EtusivuLiikuPro Dance -tanssilinjaPro Dancen avoimet tanssitunnit ja leirit

Pro Dancen avoimet tanssitunnit ja leirit

Pro Dancella on tarjolla avoimia viikkotunteja lapsille ja nuorille kevätkaudella 2022! Ilmoittautudu mukaan Hoikassa! Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä: marjukka@lukkaroinen.net.

Tiistai

  • Show & Jazz 12–15v. jatkotaso klo 17–18.15, Pakilan yläasteen peilisali*, opettajana Marjukka (*HUOM. Pakilan yläasteen peilisali on käytössä maaliskuun loppuun saakka, loppukauden tila ilmoitetaan myöhemmin. Huomioithan, että tilan muutos saattaa vaikuttaa myös harjoitusaikaan.)

Keskiviikko

  • Street & Show 12–15v. jatkotaso klo 16.45–18, toimiston peilisali, opettajana Nea

Torstai

  • Street & Show 10–12v. perustaso klo 16–17.15, toimiston peilisali, opettajina Marjukka ja Nea

Toimipaikkojen osoitteet

Tuntien tasot:

  • Perustaso: vähintään 1–2 vuoden tanssitausta tai muu harrastustausta (esim. voimistelu tai luistelu)
  • Jatkotaso: vähintään kolmen vuoden aktiivinen tanssiharrastustausta

Jos tunnin taso mietityttää, voi tuntia tulla kokeilemaan kerran veloituksetta!

 

Tanssikausi ja hinta:

Kevätkauden 2022 hinta on 260€. Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 22. Hiihtolomaviikolla 8 ei ole opetusta.

 

Tuntien kuvaukset:

Show & Jazz 12–15v. jatkotaso

Jatkotason Show & Jazz -tunneilla yhdistellään jazztanssin perustekniikkaan showtanssin näyttävyyttä ja monipuolisuutta!

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, vauhdikkaita tekniikkaharjoitteita – kuten piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja – ja ennen kaikkea tanssitaan monipuolisia koreografioita. Musikaalisuus ja ilmaisu ovat tärkeä osa koreografioita, joiden tyylit vaihtelevat muun muassa pehmeästä lyrical jazzista menevään musikaalitanssiin.

 

Street & Show 12–15v. jatkotaso

Jatkotason Street & Show -tunneilla syvennytään sekä street- että showtanssin monipuoliseen liikekieleen, tekniikkaan ja eläytymiseen sekä harjoitellaan akrobatiaa, joka on osa molempia lajeja.

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoitellaan tanssitekniikkaa ja erilaisia street- ja showtanssin koreografioita. Tunti kehittääkin erityisesti tanssijan monipuolisuutta ja heittäytymistaitoa!

Tunneilla tulee olla liikuntaan sopivat vaatteet sekä sisäkengät street-tunteja varten. Opettaja ilmoittaa ryhmäläisille aina etukäteen tanssilajien vaihdoksista.

 

Street & Show 10–12v. perustaso

Perustason Street & Show -tunneilla tutustutaan sekä street- että showtanssin maailmaan! Tunneilla harjoitellaan vuorotellen street- ja showtanssien perustekniikkaa, liikekieltä ja eläytymistä erilaisiin musiikkeihin.

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoitellaan tanssitekniikkaa sekä erilaisia street- ja showtanssin koreografioita. Tärkeintä on tanssin ilo ja heittäytyminen uuden opetteluun!

Tunneilla tulee olla liikuntaan sopivat vaatteet sekä sisäkengät street-tunteja varten. Opettaja ilmoittaa ryhmäläisille aina etukäteen tanssilajien vaihdoksista (pääsääntöisesti kolmen viikon välein).

Tanssileirit koulujen syys- ja hiihtolomaviikoilla

Koulujen syys- ja hiihtolomaviikoilla järjestetään perinteinen Pro Dancen avoin tanssileiri. Luvassa on menoa ja meininkiä hyvässä seurassa monipuolisten tanssityylien ja koreografioiden parissa! Leirin ohjaavat Pro Dancen huippuopettajat. Lisätietoja seuraavasta leiristä tulossa alkuvuodesta 2022!