EtusivuPro DancePro Dancen avoimet tanssitunnit ja leirit

Pro Dancen avoimet tanssitunnit ja leirit

Pro Dancella on tarjolla avoimia viikkotunteja lapsille ja nuorille keväästä 2022 alkaen! Ilmoittautudu mukaan Hoikassa! Uusille tanssijoille ilmainen kokeilukerta kauden alussa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä: marjukka@lukkaroinen.net.

Tiistai

  • Show & Jazz 12–15v. jatkotaso klo 17–18.15, Pukinmäenkaaren peruskoulun peilisali, opettajana Marjukka TUNTI ON TÄYNNÄ

Keskiviikko

  • Street & Show 12–15v. jatkotaso klo 16.45–18, toimiston peilisali, opettajana Nea

Torstai

  • Street & Show 10–12v. perustaso klo 16–17.15, toimiston peilisali, opettajina Marjukka ja Nea
    • loppukevään tunnit kurssina (12.5., 19.5. ja 2.6. – ilmoittaudu kurssille Hoikassa!)

Toimipaikkojen osoitteet

Tuntien tasot:

  • Perustaso: vähintään 1–2 vuoden tanssitausta tai muu harrastustausta (esim. voimistelu tai luistelu)
  • Jatkotaso: vähintään kolmen vuoden aktiivinen tanssiharrastustausta

Jos tunnin taso mietityttää, voi tuntia tulla kokeilemaan kerran veloituksetta!

 

Tanssikausi ja hinta:

Kevätkauden 2022 hinta on 260€. Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja päättyy viikolla 22. Hiihtolomaviikolla 8 ei ole opetusta. Tarjous 17.3. alkaen: loppukevät puoleen hintaan!

 

Tuntien kuvaukset:

Show & Jazz 12–15v. jatkotaso

Jatkotason Show & Jazz -tunneilla yhdistellään jazztanssin perustekniikkaan showtanssin näyttävyyttä ja monipuolisuutta!

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, vauhdikkaita tekniikkaharjoitteita – kuten piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja – ja ennen kaikkea tanssitaan monipuolisia koreografioita. Musikaalisuus ja ilmaisu ovat tärkeä osa koreografioita, joiden tyylit vaihtelevat muun muassa pehmeästä lyrical jazzista menevään musikaalitanssiin.

 

Street & Show 12–15v. jatkotaso

Jatkotason Street & Show -tunneilla syvennytään sekä street- että showtanssin monipuoliseen liikekieleen, tekniikkaan ja eläytymiseen sekä harjoitellaan akrobatiaa, joka on osa molempia lajeja.

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoitellaan tanssitekniikkaa ja erilaisia street- ja showtanssin koreografioita. Tunti kehittääkin erityisesti tanssijan monipuolisuutta ja heittäytymistaitoa!

Tunneilla tulee olla liikuntaan sopivat vaatteet sekä sisäkengät street-tunteja varten. Opettaja ilmoittaa ryhmäläisille aina etukäteen tanssilajien vaihdoksista.

 

Street & Show 10–12v. perustaso

Perustason Street & Show -tunneilla tutustutaan sekä street- että showtanssin maailmaan! Tunneilla harjoitellaan vuorotellen street- ja showtanssien perustekniikkaa, liikekieltä ja eläytymistä erilaisiin musiikkeihin.

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoitellaan tanssitekniikkaa sekä erilaisia street- ja showtanssin koreografioita. Tärkeintä on tanssin ilo ja heittäytyminen uuden opetteluun!

Tunneilla tulee olla liikuntaan sopivat vaatteet sekä sisäkengät street-tunteja varten. Opettaja ilmoittaa ryhmäläisille aina etukäteen tanssilajien vaihdoksista (pääsääntöisesti kolmen viikon välein).

Tanssileirit koulujen lomaviikoilla

Koulujen syys- ja talvilomaviikoilla järjestetään perinteinen Pro Dancen avoin tanssileiri!

Ilmoittaudu mukaan Hoikassa! Lisätietoja Marjukka Lukkaroiselta: marjukka@lukkaroinen.net