Tanssilliset tunnit

Latinofit

Tämä on tunti zumbaa rakastaville! Tunnilla pääset kokeilemaan muun muassa merenguen, salsan, reggaetonin ja cumbian askeleita. Askelkuviot ovat helppoja ja tyyli vaihtuu kappaleen vaihtuessa. Tällä tunnilla saat heittäytyä musiikin vietäväksi, jolloin hiki tulee ihan huomaamatta! Tunnilla pysytään ylhäällä koko ajan, etkä tarvitse erityisempiä välineitä.

Lauantailattarit

Tällä tanssillisella jumppatunnilla heittäydytään tunnelmasta ja rytmistä toiseen, ja nostetaan hiki pintaan vaihtelevien tanssityylien ja musiikkilajien tahdissa. Saat nauttia niin salsasta, reggeatonista kuin rockistakin! Anna musiikin viedä mukanaan ja tule kohottamaan kuntoa, parantamaan koordinaatiota sekä kehittämään kehon ilmaisukykyä. Sopii kaikille tanssista innostuneille.

Senioritanssi

Hauskaa ja virkistävää liikuntaa tanssien parin kanssa. Tanssitaan usein paripiirissä, jossa pari vaihtuu usein.  Musiikilla on tärkeä rooli ja tanssia voi arkivaatteissakin. Senioritanssi on kansainvälinen tunti, joka noudattaa valmista koreografiaa.  Tanssiminen on myös oivallista aivojumppaa.