Tanssikuvaukset

Nykytanssi/Improvisaatio

Nykytanssi antaa mahdollisuuden vapaan ja kokonaisvaltaisen liikkeen tulkintaan. Tunnilla tärkeässä roolissa on oman liikkeen tuottaminen erilaisten improvisaatio harjoitteiden kautta, kuten myös tilan ja toisten tanssijoiden tulkitseminen.

Tällä tunnilla harjoitetaan erilaisia liikelaatuja yhdistelemällä sulavien ja virtaavien sekä dynaamisten ja raskaiden liikkeitä lattian poikki sekä lyhyinä keskilattia sarjoina. Tavoitteena on myös lattiatekniikan sekä akrobatian kautta kehonhallintaan tutustuminen.

Show ja Show alkeet

Showtanssi on monipuolinen tanssityyli. Se saa vaikutteita jazzista, modernista ja hiphopista sekä musiikkivideoista.

Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma persoonallinen tyyli. Showtunnit perustuvat alku- ja lopputanssiin, joiden välillä tehdään kehonhallintaa, voimaa ja kasvatetaan yleiskuntoa tekniikkaa unohtamatta. Tunnilla tanssitaan ja tehdään monipuolisia harjoitteita lattian poikki.

 

Voin tanssia juuri sellaisena kuin olen!

Lyrical Jazz

Lyrical Jazz on koreografian opetteluun painottuva tunti. Tunnin aluksi tehdään lämmittelyt ja harjoitellaan erikseen koreografiassa tarvittavia teknisiä elementtejä. Koreografiat ovat tyyliltään lyyrisiä, soljuvia, pehmeitä ja virtaavia.

Jumps & Turns

Jumps & Turns on tekniikkaharjoitteluun painottuva tunti. Aluksi tehdään lämmittelyt sekä hyppy- ja piruettitekniikkaa vahvistavia harjoituksia. Tunnin pääpaino on itse hyppyjen ja piruettien opettelussa.

Street Fusion

(ei tunteja syksyllä 2018)

Street tunneilla pääpaino on Hip Hopissa vaikka itse Street kattaa laajan tanssilajikirjon mm. House, Popping, Breaking ja Locking. Hip Hopissa käydään läpi old school -steppejä, isolaatio-harjoituksia, dynamiikkaa ja musikaalisuutta.

Kaikkea tätä harjoitellaan harjoitusten kautta joko lattian poikki tai loppusarjassa. Street-tunneilla soi Hip Hop, Rap ja R&B. Kengät (vaaleapohjaiset sisäkäyttöön tarkoitetut kengät) ja rennot vaatteet kuuluvat Street-tunnille!

Street sopii erinomaisesti pojille ja tytöille!