PNV Dancers -kausimaksut

Jäsenmaksu 30 euroa maksetaan kauden alussa. Jäsenmaksu on sama, vaikka osallistuisi vain syys- tai kevätkaudelle. Jäsenmaksu maksetaan jäsenrekisterissämme. Kun tulet seuran toimintaan mukaan ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä myClubin käyttäjäksi (saat kutsulinkin sähköpostitse). Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä PNV:n toimistoon: pnv@pnv.fi.

Jäsenmaksun lisäksi maksetaan lukukausimaksu erikseen syyskaudella ja kevätkaudella. PNV Dancers -kisaryhmissä sitoudutaan yhteen lukukauteen (syksy/kevät) ja sen maksuihin (mukaan lukien kilpailukustannukset), kun otat paikan vastaan ryhmässä. Toivottavaa on sitoutuminen koko vuodeksi (syksy 2023 – kevät 2024).

 

Lukukausimaksu Illuusio ja Utopia

Kevätkauden 2024 lukukausimaksu on 635 euroa (harjoitukset 3 kertaa viikossa). Lukukausimaksu sisältää opetuksen kisaryhmässä (4,75 h/vko) ja kisakoreografian. Kevätkausi 2024 alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 21. Hiihtolomaviikolla 8 ei ole normaaleja viikkotunteja.

 

Lukukausimaksu Harmonia

Kevätkauden 2024 lukukausimaksu on 608 euroa (harjoitukset 3 kertaa viikossa). Lukukausimaksu sisältää opetuksen kisaryhmässä (4,5 h/vko)ja kisakoreografian. Kevätkausi 2024 alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 21. Hiihtolomaviikolla 8 ei ole normaaleja viikkotunteja.

 

Lukukausimaksu Fantasia

Kevätkauden 2024 lukukausimaksu riippuu harjoitusmäärästä: 431 euroa (harjoitukset 2 kertaa viikossa) tai 551 euroa (harjoitukset 3 kertaa viikossa). Lukukausimaksu sisältää opetuksen kisaryhmässä (3–4 h/vko)ja kisakoreografian. Kevätkausi 2024 alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 21. Hiihtolomaviikolla 8 ei ole normaaleja viikkotunteja.

 

Kisaryhmien muut kustannukset

Kilpailevilla ryhmillä tulee kauden aikana kustannuksia mm. kisamatkoista, kisapuvuista, kilpailumaksuista, mahdollisista lisensseistä tai vakuutuksista sekä ryhmän edustusvaatteista.

Kauden 2023–2024 aikana on hyvä varautua muutamien satojen eurojen muihin kustannuksiin. Vanhemmat voivat kerätä rahaa kisakulujen kattamiseen esim. varainkeruulla tai buffetin järjestämisellä seuran tapahtumissa.

 

Soolot ja duot

Kisaryhmissä harjoittelevilla on mahdollisuus harjoitella soolo- tai duokoreografia joko omaksi iloksi tai tanssikilpailuja varten. Hinta sisältää 10 harjoituskertaa. Yksi harjoituskerta kestää 60 min ja tunnin aikana harjoittelee vuorotellen kolme solistia/duoa kerrallaan. 10 harjoituskerran jälkeen on mahdollisuus esiintyä seuran näytöksessä. Mikäli koreografialla haluaa osallistua tanssikilpailuihin, tulee harjoitella vielä toiset 10 kertaa. Esiintymisasu hankitaan itse koreografin ohjeiden mukaan. Aikataulut sovitaan kauden alussa opettajan kanssa.

Kauden 2023–2024 hinnat:

  • Soolo 206 €/hlö / 10 kertaa koreografian opetusta
  • Duo 155 €/hlö / 10 kertaa koreografian opetusta

 

Avoimet tanssitunnit ja intensiivikurssit

PNV Dancers -tanssilinjalla on kisaryhmien harjoitusten lisäksi myös avoimia tanssitunteja lapsille ja nuorille sekä tanssin intensiivikursseja koulujen lomaviikoilla!

  • Avoimet tanssitunnit
    • 60 min / 1 krt viikossa: 236 € / syyskausi 2023
    • 75 min / 1 krt viikossa: 188 € / syyskausi 2023
  • Tanssin intensiivikurssi/tanssileiri (3 päivää, 4 h päivässä) kesälomalla / 80 € (PNV:n jäsenet), 100 € (ei jäsenet)

 

Peruutusehdot

PNV Dancers -ryhmissä sitoudutaan yhteen lukukauteen (syksy/kevät) ja sen maksuihin, kun otat paikan vastaan ryhmässä tai et peruuta paikkaasi määräaikaan mennessä.

Mikäli harrasteryhmän tai kilpavalmennusryhmän toiminta joudutaan keskeyttämään pidempiaikaisesti tai peruuttamaan epidemian, poikkeuksellisen luonnontapahtuman, tulipalon, laajan onnettomuuden, viranomaismääräyksen tai -suosituksen tai vastaavan muun seurasta riippumattoman syyn johdosta, ensisijaisesti pyritään järjestämään korvaavaa toimintaa. Mikäli korvaavaa toimintaa ei pystytä järjestämään, mahdollisissa maksujen palautuksissa huomioidaan toteutuneen toiminnan kustannukset sekä vaikutukset seuran toiminnan jatkamismahdollisuuksiin.