EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedoteSeuraamme koronavirustilannetta

Seuraamme koronavirustilannetta

Tiedote

Seuraamme Pakilan Voimistelijoissa tiiviisti tilannetta koronaviruksen aiheuttaman COVID-19-tartuntatautiepidemian tiimoilta. Seuramme jäsenten, työntekijöiden sekä perheenjäsenten terveys ja turvallisuus ovat meille kaikki kaikessa.

Ajantasaisen tiedon ja viimeisimmät ohjeet löydät THL:n verkkosivuilta. Erityisen tärkeää kaikille tunneillemme osallistujille on muistaa hyvä käsi- ja yskimishygienia. Samalla vältymme myös tavanomaisempien tartuntatautien leviämiseltä seurassamme.

Pyydämme myös kaikkia liikkujia ja katsojia välttämään osallistumasta seuramme tunneille ja tilaisuuksiin, jos sinulla on lievänkin hengitystieinfektion oireita (nuha, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, kuume jne.) tai olet juuri palannut THL:n epidemia-alueeksi julistamilta alueilta. Tällä hetkellä epidemia-alueeksi määritellään Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio. Tuoreimman tiedon löydät THL:n sivuilta.

 

Hyvä käsi- ja yskimishygienia lyhyesti:

  • Pese kädet aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenin, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt tai niistänyt. Julkisissa tiloissa käytä käsipaperia tai omaa pyyhettä
  • Pese kädet runsaalla vedellä ja saippualla huolellisesti joka puolelta
  • Jos vesipesu ei ole mahdollinen, käytä käsidesiä. Vinkki: Tunneille on hyvä ottaa oma käsidesi mukaan!
  • Vältä koskettelemasta silmiä, suuta tai nenää, ellet ole juuri pessyt käsiäsi
  • Yski ja aivasta hihaasi, käytä kertakäyttönenäliinoja ja laita käytetty nenäliina roskiin heti

 

Linkkejä:

THL: Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19
THL: Usein kysyttyä koronaviruksesta COVID-19
Helsingin kaupunki: Ajankohtaista tietoa uudesta koronaviruksesta
WHO: Coronavirus disease (COVID-19) outbreak