EtusivuTuomarit

Tuomarit

Kilpailun tuomareina toimivat

  • Inka Hulkko
  • Karoliina Ukkonen
  • Heidi Sallinen
  • Henri Sarajärvi
  • Suvi Nieminen
  • Hannaleena Kurola
  • Elina Lindfors (estynyt)

 

Inka Hulkko

Inka opiskeli jo pienestä pitäen Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa. Opinnot jatkuivat vuodesta 2001 aina vuoteen 2012 asti, jolloin Inka valmistui tanssijaksi kolmivuotisen ammatillisen koulutuksen päätteeksi.

Valmistumisen jälkeen Inka on tehny töitä freelance-tanssijana, mutta pääosin kuitenkin Ballet Finland -nimisen ryhmän kanssa. Ballet Finlandin tanssijana hän on ehtinyt työskennellä jo kahdeksan vuoden ajan ja esiintyä ryhmän lukuisissa teoksissa. Freelance-tanssijan työt ovat vieneet hänet tanssimaan myös Suomen Kansallisoopperan lavoille joka vuosi.

Kuluneiden vuosien aikana hän on päässyt jakamaan neuvojaan ja tanssiniloa myös opetustöiden merkeissä monien eri seurojen ja tanssikoulujen oppilaille. Inkan mielestä tanssissa tärkeintä onkin nähdä ja tuntea tanssinpalo.
Inka Hulkko

Karoliina Ukkonen

Karoliina on valmistunut Suomen kansallisoopperan balettioppilaitoksesta vuonna 2008 ja jatkanut sen jälkeen opintojaan tanssin saralla Dutch National ballet academyssä Amsterdamissa, ja Rotterdamin CODARTSissa. Kokemusta on lisäksi karttunut erilaisilta kursseilta ympäri maailmaa, ja myös sekä kansallisista että kansainvälisistä kilpailuista.
Ammattiuransa tanssin saralla Karoliina on tehnyt Pariisin show-maailmassa, sekä erilaisissa pienemmissä ja isommissakin produktioissa Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä Karoliina opiskelee fysioterapiaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.
Karoliina Ukkonen
Heidi Sallinen

Heidi on opettanut showtanssia päätyökseen 18 vuoden ajan Helsingin tanssiopistossa. Myös esiintymiskokemusta näiden vuosien aikana on kertynyt paljon erilaisten keikkojen ja tanssiryhmien muodossa.

Heidi on treenannut paljon ulkomailla ja kouluttaa itseään edelleen mm. erilaisten tanssituntien parissa. Tanssissa Heidi arvostaa rohkeaa heittäytymistä, tunteiden näyttämistä ja uusia luovia tapoja samalla ollen tarkka teknisestä osaamisesta ja kokonaisuuden toteutuksesta.
Heidi Sallinen

 

Henri Sarajärvi

Henri on monipuolinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi, joka on opettanut jo yli 15 vuoden ajan tanssia ympäri Suomea. Hän on saavuttanut tanssillaan ja koreografioillaan reilusti yli 30 mitalisijaa SM-kisoissa sekä MM-kisoissa.

Hän on toiminut tanssijana monissa eri teattereissa ja produktioissa (mm. Helsingin kaupunginteatteri, Lahden kaupunginteatteri, Svenska teatern, Samppalinnan kesäteatteri, Ooppera). Viimeisimpänä teatterityönä mainittakoon Helsingin kaupunginteatterin menestysmusikaali Kinky Boots, joka jatkuu Tampereen työväen teatterilla syyskaudella 2020.

Henri on työskennellyt Antti Tuiskun tanssijana ja hänet voi bongata myös Antin musiikkivideoilta. Hän on tehnyt yhteistyötä myös monien muiden suomalaisten artistien kuten Jenni Vartiaisen, Anna Abreun ja Kaija Koon kanssa. 

Erilaiset TV-työt ovat myös tulleet tutuiksi vuosien varrella; Suomen So you think you can dance -ohjelmassa kilpailijana, Uuden Musiikin Kilpailun tanssiryhmässä tanssijana (Suomen euroviisukarsinnat), Suomen X Factorissa, Putouksessa, Emma-gaalassa, The voice of Finlandissa ja Idolsissa.

Henri Sarajärvi

 

Hannaleena Kurola

Hannaleena on valmistunut Savonia ammattikorkeakoulusta 2012 tanssinopettajaksi pääaineenaan klassinen baletti. Hannaleena on opettanut pääosin showtanssia, lastentanssia, mutta myös balettia.

Hannaleena opetti tanssia 2015 vuodesta lähtien ensin Kuopiossa ja myöhemmin pääkaupunkiseudulla. Hän toimi 2010-2018 päätoimisena tanssinopettajana Tanssikeskus Footlightissa vastaten mm. erikoiskoulutusryhmistä, tehden kisakoreografioita ja osallistuen moniin erilaisiin tapahtumiin eri-ikäisten oppilaiden kanssa. Hannaleena on kasvatustieteiden maisteri ja päätyökseen työskentelee luokanopettaja.

 

Suvi Nieminen