EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenPakilan Voimistelijat hakee toiminnanjohtajaa

Pakilan Voimistelijat hakee toiminnanjohtajaa

Uutinen

Innostutko ihmisten liikuttamisesta; sytytkö jämptistä organisoinnista ja siitä, kun saat asiat rullaamaan? Oletko sujuva viestijä, joka ymmärtää vuorovaikutuksen tärkeyden?

Aikaansaapa, seuramaailmaa tunteva tekijä, olet tervetullut organisoimaan ja kehittämään alueemme suurimman liikuttajan toimintaa!

Toiminnanjohtajan
 monipuolisiin tehtäviin kuuluvat seuran toimintojen organisointi ja kehitystyö, viestinnän suunnittelu ja toteutus, jäsen- ja koulutusrekisterin ylläpito, sekä seuran vakinaisten työntekijöiden, ohjaajien ja valmentajien esimiehenä toimiminen. Työnkuvaan kuuluu sidosryhmäyhteistyötä alueen muiden toimijoiden ja Voimisteluliiton kanssa, sekä toiminta-avustusten haku.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää positiivista, toimeen tarttuvaa työotetta.  Yhteistyökyky, innostus ja voimistelulle sykkivä sydän ovat onnistumisen kivijalka. Sujuvat MS Office -taidot ovat tarpeen, ja eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen jäsentietojärjestelmä Hoikasta, sekä liikuntaseura- ja voimistelutoiminnan tuntemuksen.

Kokopäiväinen työsuhde on alussa määräaikainen, ja kestää 1 vuoden. Työsuhteen vakinaistaminen vuoden jälkeen on mahdollista. Työ käynnistyy elokuun 2018 alussa.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.5. mennessä paivi.lehtovirta@icloud.com

Lisätietoja tehtävästä antaa PNV:n puheenjohtaja Päivi Lehtovirta paivi.lehtovirta@icloud.com, 050 517 1942.

Tule mukaan kehittämään Pakilan Voimistelijoiden toimintaa!


Pakilan Voimistelijat PNV ry on perustettu vuonna 1947.
Pakilan Voimistelijat on kehittyvä ja kehittävä liikuntaseura. PNV on jo nyt Helsingin suurin voimisteluseura ja alueemme suurin liikuntaseura: tavoitteenamme on olla myös alueen laadukkain ja innostavin liikuttaja. Jäseniä seurassa on yli 1400 ja seura tarjoaa harrasteliikuntaa sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Lisäksi seurassa on kansainvälisellekin huipulle tähtäävä joukkuevoimistelutoimintaa. Valmennuksen mottomme on ”vastuullisesti huipulle”. Seurassa on tällä hetkellä kaksi vakituista, kokopäiväistä työntekijää: toimistosihteeri ja valmennuspäällikkö. Seuran toimisto sijaitsee Pakilassa, ja lisäksi joukkuevoimistelijoilla on TUPA-harjoitteluhalli Malmilla. Harrasteliikuntaa seura tarjoaa kouluilla ja liikuntaviraston tiloissa. Toimintaamme on helppo osallistua, se on kohtuuhintaista ja lähellä kotia. Aikuisliikunnallamme on Voimisteluliiton Priima-tunnus, joka kertoo toiminnan laadusta.