Tuntikuvaukset

Olemme jaotelleet lasten lukujärjestyksen kolmeen ryhmään selventääksemme tarjontaamme. Tarjontaa on voimistelu- temppuilu- ja tanssipainotteisesti. Katso tarkemmat tuntikuvaukset eri painotuslinjojen omilta alasivuilta.

Voimistelulliset tunnit
Voimistelukoulu 3-6v.
Joukkuevoimistelu 7-10v.
Voimistelukoulu Rytminen voimistelu 5-7v.
Rytminen voimistelu 7-10v.

Temppuilutunnit

Voimistelukoulu Temppuilu 3-6v
Akro 7-12v

Tanssilliset tunnit
Voimistelukoulu Satutanssi 3-6v.
Dancemix 6-11v.

 

Perheliikunta
Aikuinen -lapsi -jumppa (10x kurssina)

 

EasySport Erityiset

Pakilan Voimistelijat aloittaa kaksi uutta EasySport Erityiset -liikuntaryhmää tulevana syksynä. Tunnit pidetään Paloheinän ala-asteella keskiviikkoisin klo 14-15 ja 15-16 yhteistyössä Paloheinän ala-asteen POY luokkien ja iltapäiväkerhon kanssa.

EasySport -toiminta on Helsingin liikuntapalveluiden tarjoama avoin harrastustoiminta, joka on tarkoitettu kaikille. EasySport on edullista tai kokonaan ilmaista, mikä mahdollistaa kaikkien liikkumisen. Tunneilla liikutaan lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä.

EasySport Erityiset -ryhmässä harjoitellaan liikuntataitoja yhdessä tutun ryhmän kanssa. Tavoitteena on toteuttaa matalalla kynnyksellä harrastustoimintaa, joka on hauskaa ja osallistujan toiveet huomioidaan. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti liikkumis-, tasapaino-, käsittely- ja ryhmätyötaitoja erilaisten pelien ja harjoitusten avulla.

Pakilan Voimistelijat osallistuvat Voimisteluliiton Erityistä Voimaa hankkeeseen ja EasySport Erityiset -toiminta toteutetaan hankkeen mahdollistamana.