EtusivuPNV DancersHaku tanssilinjalle

Hae mukaan!

Kiinnostaako tavoitteellinen tanssin harrastaminen tiiviissä ryhmässä, osaavien tanssinopettajien ohjauksessa? PNV Dancers -tanssilinjalle haetaan uusia tanssijoita pääsääntöisesti toukokuussa hakutilaisuudessa, mahdollisesti myös täydennyshaussa elokuussa ja joulukuussa. Vapaita paikkoja ryhmissä voi kysellä sähköpostitse dance@pnv.fi. Tanssiharrastuksen voi myös aloittaa tanssilinjan avoimilla tanssitunneilla, ja siirtyä opettajan suosituksella myöhemmin mukaan kisaryhmään, jos tavoitteellisempi harrastaminen ja kilpaileminen kiinnostaa.

Täydennyshaku kauden 2024–2025 ryhmiin

Hae mukaan PNV Dancers -tanssilinjan showtanssissa kilpaileviin ryhmiin kaudelle 2024–2025! Haemme n. 7–17-vuotiaita motivoituneita tanssijoita mukaan tanssiryhmiimme Mysteriaan, Fantasiaan, Harmoniaan, Utopiaan ja Illuusioon. Lisäksi aikuisille tanssijoille aloittaa uusi ryhmä Euforia.

Järjestämme täydennyshaun ryhmiin 5.5.2024. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täydennyshakuun sähköpostitse: dance@pnv.fi. Mainitse sähköpostissa tanssijan nimi, ikä (syntymävuosi) ja kerro lyhyesti hakijan aiemmasta tanssitaustasta. Koetanssia ei tarvitse jännittää. Opettajamme pitävät tilaisuuden kuin normaalina tanssituntina. Päälle joustavat, tanssiin sopivat vaatteet.

Aika: Sunnuntai 5.5.2024

Paikka: TUPA-harjoitushalli Malmilla, Teerikukonkuja 3.

KLO 11-12 Mysteria. Syksyllä starttaava uusi joukkue n. 7-9-vuotiaille lapsille

KLO 12.15-13.45 Fantasia ja Harmonia n. 9-12-vuotiaille lapsille

KLO 14-15.30 Utopia ja Illuusio n. 13-17-vuotiaille nuorille

KLO 15.30-16.30 Euforia. Syksyllä starttaava uusi aikuisten joukkue, suunnattu n. +20v.->

Tule avoimille tanssitunneille

PNV Dancersin avoimille tanssitunneille voivat ilmoittautua myös muut kuin kisaryhmien tanssijat, mikäli tunneilla on tilaa. Uusille tanssijoille aina ilmainen kokeilukerta!