EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedoteMM-kisat takana ja juhlakausi edessä

MM-kisat takana ja juhlakausi edessä

Tiedote

MM-kisat takana ja juhlakausi edessä

 

  • Joukkuevoimistelun MM-kilpailu ja IFAGG Trophy käytiin viime viikolla Helsingissä Jäähallilla.
  • Loppuvuoden tapahtumia ovat Pinkki Stara, Joulunäytös ja Notkea Messu.
  • Joulunäytöksessä myynnissä 10-kerta korttia aikuisille hurjalla alehinnalla.
  • Ystävänviikko 48 aikuisliikunnantunneille. Ota ystävä mukaan maksutta.
  • Uusi avoimia tanssitunteja 10-15 vuotiaille tammikuusta alkaen.
  • Pink Dance Stars tanssikilpailu tulee jälleen.

20.-21.11 Helsingin Jäähallilla pidetyissä joukkuevoimistelun MM-kisoissa oli huikea tunnelma. Gloria näytti vahvaa ja vaikuttavaa osaamistaan lumoten yleisön ohjelmallaan. Gloria sijoittui alkukilpailussa seitsemänneksi, mutta maakiintiön vuoksi ei jatkanut finaaliin. MM-maakilpailussa Gloria saavutti hopeaa Minettien ja OVO teamin kanssa. Kilpailun yhteydessä järjestettiin myös lyhytohjelma sarja IFAGG Trophy, johon osallistunut Vidal teki vahvan suorituksen ja saavutti pronssia.

Pakilan Voimistelijoiden järjestämä Pinkki Stara tapahtuma kerää Pasilan Urheiluhalliin ihastuttavia staravoimistelijoita la 27.11 klo 14:30-18.

Joulunäytös järjestetään Pasila Urheiluhallissa lauantaina 11.12. Näytöksessä on kaksi blokkia: klo 14:30 ja klo 16:30.   Joulunäytöksessä esiintyy lasten liikunnan ryhmät, joukkuevoimistelijoita, rytmisen yksilöt ja ProDance joukkueet. Valmentajat tiedottavat ryhmiä ja joukkueita aikataulusta. Liput tilaisuuteen myydään Holvin kautta. Liput tulevan myyntiin Holviin lähempänä Joulunäytöstä https://holvi.com/shop/GsT36t/ . Liput maksavat aikuiset 10€, lapset alle 12 v. 5 €. Alle 7v ilmaiseksi.

Hyvän Paimenen kirkossa perinteinen Notkea Messu 12.12 klo 11. Kirkossa kynttiläkulkueen enkeleinä on pieniä voimistelijoita ja Alpha joukkueen voimistelijoita tanssimassa. Tilaisuuden jälkeen perinteinen kahvi- ja kakkutarjoilu.

Joulunäytöksessä 11.12. Pasila Urheiluhallissa on mahdollisuus ostaa aikuisliikunnan 10 kerran kortteja hurjalla alehinnalla vaikka joululahjaksi. Tilaisuudessa voi ostaa 10-kortin 75 eurolla eikä jäsenmaksua tarvita. Lippu on voimassa koko kevätkauden 2022. Tarjous on voimassa ainoastaan Joulunäytöksessä ja kortteja voi ostaa vain paikan päältä.

Aikuisliikunnan tunneille pidetään viikolla 48 ystävänviikko.  Voit tuoda tunnille ystävän maksutta mukaan. Ystävä voi tulla tunnille ilman etukäteisilmoitusta. Muutamat tunnit ovat täynnä eikä niille, ystävät eivät mahdu. Täynnä ovat ma 16-16.55 kuntojumppa, ma 19.30-20.30 jooga, ke 9-9.55 kuntojumppa, to 18.30-19.25 PowerMethod, to 19.30-20-15 FasciaMethod ja pe 18-19.30 jooga. Kaikille muille tunneille ovat ystävät tervetulleet.

Pro Dancen avoimet tanssitunnit 10 – 15 -vuotiaille kevätkaudelle 11.1.2022 alkaen. Tulossa on show&jazz 12-15.v jatkotaso, Street & Show 12-15.v jatkotaso ja Street & Show 10-12 v perustaso. Kellonajat ja paikat ja sekä ilmoittautumisohjeet löydät www.pnv.fi/liiku/pro-dance/pro-dancen-avoimet-tanssitunnit-ja-leirit/ .

Upea tanssikilpailu Pink Dance Stars järjestetään 13.3.2022. Tarkempia tietoja kilpailusta on tulossa lähiaikoina.

Noudatamme Helsingin kaupungin rajoituksia ja ohjeita toiminnassamme ja seuraamme tilannetta. https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/suositukset-ja-rajoitukset/.

Toivotamme teille kaikille ihania loppusyksyn päivä ja mukavaa joulun odotusta.

Terveisin

Pakilan Voimistelijat ry