Tanssiopettajat

Veeti Moisanen: Poikien katutanssiryhmä, Hip Hop, Street ja Locking

Netta Rekomaa: Baletti, DiskoShow ja Tekniikkatunti ”Jumps & Turns”

Tanssivastaava Paula Vuorela (vuorela.dance@gmail.com): Optinen Harha -edustusryhmä,
Showtanssin koulutusryhmä, Nykytanssi ja Improvisaatio

Unna Lauranto: Hypnoosi-edustusryhmä, Showtanssi ja Tanssillinen akrobatia

(Sivun kuva Petri Vilhunen, Tanssin talvinäytöksessä 2018 Maunula talolla)

Opettajaesittely

Paula Vuorela on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dance tanssituntien lisäksi Paula opettaa mm. Step Upilla. Pro Dancella Paulalla opettaa suosittuja Nykytanssi- ja Improvisaatiotunteja sekä Showtanssin koulutusryhmää nuoremmille haasteita ja esiintymiskokemusta haluaville tanssijoille. Paula toimii Optinen Harha -edustusjoukkueen opettajana ja koreografina. Optinen harha tähtää tanssin pienryhmissä SM-kisoihin.

Paula on tanssinut ansiokkaasti useita vuosia. Paulan tanssin taustalla on balettia, nykytanssia, jazztanssia, showtanssia ja Hip Hopia. Paula on suorittanut mm. Sibelius lukion tanssilinjan lukiodiplomin sekä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen.

Paulalla on voittoja mm. SM voitto muodostelma katutanssit 2013, SM voitto showtanssi 2015, osallistunut jazztanssin MM-kisoihin 2015 ja SM kultaa Street-muodostelmalla 2016. Olet voinut nähdä Paulan tanssivan telkkarissa Veetin kanssa Tähdet tähdet -ohjelmassa viime syksynä.

Netta Rekomaa on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dance tanssituntien lisäksi Netta opettaa mm. Step Upilla. Pro Dancella Netta opettaa Balettia, Diskoshowtanssia, Tekniikkaa (Jumps & Turns) sekä pienten tanssijoiden Satutanssia.

Netta on suorittanut lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sekä Step Up Schoolin Showtanssin koulutusohjelman 2009-2016. Netta on harrastanut lapsesta saakka tanssia lajeina showtanssi, disko ja baletti. Netta puhuu sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Netta on voittanut useita kertoja showtanssin SM-kultaa. Voittoja on vuosilta 2007, 2009, 2012, 2013 (kolme voittoa) ja 2014.

Unna Lauranto on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Pro Dancella Unna opettaa suosittuja Showtanssitunteja sekä Tanssillista akrobatiaa. Unna toimii Hypnoosi -edustusjoukkueen opettajana ja koreografina.

Unna on suorittanut lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen sekä Step Up Schoolin Showtanssin koulutusohjelman 2010-2015. Unna päälajeina on showtanssi ja diskotanssi.

Unnalla on useita SM-mitaleja sekä MM-kultaa jazz-muodostelmaryhmällä. Unna on esiintynyt Tähdet tähdet -ohjelmassa taustatanssijana ja vieraillut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ryhmänsä kanssa. Unna on tanssinut usealla musiikkivideolla.

Veeti Moisanen on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Veeti opettaa katutansseja Pro Dancella. Veetin opetukseen voi osallistua Hip Hop-, Locking- ja Street-tunneilla. Veeti opettaa pojille tarkoitettua Katutanssiryhmää. Pro Dance katutanssituntejen opetuksen lisäksi Veeti sijaistaa ja vetää leirejä myös Step Upilla.

Veeti on suorittanut StepUp Schoolin tanssinopettajan sijaiskoulutuksen. Veeti suorittaa lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksen. Vuonna 2016 Veetin töihin on kuulunut Soolo-koreografioiden suunnittelu ja ohjaaminen lasten Street SM kisoja varten. Veetin omina tanssin päälajeina ovat katutanssit kuten Hip Hop, street ja locking.

Nuoresta iästään huolimatta Veetillä on jo iso kasa mertiittejä tanssin saralta. Veetillä on mitaleja mm. SM Street muodostelma juniorit kultaa 2012, SM Street muodostelma juniorit hopeaa 2013, SM Street muodostelma juniorit pronssia 2014, SM Hip Hop soolo pronssia 2015.

Veetin olet voinut nähdä tanssivan useissakin yhteydessä, koska Veeti esiintyy monissa tilaisuuksissa ja keikolla. 2016 Suomi 100 juhlassa Veeti oli Robinin taustatanssijana. Veeti tanssii myös Robinin Hula hula -musiikkivideolla. Olet voinut nähdä vasta Veetin tanssivan telkkarissa Paulan kanssa Tähdet tähdet -ohjelmassa.