Tanssiopettajat

Essi Hannuksela: Optinen Harha -kilparyhmä

Unna Lauranto: Hypnoosi-kilparyhmä, Showtanssi ja DiskoShow

Eea Rajamäki: Nykytanssi/improvisaatio, Boys Street

Veeti Moisanen:

Netta Rekomaa:

Paula Vuorela:

(Sivun kuva Petri Vilhunen, Tanssin talvinäytöksessä 2018 Maunula talolla)

Opettajaesittely

Essi Hannuksela (opettajana syksy 2015, 2018-19) on ammattitanssija, koreografi, tanssinopettaja, joukkuevoimisteluvalmentaja ja tuomari. Essi on yksi Pro Dance tanssilinjan alkuunpanijoista syksyllä 2015. Essi toimii Optinen Harha -kilparyhmän opettajana ja koreografina.

Essi on valmistunut 2014 ammattitanssijaksi Tampereen konservatorin ammattitanssijan koulutusohjelmasta. Opintoihin sisältyi fyysisen valmennuksen, terveystiedon, tanssipedakogian ja fysioterapian opintoja.

Essi esiintyy oman tanssiryhmänsä kanssa aktiivisesti ja voimisteli joukkueessa Massimo kevään 2018 loppuun.

Unna Lauranto (opettajana kevät 2016, 2016-17, 2017-18, 2018-19)on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dancella Unna opettaa suosittuja Showtanssitunteja sekä Tanssillista akrobatiaa. Unna toimii Hypnoosi -kilparyhmän opettajana ja koreografina.

Unna on suorittanut lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sekä Step Up Schoolin Showtanssin koulutusohjelman 2010-2015. Unna päälajeina on showtanssi ja diskotanssi.

Unnalla on useita SM-mitaleja sekä MM-kultaa jazz-muodostelmaryhmällä. Unna on esiintynyt Tähdet tähdet -ohjelmassa taustatanssijana ja vieraillut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ryhmänsä kanssa. Unna on tanssinut usealla musiikkivideolla.

Eea Rajamäki (opettajana kevät 2016, syksy 2016) on tanssitaiteilija, tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Pro Dance tanssituntien lisäksi Eea on opettanut mm. Step Upilla, Vantaan katutanssiyhdistyksessä ja DCA:lla. Pro Dancella Eea on opettanut nykytanssia, improvisaatiota, streettiä sekä yli 15-vuotiaiden kilparyhmää.

Eea Rajamäki aloitti tanssimisen vuonna 2010. Lyhyessä ajassa hän saavutti laajat tiedot eri tanssilajeista. Eea on suoritti StepUp School´n Showtanssin koulutusohjelman. Hän on opiskellut Vaskivuoren lukion tanssilinjalla ja suoritti tanssin lukiodiplomin teoksellaan ”Itikka”.

Eea on opiskellut katutansseja intensiivitanssikursseilla Saksassa ja Tsekeissä. Eea tanssinut menestyksellisesti mm. Vantaan voimisteluseuran Rascalz-katutanssin muodostelmaryhmässä ja Suomen menestyneimmässä showtanssiryhmässä Team F:ssä sekä keikkaryhmässä Sixth Sense.

Eea on valmistunut New Yorkin International Peridancen Capezio -koulutusohjelmasta. Hän on suorittanut siellä laajan oppimäärän nykytanssista. New Yorkissa Eea oli Hustle-paritanssin assistentti Jeff Selbylle, Billy Martinille ja Marz Thomakselle. Eea lähti toisen kerran opiskelemaan tanssia New Yorkiin 2017.

Eea on suorittanut myös lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen. Olet voinut nähdä Eean myös tanssijana ympäri Suomea kiertäneellä TiTi-Nalle kiertueella.

 

Paula Vuorela (opettajana ja vastaavana kevät 2016, 2016-17, 2017-18)  syksyllä 2018 Paula lähtee opiskelmaan tanssi Tuhkolmaan Baletti akademiaan. Paula on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dance tanssituntien lisäksi Paula opettaa mm. Step Upilla. Pro Dancella Paulalla opettaa suosittuja Nykytanssi- ja Improvisaatiotunteja sekä Showtanssin koulutusryhmää nuoremmille haasteita ja esiintymiskokemusta haluaville tanssijoille. Paula toimii Optinen Harha -edustusjoukkueen opettajana ja koreografina. Optinen harha tähtää tanssin pienryhmissä SM-kisoihin.

Paula on tanssinut ansiokkaasti useita vuosia. Paulan tanssin taustalla on balettia, nykytanssia, jazztanssia, showtanssia ja Hip Hopia. Paula on suorittanut mm. Sibelius lukion tanssilinjan lukiodiplomin sekä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen.

Paulalla on voittoja mm. SM voitto muodostelma katutanssit 2013, SM voitto showtanssi 2015, osallistunut jazztanssin MM-kisoihin 2015 ja SM kultaa Street-muodostelmalla 2016. Olet voinut nähdä Paulan tanssivan telkkarissa Veetin kanssa Tähdet tähdet -ohjelmassa viime syksynä.

Netta Rekomaa (opettajana kausi 2017-18) on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dance tanssituntien lisäksi Netta opettaa mm. Step Upilla. Pro Dancella Netta opettaa Balettia, Diskoshowtanssia, Tekniikkaa (Jumps & Turns) sekä pienten tanssijoiden Satutanssia.

Netta on suorittanut lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sekä Step Up Schoolin Showtanssin koulutusohjelman 2009-2016. Netta on harrastanut lapsesta saakka tanssia lajeina showtanssi, disko ja baletti. Netta puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Netta on voittanut useita kertoja showtanssin SM-kultaa. Voittoja on vuosilta 2007, 2009, 2012, 2013 (kolme voittoa) ja 2014.

Veeti Moisanen (opettajana kausi 2017-18) on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Veeti opettaa katutansseja Pro Dancella. Veetin opetukseen voi osallistua Hip Hop-, Locking- ja Street-tunneilla. Veeti opettaa pojille tarkoitettua Katutanssiryhmää. Pro Dance katutanssituntejen opetuksen lisäksi Veeti sijaistaa ja vetää leirejä myös Step Upilla.

Veeti on suorittanut StepUp Schoolin tanssinopettajan sijaiskoulutuksen. Veeti suorittaa lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen. Vuonna 2016 Veetin töihin on kuulunut Soolo-koreografioiden suunnittelu ja ohjaaminen lasten Street SM kisoja varten. Veetin omina tanssin päälajeina ovat katutanssit kuten Hip Hop, street ja locking.

Nuoresta iästään huolimatta Veetillä on jo iso kasa mertiittejä tanssin saralta. Veetillä on mitaleja mm. SM Street muodostelma juniorit kultaa 2012, SM Street muodostelma juniorit hopeaa 2013, SM Street muodostelma juniorit pronssia 2014, SM Hip Hop soolo pronssia 2015.

Veetin olet voinut nähdä tanssivan useissakin yhteydessä, koska Veeti esiintyy monissa tilaisuuksissa ja keikolla. 2016 Suomi 100 juhlassa Veeti oli Robinin taustatanssijana. Veeti tanssii myös Robinin Hula hula -musiikkivideolla. Olet voinut nähdä vasta Veetin tanssivan telkkarissa Paulan kanssa Tähdet tähdet -ohjelmassa.