EtusivuAjankohtaistaUutisetBlogiMatkalla Gymnaestradaan #10 – Viime hetken vinkit!

Matkalla Gymnaestradaan #10 – Viime hetken vinkit!

Blogi

Tapahtumaviikon viime hetken vinkit

Koko kevät on harjoiteltu ja valmistauduttu ja nyt on edessä koko voimistelukansan kauan odottama Gymnaestrada -viikonloppu! Fiilis on aivan mahtava ja pienet perhoset jo kutittelevat ihanasti vatsanpohjaa. Pakilan Voimistelijoille kisapasseja saapui huikeat 242 kappaletta ja gymppimme Päivi onkin näitä ryhtynyt jakelemaan. Pääsääntöisesti kunkin joukkueen joukkueenjohtaja tai rahuri tai mukaan lähtevä huoltaja saa koko ryhmänsä passit ja jakelee ne edelleen. Jos et ole ryhmäsi passeja vielä hakenut, sovi noudosta Päivin kanssa!

Gymnaestrada-passi onkin tärkeä kapistus koko tapahtuman ajan ja se on syytä pitää visusti kaulassa – tai muuten tarkassa turvassa vaikkapa esitysten ajan – sillä passilla aukeaa ovet niin majoitukseen, ruokailuihin, kuin kisa- ja tapahtumapaikoillekin. Tampereella ihmisiä kuljettaa se kuuluisa Nysse, ja myös näihin kulkupeleihin pääsee ilmaiseksi matkustamaan Gymnaestrada-passilla. Nyssellä kulkua helpottamaan voi puhelimeen ladata NYSSE-mobiiliapin.

Loppuviikon sääennuste Tampereella lupaa oikein kivaa tapahtumasäätä. Mitä tahansa voi Suomen suvessa kuitenkin tapahtua, joten mukaan on hyvä pakata niin sateenkestävää ja lämmintä, kuin helteisempäänkin keliin sopivaa asustetta. Älä myöskään unohda kunnon aurinkorasvoja – tapahtuman aikana tulee oltua auringon armoilla pitkiä aikoja! Vaatteista puheenollen, mukaan tulee pakata pinkki takki/huppari sekä muukin ihana PNV:n pinkki garderobi. Näin erotumme avajaismarssilla ja muutenkin kaupungin katukuvassa. Avajaisiin järjestäydymme torstaina 9.6. klo 17:45 Ratinannokan puistoon. Löydät meidät kyltin #72 luota. Pinkin hupparin lisäksi päälle mustat tai valkoiset housut tai shortsit.

Gymnaestradapäivien aikana meillä kaikilla on paljon erilaista ohjelmaa: harjoituksia, esiintymisiä, kisoja, näytöksiä. Gymppien 5.6.2022 lähettämästä infokirjeestä löydät kaiken oleellisen tiedon meidän aikatauluistamme. Täältä kannattaakin tallentaa omat aikataulut vaikkapa kännykän kalenteriin, jottei mitään oleellista jää väliin. Lisäksi kannattaa ehdottomasti ladata kännykkään Gymnaestrada-appin, josta löytyy paljon tärkeää tietoa kätevästi saatavillesi. Kaikkia huoltajia ja vanhempia olemme pyytäneet lisäksi liittymään seuran omaan huoltajien Whatsapp-ryhmään, jossa voimme jakaa PNV:n sisäistä tärkeää tietoa tapahtuman aikana.

Yksi mieleenpainuvimmista elämyksistä on isoihin kenttänäytöksiin osallistuminen tuhansien katsojien hurratessa. Siinä saattaa hyvin harjoiteltu ohjelmakin mennä päässä aivan sekaisin. Siksi vanha hyväksi havaittu vinkki onkin kirjoittaa omat tärkeät paikkamerkit tussilla kämmenselkään muistilapuksi. Sitten voikin antaa vaan musiikin ja tunnelman viedä.

Edessä on vielä muutama päivä aikaa pakkaamiseen ja viime hetken valmistautumiseen. PNV:n bussit Tampereelle lähtevät torstaina 9.6. klo 8:30 ja perjantaina 10.6. klo 8:30 seuran toimistolta Ohrahuhdantieltä. Joten, matkamme Gymnaestradaan on tullut tältä erää päätökseen ja seuraavaksi jatkammekin raportointia Tammerkosken ääreltä.

Soon moro ja Tampereella nähdään!