Tanssiopettajat

Essi Hannuksela: Optinen harha -kilparyhmä

Unna Lauranto: Hypnoosi-kilparyhmä, Show ja Show alkeet

Hannaleena Kurola: Utopia-kilparyhmä, Jumps & Turns ja Lyrical Jazz

Eea Rajamäki: Nykytanssi/improvisaatio ja Boy’s Street

Essi Hannuksela

Kuva: Olli Viljamaa
  • Pro Dance tanssilinjan vastaava syksy 2015, tanssiopettajana syksystä 2018 alkaen

Essi on ammattitanssija, koreografi, tanssinopettaja, joukkuevoimisteluvalmentaja ja tuomari. Essi on yksi Pro Dance tanssilinjan alkuunpanijoista syksyllä 2015. Essi toimii Optinen Harha -kilparyhmän opettajana ja koreografina.

Essi on valmistunut 2014 ammattitanssijaksi Tampereen konservatorin ammattitanssijan koulutusohjelmasta. Opintoihin sisältyi fyysisen valmennuksen, terveystiedon, tanssipedakogian ja fysioterapian opintoja.

Essi esiintyy oman tanssiryhmänsä kanssa aktiivisesti ja voimisteli joukkueessa Massimo kevään 2018 loppuun. Essistä löydät tietoa lisää valmentajaesittelystä.

Unna Lauranto

  • Pro Dance tanssiopettajana kevät 2016, 2016-17, 2017-18, 2018-

Unna on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dancella Unna on opettanut suosittuja Showtanssitunteja sekä Tanssillista akrobatiaa. Unna toimii Hypnoosi -kilparyhmän opettajana ja koreografina.

Unna on suorittanut lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sekä Step Up Schoolin Showtanssin koulutusohjelman 2010-2015. Unna päälajeina on showtanssi ja diskotanssi.

Unnalla on useita SM-mitaleja sekä MM-kultaa jazz-muodostelmaryhmällä. Unna on esiintynyt Tähdet tähdet -ohjelmassa taustatanssijana ja vieraillut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ryhmänsä kanssa. Unna on tanssinut usealla musiikkivideolla.

Hannaleena Kurola

  • Pro Dance tanssiopettajana syksystä 2018 alkaen

Hannaleena on tanssinopettaja, koreografi ja ammattitanssija. Hannaleena on valmistunut Savonia ammattikorkeakoulusta 2012 tanssinopettajaksi pääaineena klassinen baletti.

Hannaleena on opettanut vuodesta 2005 lähtien mm. lastentanssia, showtanssia, balettia ensin Kuopion seudulla ja myöhemmin pääkaupunkiseudulla. Hän on toiminut päätoimisena tanssinopettajana 2010-2018 Tanssikeskus Footlightissa vastaten mm. erikoiskoulutusryhmistä. Hannaleena on tehnyt paljon kisakoreografioita ja osallistunut moniin erilaisiin tapahtumiin eri ikäisten oppilaiden kanssa. Tällä hetkellä hän viimeistelee luokanopettajan opintoja Helsingin yliopistossa.

Eea Rajamäki

Kuva: Kristiina Hemminki
  • Pro Dance tanssilinjan vastaavana vuoden 2016, tanssiopettajana syksystä 2018 alkaen

Eea on tanssitaiteilija, tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Pro Dance tanssituntien lisäksi Eea on opettanut mm. Step Upilla, Vantaan katutanssiyhdistyksessä ja DCA:lla. Pro Dancella Eea on opettanut nykytanssia, improvisaatiota, Streetiä, poikien Street-ryhmää sekä yli 15-vuotiaiden kilparyhmää.

Eea Rajamäki aloitti tanssimisen vuonna 2010. Lyhyessä ajassa hän saavutti laajat tiedot eri tanssilajeista. Eea on suoritti StepUp School´n Showtanssin koulutusohjelman. Hän on opiskellut Vaskivuoren lukion tanssilinjalla ja suoritti tanssin lukiodiplomin teoksellaan ”Itikka”.

Eea on opiskellut katutansseja intensiivitanssikursseilla Saksassa ja Tsekeissä. Eea tanssinut menestyksellisesti mm. Vantaan voimisteluseuran Rascalz-katutanssin muodostelmaryhmässä ja Suomen menestyneimmässä showtanssiryhmässä Team F:ssä sekä keikkaryhmässä Sixth Sense.

Eea on valmistunut New Yorkin International Peridancen Capezio -koulutusohjelmasta. Hän on suorittanut siellä laajan oppimäärän nykytanssista. New Yorkissa Eea oli Hustle-paritanssin assistentti Jeff Selbylle, Billy Martinille ja Marz Thomakselle. Eea lähti toisen kerran opiskelemaan tanssia New Yorkiin 2017.

Eea on suorittanut myös lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen. Olet voinut nähdä Eean myös tanssijana ympäri Suomea kiertäneellä TiTi-Nalle kiertueella.

 

Sivun kuva: Petri Vilhunen, Tanssin talvinäytöksessä tammikuussa 2018 Maunula talolla, opettajat Veeti Moisanen, Netta Rekomaa, Paula Vuorela ja Unna Lauranto