EtusivuAjankohtaistaUutisetUutinenVoimistelullinen syyslomaleiri 14.-18.10.19

Voimistelullinen syyslomaleiri 14.-18.10.19

Uutinen

Pakilan Voimistelijoiden voimistelullinen syyslomaleiri 7-10-vuotiaille lapsille pidetään koulujen syyslomaviikolla 14.-18.10.2019!

Leirillä opitaan oman kehon hallintaa ja liikunnan aakkosia voimistelun kautta. Lapset pääsevät kokeilemaan voimistelua eri välineitä käyttäen, akrobatiaa, temppuilua sekä tanssia. Päivittäin myös ulkoillaan ja lisäksi yhtenä päivänä tehdään koko päivän ulkoiluretki lähialueen maastossa. Leiri sopii mainioksi aloitukseksi uudelle voimistelun kokeilijalle, mutta myös voimistelua jo harrastaneille.

Ammattitaitoa ei leirin ohjaajista puutu, sillä leireilijät saavat oppaikseen seuramme kokeneet ja koulutetut ammattivalmentajat Henni Aron, Sanna Peltolan ja Virve Arjanteen.

Leiripäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15. Leirille voi osallistua joko koko viikoksi tai vain päiväksi-pariksi. Paikkana on Pakilan Voimistelijoiden toimisto (Ohrahuhdantie 2, Helsinki)

Voimistelullisen syyslomaleirin hinnat sisältävät aina lämpimän lounaan. Hinnat eivät sen sijaan sisällä vakuutusta leirille osallistuville lapsille

  • Koko viikko: 150 €
  • Yksittäinen päivä: 35 €

Lisätietoja: Henni Aro, henni.aro@pnv.fi, puh. 050 321 5398

Ilmoittautuminen:https://go.hoika.net/public/Login.aspx

 

TERVETULOA!