Tanssiopettajat

Essi Hannuksela: Illuusio -kilparyhmä

Nea Oksanen: Utopia-kilparyhmä, Boys’ Street, Streetmix

Maija Miinalainen: Duot

Essi Hannuksela

  • Pro Dance tanssilinjan vastaava syksy 2015, tanssiopettajana syksystä 2018 alkaen
Essi Hannuksela Kuva: Olli Viljamaa

Essi on ammattitanssija, koreografi, tanssinopettaja, joukkuevoimisteluvalmentaja ja tuomari. Essi on yksi Pro Dance tanssilinjan alkuunpanijoista syksyllä 2015. Essi toimii Illuusio -kilparyhmän opettajana ja koreografina.

Essi on valmistunut 2014 ammattitanssijaksi Tampereen konservatorin ammattitanssijan koulutusohjelmasta. Opintoihin sisältyi fyysisen valmennuksen, terveystiedon, tanssipedakogian ja fysioterapian opintoja.

Essi esiintyy oman tanssiryhmänsä kanssa aktiivisesti ja voimisteli joukkueessa Massimo kevään 2018 loppuun. Essistä löydät tietoa lisää valmentajaesittelystä.

Nea Oksanen

  • Pro Dance tanssiopettajana syksystä 2018 alkaen, vakituisena kevät 2019

Nea aloitti tanssimisen 6-vuotiaana showtanssilla. Into tanssiin johdatti myös muiden lajien pariin, kuten nykytanssi ja hiphop.

Nea oli useampana vuotena osana kisaryhmää, ja onkin osallistunut moniin eri kilpailuhin ja tapahtumiin ryhmä- ja sooloesityksillä. Nea tanssi Footlightilla erikoiskoulutusryhmässä, jossa oppi useiden tanssilajejen tekniikat. Nea on tanssinut Hanskin erikoiskoulutustyhmässä.

Nea on käynyt Suomen Voimisteluliiton Dance4fun -koulutuksen. Seuraavaksi Nea on osallistumassa Voimisteluliiton Lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksiin.

Maija Miinalainen

  • Pro Dance duot ja triot opettaja keväästä 2020 alkaen
Maija Miinalainen

 

Sivun kuva: Emma Dubb