Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmä

Valmennusjärjestelmä

 

Tutustu valmentajiimme!

 

Sanna Peltola, valmennuspäällikkö, ikäkausivastaava 12-14 -vuotiaat

Voimistelu-/ valmennustausta: Olen aloittanut voimistelun 3 -vuotiaana satujumpassa Pakilan Voimistelijoissa ja siitä asti olen ollut lajin parissa, jäin koukkuun. Virve valmensi minua teinikäisenä ja vei kädestä pitäen Vantaalle treeneihin uuteen joukkueeseen kun oma joukkue PNVssä hajosi. Tällöin jo apuvalmensinkin PNVssä mm. tulevaa Escada -joukkuetta Sirpan kanssa ja Tiamat -joukkuetta Virven kanssa.

Sitten elämä heitti Seinäjoelle, mutta touhu voimistelun parissa ei loppunut. Valmensin Seinäjoen voimistelijoissa 7,5 vuotta, ja kun Fuchsian tytöt kasvoivat riittävän vanhoiksi pääsin taas voimistelemaankin. Onneksi naisten sarjassa ei oo yläikärajaa!!

Tuolloin Virpi ja Laura (seuran entiset valmentajat) sattuivat samalle lajitutkinnolle kanssani ja Virpi houkutteli mut takaisin Helsinkiin sillä vivulla, että vois vain valmentaa työkseni, eikä muista töistä (olin opiskellut fyssariksi ja tein myös fyssarin töitä) olisi haittaa harrastukselle. Niin palasin kotikaupunkiini ja kotiseuraani, pian olin täystyöllistetty ja sain seurasta kokopäiväisen pestin, ensin valmentajana sitten nuorisovalmennuspäällikkönä ja nyt valmennuspäällikkönä.

Valmentajakoulutus: VAT 2012, tuomaritaso 3M

Valmennettavat joukkueet: Massimo jr (vastuu), Gloria Stella, (vastuu) Stella Neon (vastuu), Xena (vastuu)

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: Fysioterapeutti, Ammattivalmentaja

Parasta valmentamisessa: Onnistumisen todistaminen. Se kun saa olla mukana urheilijan kehityksessä ja nähdä niitä hetkiä kun urheilija onnistuu jossain, oppii uuden liikkeen tai oivaltaa jonkun maailmaa suuremman (tai pienemmän) asian.

Tuulikki Muurman, ikäkausivastaava yli 14-vuotiaat

Voimistelu-/ valmennustausta: Ennen joukkuevoimistelun aloittamista kahlasin läpi (tietysti Pakilan silloisissa Naisvoimistelijoissa) satubaletin ja temppukoulun. Joukkuevoimistelun aloitin 7-vuotiaana Virven ryhmässä. Erilaisia nimiä joukkueella ehti voimistelu-urallani olla: Yksisarviset, Apolloniat, Safiria, Safir ja lopulta Gloria. Parhaimmat saavutukseni voimistelun parissa ovat olleet junioreiden mm-kisaedustuspaikka 2011 ja sm-kulta 16-18-vuotiaiden sarjassa 2012. Urani päätin sm-puolella 2014. Tein lyhyen ja ytimekkään paluun voimisteluun keväällä 2017 Massimossa.

Valmentamisen aloitin virallisesti 2013 apuvalmentajana. Lopetettuani kilpailemisen valmentamisesta tuli suuri osa elämääni. Joukkueet ovat vaihdelleet vuosien varrella, mutta pisimpään olen valmentanut Astra Fenixiä sekä Gloria Astraa vuodesta 2014.

Valmentajakoulutus: Tasolla I, tuomari 3

Valmennettavat joukkueet: Astra Fenix (vastuu), Gloria Luna (vastuu)

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: Opiskelen Helsingin yliopistossa farmasiaa.

Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden onnistumisen ilo ja valaistumisen hetket sekä yhdessä tekeminen!

