EtusivuAjankohtaistaUutisetJäsenkirjeNyt lomaillaan – ensi vuodelle luvassa tuttua juttua sekä paljon uutta!

Nyt lomaillaan – ensi vuodelle luvassa tuttua juttua sekä paljon uutta!

Jäsenkirje

Nyt lomaillaan – ensi vuodelle luvassa tuttua juttua sekä paljon uutta!

  • Monta erilaista ja onnistunutta tapahtumaa takana: Pinkki Stara, joulunäytökset sekä Notkea Messu.
  • Palkitut joukkuevoimistelujoukkueet.
  • Ilmoittautumiset kevään tunneille ovat auki ja kevätkauden kortit ovat ostettavissa.
  • Aikuisille tulossa uusia kursseja kevätkaudelle.
  • Lasten ja nuorten suositut GYM tunnin jatkuvat keväällä ja uutena Gymnaestrada-kurssit.
  • Uusia avoimia tanssitunteja 10-15 vuotiaille tammikuusta alkaen.
  • Pink Dance Stars -tanssikilpailu 13.3.2022.

Viimeisten viikkojen aikana olemme saaneet nauttia hienoista esityksistä useassa eri tilaisuudessa. Pinkki Stara ja seuran joulunäytökset tarjosivat katsojille upeita ja ihastuttavia voimistelu- ja tanssiesityksiä. Notkea Messu järjestettiin nyt 30. kerran yhteistyössä Pakilan seurakunnan kanssa. Suurkiitos kaikille esiintyjille ja vapaaehtoisille työntekijöille.

Joulunäytöksessä seura palkitsi syyskaudella menestyneitä joukkueita. Gloria-yhteistyöjoukkue näytti joukkuevoimistelun MM-kisoissa Helsingin Jäähallissa vahvaa ja vaikuttavaa osaamistaan lumoten yleisön ohjelmallaan. Gloria oli alkukilpailun 7. mutta maakiintiön vuoksi jäi ulos finaalista. Gloria oli kuitenkin mukana voittamassa Suomelle maakisan hopeamitalin. Vidal palkittiin Helsingin jäähallilla käydyn IFAGG Trophy -lyhytohjelmasarjan pronssisesta mitalista sekä kilpasarjan 16-20 vuotiaiden vapaaohjelman hopeamitalista.

Alpha palkittiin 14-16 vuotiaiden kilpasarjan välinemestaruuskilpailussa saavutetusta pronssista sekä vapaaohjelman hopeisesta mestaruusmitalista.  Syksylle siirtyneessä kilpasarjojen vapaaohjelman mestaruuskilpailussa kirkkaimman mitalin yli 18-vuotiaiden sarjassa saavutti upea Massimo Jr.  Valtavan suuret onnittelut menestyksestä kaikille palkituille joukkueille!

Ilmoittautumiset kevään tunneille on auki ja kevätkauden kortit on ostettavissa. Ilmoittautumiset Hoikan kautta. https://pnv.fi/liiku/ilmoittaudu/

Aikuisliikunnan tunnit ovat joululomalla, mutta kevään valmistelu on täydessä vauhdissa. Gymnaestrada-kurssi jatkuu myös keväällä tutulla paikalla keskiviikkoisin klo 18:30-20:00 Kannelmäen ala-asteen peruskoulussa. Enemmän tietoa tästä kurssista löytyy täältä https://pnv.fi/liiku/aikuisten-liikunta/kurssit/  . Uusina kursseina kevätkaudelle ovat tulossa mm. pilates- ja tanssikurssi.  Kerromme näistä kursseista lisää ihan pian – seuraathan siis nettisivujamme

Lasten ja nuorten kevätkaudelle on tarjolla vanhoja tuttuja sekä uutuuksia. Ninjagym, perhegym ja perheliikunta jatkavat tutuilla harjoitusajoilla ja -paikoilla. Uusina kursseina keväälle tarjotaan Gymnaestradan kenttänäytöskurssi ”Sateen jälkeen paistaa aurinko” 7-12v.  ja ”Luonnon lumoissa” 7-18v. Ilmoittautumiset näillekin kursseille ovat jo avoimena Hoikassa.

Pro Dancen avoimet tanssitunnit kaikille 10 – 15 -vuotiaille kevätkaudelle 11.1.2022 alkaen. Tulossa ovat Show & Jazz 12-15.v jatkotaso, Street & Show 12-15.v jatkotaso ja Street & Show 10-12 v perustaso. Kellonajat ja paikat ja sekä ilmoittautumisohjeet löydät www.pnv.fi/liiku/pro-dance/pro-dancen-avoimet-tanssitunnit-ja-leirit/

Upea tanssikilpailu Pink Dance Stars järjestetään 13.3.2022. https://pnv.fi/liiku/pinkdancestars/

Noudatamme Helsingin kaupungin rajoituksia ja ohjeita toiminnassamme ja seuraamme tilannetta. https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/suositukset-ja-rajoitukset/.

Kiitos syyskaudesta kaikille valmentajille, voimistelijoille, tanssijoille, jumppaajille, vanhemmille, toimiston väelle – aivan kaikille. Toivotamme teille rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2022!

Terveisin

Pakilan Voimistelijat ry