EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedotePäivitetty tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Pakilan Voimistelijoiden toiminnan jatkumiseen – Ke 18.3.2020

Päivitetty tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Pakilan Voimistelijoiden toiminnan jatkumiseen – Ke 18.3.2020

Tiedote

Hyvät PNV:läiset ja PNV:n ystävät!

Pakilan Voimistelijoiden kaikki urheilutoiminta pysyy keskeytettynä maanantaihin 13.4.2020 saakka. Tämä koskee kaikkea lasten, nuorten ja aikuisten harrastustoimintaa, kilpa- ja valmennustoimintaa, leirejä, kursseja sekä tapahtumia. Seuran toukokuulle suunnitellut yli 14-vuotiaiden SM- ja mestaruuskilpailut sekä seuran kevätjuhla perutaan. Toukokuun lopulle suunnitellusta gaalasta päätetään ja tiedotetaan myöhemmin. Harrastus- ja valmennusmaksuja veloitetaan toistaiseksi aiemman aikataulun mukaisesti, eikä jo perittyjä maksuja palauteta. Järjestämme tilalle vaihtoehtoista harrastustoimintaa.

Suomen hallitus on todennut maanantaina 16.3.2020 maamme olevan poikkeusoloissa koronavirusepidemian vuoksi. Hallitus linjasi lisätoimenpiteistä liittyen mm. koulujen tilojen ja harrastustilojen sulkemiseen sekä yli 10 hengen kokoontumisten kieltämiseen. Sen vuoksi Pakilan Voimistelijoiden hallitus on päättänyt jatkaa jo aiemmin aloitettua seuran toiminnan keskeyttämistä maanantaihin 13.4. saakka. Toiminnan jatkamisesta tämän jälkeen tullaan päättämään ja viestimään viimeistään torstaina 9.4.2020.

Voimisteluliitto on myös ilmoittanut, että PNV:n kanssa yhteisesti järjestettävät yli 14-vuotiaiden SM- ja mestaruuskilpailut siirretään myöhäisempään ajankohtaan tai perutaan. Pakilan Voimistelijoiden hallitus olettaa, että nämä kilpailut tullaan perumaan. Lisäksi seuran kevätjuhla 12.5.2020 perutaan. Sen sijaan toukokuun lopulle suunnitellun gaalan osalta jäämme vielä odottamaan tilanteen kehittymistä ja päätämme tästä myöhemmin.

Pakilan Voimistelijat järjestää monipuolista vaihtoehtoista harrastustoimintaa kaikenikäisille jäsenillemme. Olemme perustaneet YouTube-kanavan, jossa on jo julkaistu ensimmäisiä lapsille sekä kilpavoimistelijoille suunnattuja treenivideoita. Tälle kanavalle tulemme lisäämään piakkoin myös aikuisten jumppavideoita. Kilpavoimistelujoukkueille jaetaan oman valmentajan toimesta kotitreeniohjelmia, pidetään etävalmennusta, sekä haastetaan toisia tekemään erilaisia harjoitteita.

Toivomme, että Pakilan Voimistelijat koetaan yhteisönä, jonka jäsenet yhdessä kantavat vastuun tässä vaikeassa tilanteessa, joka on seuran talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Uskomme vahvasti, että seura, jonka jäsenet ja voimistelevien lasten huoltajat osoittavat tässä tilanteessa yhteishenkeä ja joustavuutta, tulee onnistumaan toiminnassaan parhaiten myös sen jälkeen, kun poikkeustilanne on ohi.

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Pakilan Voimistelijat ei ole voittoa tavoitteleva taho, vaan harrastusmaksuilla katetaan toiminnasta syntyviä kuluja. Vaikka emme voi tässä poikkeustilanteessa tarjota normaalia, ohjattua voimistelutoimintaa, on meillä yhä juoksevia kuluja mm. tilavuokrien, palkkojen ja järjestelmäkulujen osalta. Lisäksi kisojen ja näytöstemme peruuntuminen tekee ison loven seuran tuottoihin.

Voimisteluliiton linjauksen mukaisesti Pakilan Voimistelijoiden hallitus on päättänyt, että harrastus- ja valmennusmaksuja tullaan toistaiseksi veloittamaan normaalisti, eikä jo perittyjä maksuja palauteta. Järjestämme vaihtoehtoista harrastustoimintaa kaikille eri jäsenryhmillemme. Mahdollisista muutoksista päätetään myöhemmin. Tällä turvaamme seuran toiminnan jatkumisen normaalisti myös poikkeustilan jälkeen.

Toivomme vahvasti että luja, pinkki seurahenki auttaa kannattelemaan meidät tämän poikkeuksellisen ajankohdan ylitse. Uskomme, että olemme yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta Pakilan Voimistelijoiden toiminta voi myös jatkua. Olemme jo nyt nähneet upeaa aktiivisuutta ja isoa seurasydäntä mm. ohjaajiltamme ja jumppareiltammekin.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme uusia päätöksiä jatkosta tarvittaessa.

 

Kiitos kaikille jo nyt isosta seurasydämestä – Yhdessä olemme enemmän!

Terveisin,
Pakilan Voimistelijoiden hallitus

 

Lisätiedot: Päivi Lehtovirta, hallituksen puheenjohtaja, p. 050-5171942, paivi.lehtovirta@pnv.fi