisiksi naisiksi ja harrastelijoista maailman huipulle. Mikäli joukkuevoimistelu harrastuksena kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä päävalmentaja Virve Arjanteeseen tai nuorisovalmennuspäällikkö Sanna Peltolaan. Otamme joukkueisiin kausittain uusia voimistelijoita.

Syksyn vanhempieninfoissa saimme palautetta seuravaatteiden tilausmahdollisuudesta myös lasten liikunnan puolelle. Nyt olemme saaneet piruetin seuratilaukseen myös lastenliikunnan lasten oman tilausmahdollisuuden. Seuratilauksessa saa -10% seuran edustusasuista. Katso lisää https://pnv.fi/pnv/seuravaatteet/. Aktivointikoodi seuratilaukseen on PNVtalvi. Tilaukset toimitetaan seuran toimistolle Ohrahuhdantie 2, seuraava tilaus deadline on 30.1.2020 ja tilauksen toimitus viikolla 10.

Ensi kevään aikatauluja tiedoksi:

7.1 tiistaina kausi alkaa

18.1 lauantaina seuran ensimmäinen Staramerkkipäivä Metsolassa

Tapahtumassa paljon kivaa liikuttavaa tekemistä kaiken ikäisille lapsille.

Vko 8 Hiihtoloma, ei jumppia

9.-13.4 Pääsiäinen, ei jumppia

30.4-1.5 Vappu, ei jumppia

12.5 tiistaina Kevätnäytös, Pirkkola

Lasten liikunnan kausi päättyy.

 

Rauhallista joulunaikaa toivottaen,
Pakilan Voimistelijat