EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenNimitysuutisia: päävalmentaja ja valmennuskoordinaattori

Nimitysuutisia: päävalmentaja ja valmennuskoordinaattori

Uutinen

Matkalla voimistelun huipulle:
merkittävää vahvistusta valmennuksen ammattilaistiimiin

Pakilan Voimistelijat vahvistaa merkittävästi valmennusresurssejaan ja huippuvalmennuksen osaamista nimittämällä kaksi uutta ammattivalmentajaa: päävalmentajaksi Virve Arjanteen ja valmennuskoordinaattoriksi Henni Aron. Virve Arjanne aloittaa tehtävässään kesäkuun alussa ja Henni Aro elokuun alussa.

”Uudet rekrytoinnit tukevat seuramme strategista tavoitetta saavuttaa lähivuosina voimistelun Huippuseura-status ja vakiinnuttaa paikkamme joukkuevoimistelun kansainvälisellä huipulla. Samalla lisäämme resursseja lasten harrastetoiminnan kehittämiseen”, iloitsee puheenjohtaja Päivi Lehtovirta.

Huippuseura-statuksen edellytyksenä on mm. se, että seura panostaa korkealaatuiseen ammattiosaamiseen huippujen ja lahjakkuuksien valmennuksessa sekä se, että päivittäisen valmennustyön laatu on korkealuokkaista ja jatkuvan kehitystyön kohteena.

Virve Arjanne (kuvassa vas.) on toiminut ammattivalmentajana yli 20 vuotta, viimeksi Olarin Voimistelijoissa ja aiemmin myös pitkäaikaisesti Pakilan Voimistelijoissa. Valmennustyönsä ohella Arjanne tulee vastaamaan seuran valmennuksen kehittämisestä ja laadusta. Virve Arjanne on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon, ja saa kuluvan vuoden aikana valmiiksi myös valmentajan erikoisammattitutkinnon.

Liikuntatieteiden kandidaatti, ammattivalmentaja Henni Aro (oik.) on toiminut viimeksi Seinäjoen Voimistelijoiden nuorisovalmennuspäällikkönä. Aro on opiskellut Jyväskylän yliopistossa valmennus- ja testausoppia ja valmentanut sekä joukkuevoimistelua että kilpa-aerobicia yli 15 vuoden ajan.

Sekä Arjanne että Aro ovat joukkuevoimistelun SM-tason tuomareita, ja Aro kouluttautuu myös kansainvälisen tason tuomariksi.

Päävalmentaja Arjanteen ja valmennuskoordinaattori Aron lisäksi valmennuksen monipuolisista ammattilaisista koostuvassa tiimissä jatkaa myös ammattivalmentaja, nuorisovalmennuspäällikkö Sanna Peltola, jonka vastuulla on jatkossa erityisesti lasten ja nuorten harrastetoiminnan kehittäminen ja laatu.

Sydämellisesti tervetuloa valmennustiimiin Virve ja Henni!