EtusivuPNV DancersKilpailupäivän info

Pink Dance Stars – kilpailupäivän info

Infoa kilpailijoille, katsojille, koreografeille ja vastuuhenkilöille.

Pink Dance Stars kilpailujärjestys 5.3.2023

 

Pink Dance Stars käsiohjelma 5.3.2023

 

Kilpailupaikka

Kilpailu järjestetään sunnuntaina 5.3.2023 Tikkurilan lukion (Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa) auditoriossa. Kilpailupaikka aukeaa sunnuntaina klo 9.00.

Kilpailulava on kooltaan noin 10 m x 15 m ja lavalla on tanssimatto. Koreografian voi aloittaa lavalta tai kulisseista. Valaistus on kaikille sama. Sisäänkäynti lavalle tapahtuu yleisöstä katsottuna vasemmalta. Kilpailijat poistuvat yleisöstä katsottuna etuoikealle.

 

Ilmoittautuminen ja infopiste

Yksi henkilö esitystä kohden (esim. koreografi) tekee esityksen ilmoittautumisen ala-aulan infopisteellä kilpailupaikalle tullessaan. Infopisteellä annetaan kilpailijoiden rannekkeet esityksen ilmoittajalle, joka jakaa ne ryhmälle/tanssijoille. Toivomme, että tanssijat saapuvat kisapaikalle aikaisintaan 90 minuuttia, viimeistään 45 minuuttia ennen oman sarjan alkua.

 

Kilpailijoiden pukuhuoneet

Kilpailupaikalla on jaettu pukuhuoneet tanssikoulun/seuran mukaan. Oma pukuhuone selviää ala-aulan infopisteestä ja pukuhuoneiden ovista. Toivomme, että pukuhuoneita käytetään ainoastaan vaatteiden vaihtoon sekä tavaroiden säilytykseen oman sarjan tienoilla.

 

Katsojat

Yleisön liput tapahtumaan vain etukäteen netistä: lippuautomaatti.fi/PNV. Voit ostaa lipun tapahtumaan koko päiväksi tai vain yksittäiseen blokkiin:

  • Blokki 1
    klo 10–13 Lasten sarjat (soolot, duot, ryhmät)
  • Blokki 2
    klo 13–16.15 Junioreiden ja aikuisten soolot ja duot
  • Blokki 3
    klo 16.15–19.30 Junioreiden ja aikuisten ryhmät

Lipuntarkastuspisteellä näytetään ostettu lippu, jota vastaan saa rannekkeen.

Katsomoon, katsomossa ja sieltä pois liikkuminen on sallittua vain esitysten väleissä aplodien aikana!

 

Koreografin/vastuuhenkilön rooli

Esityksen koreografi(t) sekä ilmoittautumislomakkeella nimetty vastuuhenkilö (1 kpl per esitys) saavat ilmaisen sisäänpääsyn siihen blokkiin, jossa esitys kilpailee. Tanssijat saavat seurata kilpailua katsomossa, mikäli vapaita paikkoja on.

Koreografin/vastuuhenkilön tulee olla selvillä kilpailun etenemisestä ja olla teoksensa kanssa valmiina lavan takana oikeaan aikaan.

Musiikki tulee olla varmuuden vuoksi mukana esimerkiksi muistitikulla tai puhelimessa.

Palkintojenjaon jälkeen tuomariston palautteet haetaan ala-aulan infopisteeltä.

 

Buffet

Kilpailujen yhteydessä Pakilan voimistelijoiden PNV Dancers -tanssilinjan vanhemmat pitävät buffettia, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä juotavia. Varsinaista lounasta kisapaikalla ei järjestetä.

 

Hyvän mielen tapahtuma

Haluamme tarjota kaikille iloisen ja onnistuneen kisapäivän Pink Dance Stars -tapahtumassa. Toivommekin kaikilta kilpailijoilta ja taustajoukoilta positiivista asennetta ja kannustusta ihan jokaiselle tanssijalle ja ryhmälle!