EtusivuPNV DancersHaku tanssilinjalle

Hae mukaan!

Kiinnostaako tavoitteellinen tanssin harrastaminen tiiviissä ryhmässä, osaavien tanssinopettajien ohjauksessa? PNV Dancers -tanssilinjalle haetaan uusia tanssijoita pääsääntöisesti toukokuussa hakutilaisuudessa, mahdollisesti myös täydennyshaussa elokuussa ja joulukuussa. Vapaita paikkoja ryhmissä voi kysellä sähköpostitse dance@pnv.fi. Tanssiharrastuksen voi myös aloittaa tanssilinjan avoimilla tanssitunneilla, ja siirtyä opettajan suosituksella myöhemmin mukaan kisaryhmään, jos tavoitteellisempi harrastaminen ja kilpaileminen kiinnostaa.

Täydennyshaku

Mukaan kisaryhmiin kaudelle 2022–2023 mahtuu vielä 9–11-vuotiaita innokkaita tanssijoita! Ilmoittaudu täydennyshakuun sähköpostitse dance@pnv.fi ja sovitaan kokeilumahdollisuudesta. Mainitse sähköpostissa tanssijan nimi, ikä (syntymävuosi) ja kerro lyhyesti hakijan aiemmasta tanssitaustasta.

Tule avoimille tanssitunneille

PNV Dancersin avoimille tanssitunneille voivat ilmoittautua myös muut kuin kisaryhmien tanssijat, mikäli tunneilla on tilaa. Uusille tanssijoille aina ilmainen kokeilukerta!