Tanssin riemua

Lauantailattarit

Tällä tanssillisella jumppatunnilla heittäydytään tunnelmasta ja rytmistä toiseen, ja nostetaan hiki pintaan vaihtelevien tanssityylien ja musiikkilajien tahdissa. Saat nauttia niin salsasta, reggeatonista, rockista kuin jenkastakin! Anna musiikin viedä mukanaan ja tule kohottamaan kuntoa, parantamaan koordinaatiota sekä kehittämään kehon ilmaisukykyä. Sopii kaikille tanssista innostuneille.

Lavis

Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka yhdistää lavatanssiaskeleita ja jumppaa.  Lavista tanssitaan yksin. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jiveä, cha chata ja sambaa. Yleensä kaksi samaa tanssilajia tanssitaan peräkkäin ja sykettä nostattavat ja sykettä tansaavat tanssit vuorottelevat. Varusteina normaalit jumppavarusteet.

Senioritanssi

Hauskaa ja virkistävää liikuntaa tanssien parin kanssa. Tanssitaan usein paripiirissä, jossa pari vaihtuu usein.  Musiikilla on tärkeä rooli ja tanssia voi arkivaatteissakin. Senioritanssi on kansainvälinen tunti, joka noudattaa valmista koreografiaa.  Tanssiminen on myös oivallista aivojumppaa.

Zumba

Zumba-tunnilla pääset kokeilemaan muun muassa merenguen, salsan, reggaetonin ja cumbian askeleita. Askelkuviot ovat helppoja ja tyyli vaihtuu kappaleen vaihtuessa. Tällä tunnilla saat heittäytyä musiikin vietäväksi, jolloin hiki tulee ihan huomaamatta! Tunnilla pysytään ylhäällä koko ajan, etkä tarvitse erityisempiä välineitä.