EtusivuAikuisetTuntikuvauksetTanssilliset tunnit

Tanssilliset tunnit

Latinofit

Tämä on tunti zumbaa rakastaville! Tunnilla pääset kokeilemaan muun muassa merenguen, salsan, reggaetonin ja cumbian askeleita. Askelkuviot ovat helppoja ja tyyli vaihtuu kappaleen vaihtuessa. Tällä tunnilla saat heittäytyä musiikin vietäväksi, jolloin hiki tulee ihan huomaamatta! Tunnille mukaan sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja vesipullo.

 

Lavis 

Lavis® on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jonka askeleet ovat yhdistelmä lavatanssiaskeleita ja tuttuja helppoja jumppa-askelia. Liikuntamuoto, jossa yhdistyy lavatanssimusiikki ja tutut helpot jumppa-askeleet ”maustettuna” lavatanssiaskelilla. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten foxi, jenkka, rock. jive, cha cha, valssi ja humppa. Tunnille mukaan sisäliikuntakengät, hikipyyhe ja vesipullo.

 

Dance mix

Dance mixin nimellä kulkeva tunti, jossa tehdään aina muutamaa useampaa eri tanssityyliä (esim. jazz, hip hop, nykytanssi) ja 2-3 koreografiaa. Dance mixissäkin koreografioita opetellaan perinteisen tanssitunnin tapaan pätkissä,

Show Jazz

Sow Jazz-tunnilla yhdistellään jazztanssin perustekniikkaan showtanssin näyttävyyttä ja monipuolisuutta.Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, kehitetään lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä harjoitellaan tanssitekniikkaa ja erilaisia jazz- ja showtanssin koreografioita. Tunti kehittääkin erityisesti tanssijan monipuolisuutta ja heittäytymistaitoa!