EtusivuPNV DancersHaku tanssilinjalle

Hae mukaan!

Kiinnostaako tavoitteellinen tanssin harrastaminen tiiviissä ryhmässä, osaavien tanssinopettajien ohjauksessa? PNV Dancers -tanssilinjalle haetaan uusia tanssijoita pääsääntöisesti toukokuussa hakutilaisuudessa, mahdollisesti myös täydennyshaussa elokuussa ja joulukuussa. Vapaita paikkoja ryhmissä voi kysellä sähköpostitse dance@pnv.fi. Tanssiharrastuksen voi myös aloittaa tanssilinjan avoimilla tanssitunneilla, ja siirtyä opettajan suosituksella myöhemmin mukaan kisaryhmään, jos tavoitteellisempi harrastaminen ja kilpaileminen kiinnostaa.

Täydennyshaku kauden 2023–2024 ryhmiin

Hae mukaan PNV Dancers -tanssilinjan showtanssissa kilpaileviin ryhmiin kaudelle 2023–2024! Haemme n. 9–17-vuotiaita motivoituneita tanssijoita mukaan tanssiryhmiimme Fantasiaan, Harmoniaan, Utopiaan ja Illuusioon.

Järjestämme täydennyshaun ryhmiin elokuussa 2023. Tarkempi aika infotaan myöhemmin. Hakeminen onnistuu tarvittaessa myös videon avulla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täydennyshakuun sähköpostitse: dance@pnv.fi. Mainitse sähköpostissa tanssijan nimi, ikä (syntymävuosi) ja kerro lyhyesti hakijan aiemmasta tanssitaustasta.

Tule avoimille tanssitunneille

PNV Dancersin avoimille tanssitunneille voivat ilmoittautua myös muut kuin kisaryhmien tanssijat, mikäli tunneilla on tilaa. Uusille tanssijoille aina ilmainen kokeilukerta!