LASTEN TANSSILLISTEN TUNTIEN TUNTIKUVAUKSET

Baletti 7-10v

Tunnilla harjoitellaan kauniin musiikin säestyksellä baletin keinoin jalkatekniikkaa, liikkuvuutta, voimaa ja kehon kannattelua. Harjoittelussa tutuksi tulevat niin tankotyöskentely kuin keskilattialla tehtävät liikesarjatkin. Baletin tekniikat tukevat myös muiden voimistelulajien harrastamista ja tämä tunti onkin hyvä oheistunti myös voimistelutunneilla käyville.

Boys’ Street 8-10v

Boys’ Street on poikien oma street-tanssilajien tunti. Tällä tunnilla tutustuaan eri street-tanssilajeihin kuten  hiphoppiin ja lockingiin vauhdikkaassa porukassa ja iloisella fiiliksellä. Temppuilu kuuluu olennaisena osana tuntiin, mutta toki tunneilla harjoitellaan myös liikesarjoja ja koreografioita vauhdikkaan musiikin tahtiin.

Dancemix 6-13v

Tunneilla tanssitaan eri tanssisarjoja, tutustutaan monipuolisesti eri tanssityyleihin ja kehitetään peruskuntoa leikkien ja liikkuen. Innostavan ja pätevän ohjaajan opastuksella tunneilla harjoitellaan akrobatiaa – kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsilläseisontaa ja päälläseisontaa. Myös erilaisia välinetaitoja harjoitellaan, kuten pallojen, huivien ja muiden välineiden käsittelyä yhdistettynä milloin kiertoharjoitteluun, milloin tanssiin. Tuntien ilmapiiri on rennon hauska! Tunti sopii kaikille.

Satubaletti 3-6v

Satubaletissa tutustutaan baletin alkeisiin leikinomaisin harjoittein ja luovin mielikuvin. Tunnit sisältävät kauniin musiikin säestämänä jalkatekniikkaa, vartalonkannatusta, lyhyitä balettisarjoja ja tanssin iloa. Satubaletti on suunnattu pienille tytöille ja pojille.

Satutanssi 3-6v

Tunnilla opetellaan liikunnan ja tanssin perustaitoja musiikin tahdissa. Luovan leikin ja tanssillisen liikekielen varjolla opitaan, kehonhallintaa, hyppyjä, piruetteja, tasapainoja ja oman kehon tuntemusta. Tunneilla tanssitaan eri tyylisten musiikkien tahtiin teemoja ja rytmejä vaihdellen. Käytössä on huiveja, höyheniä ja muita jänniä välineitä tanssillisen liikkumisen muotojen tukemiseksi. Lapsi oppii satutanssin lomassa toimimaan ryhmässä ja nauttimaan liikkumisesta.

Showmix 7-9v

Showmix-tunneilla tutustutaan monipuolisesti eri tanssilajeihin hyvän musiikin tahtiin ja rennossa ilmapiirissä. Showmix-tunneilla peruskunto paranee, motoriikka kehittyy ja harjoitellaan showtanssille ominaista tekniikkaa. Tunneilla opetellaan myös esiintymistä niin tanssisalissa kuin lavallakin. Showtanssin koreografioilla kerrotaan tarinoita musiikin ja liikkeen kautta. Tunti sopii niin aloitteleville kuin myös hieman edistyneille tanssintaitajille.

Streetmix 9-12v

Streetmix-tunneilla tutustutaan eri katutanssityyleihin (mm. hiphop ja voguing) liikesarjojen, koreografioiden sekä street-lajeille ominaisten temppujen avulla. Tunneilla liikutaan paljon ja pidetään yhdessä hauskaa!