Jaana Hillebrandt, ikäkausivastaava 10-12 -vuotiaat

Voimistelu-/ valmennustausta: Voimistelin noin 7-vuotiaasta asti KNV:n Dodot joukkueessa, jonka kanssa saavutimme 14-16-vuotiaiden kilpasarjanmestaruuden keväällä 2013. Syksyllä 2013 siirryin PNV:hen Gloria joukkueeseen, jossa voimistelin 2015 vuoden loppuun. Gloria-ajan jälkeen olen myös voimistellut kilpasarjan naisten joukkueessa Massimossa muutaman kauden verran.

Valmentamisen PNV:llä aloitin heti oman voimistelu-urani loputtua ja ensimmäisen vastuujoukkueeni Astra Stellan eli Asteen sain jo heti seuraavana syksynä. Olen valmentanut näiden muutaman vuoden aikana yhdeksää eri joukkuetta PNV:ssä, mutta viimeisen 1,5 vuotta olen valmentanut suurimmaksi osaksi Astra Stellaa, Gloria Stellaa ja Gloria Lunaa. Valmennan edelleen näitä joukkueita ja lisäksi sain tälle keväälle uuden vastuujoukkueen Luna Blancan. Ennen PNV:hen siirtymistä toimin apuvalmentajana KNV:ssä.

Valmentajakoulutus: Valmentajana olen aloittamassa 2. tason koulutuksen ja olen kolmostason tuomari. Tuomarointia teen niin paljon kuin vain ehdin valmennuksen ohella.

Valmennettavat joukkueeni: Gloria Stella, Gloria Luna, Astra Stella (vastuu), Luna Blanca (vastuu)

Kasvattiseura: Keravan Naisvoimistelijat

Ammatti/koulutus: Tällä hetkellä käyn avoimessa yliopistossa oikeustieteellisen opintoja ja pyrin keväällä Helsinkiin oikeustieteelliseen.

Parasta valmentamisessa: Joukkueen voimistelijoiden yksilöllinen kehittäminen ja kehityksen näkyminen yksilöiden kautta myös joukkuetasolla. Tiimihenki valmentajien ja tyttöjen kesken saa jaksamaan läpi rankkojen ja väsyneiden harkkojenkin.

Sonja Karlsson, ikäkausivastaava 8-10 -vuotiaat

Voimistelu-/ valmennustausta: Voimistelun olen aloittanut 5-vuotiaana Tapanilan Erällä, missä voimistelin pitkään sekä kilpa- että SM-sarjan joukkueissa, kunnes siirryin Pakilaan. Pakilassa olen voimistellut Gloriassa, Massimo Juniorissa sekä Massimossa. Apuvalmentajana olen aloittanut vuonna 2012, ja sen jälkeen on tullut valmennettua käytännössä kaiken ikäisiä aina 4-vuotiaista ylöspäin.

Valmentajakoulutus: Olen 3-tason tuomari, ja minulla on meneillään 1-tason valmennuskoulutus.

 

Valmennettavat joukkueeni: Gloria Vega (vastuu), Stella Neon, Luna Blanca, Vega Rosa

Kasvattiseura: Tapanilan Erä

Ammatti/koulutus: Opiskelen Helsingin yliopistossa kotimaista kirjallisuutta.

Parasta valmentamisessa: Se, kun pääsee näkemään voimistelijoiden kehityksen kaudesta toiseen, sekä onnistumisen ja kehittymisen heille tuoman ilon.

Sirpa Lahervo, ikäkausivastaava Stara-ikäluokka

Voimistelu-/valmennustausta: Oma kilpailu-ura 7-23 v ja nyt uudelleen aikuisjoukkue FinTastic Momseissa Lumo-sarjan puolella parin vuoden ajan.

Valmentajakoulutus: lajivalmennustutkinto 2000, 3M-tason tuomari

Valmennettavat joukkueet: MiniMikrot 4-5v, Mikrot 5-6v, Xena 5-6v, Vega Mint 7-8v ja ”äitijoukkue” FTM valmentaja-voimistelijana, tällä kaudella yli 70 valmennettavaa; seuran nuorimmat ja vanhimmat joukkuevoimistelijat.

Kasvattiseura: PNV 3-vuotiaasta lähtien.

Ammatti/koulutus: Valvontasihteeri Valtiolla

Parasta valmentamisessa: Se, että näkee joka ikisessä harjoituksessa uuden oppimista ja myös se, että vuosien saatossa näkee kun pienenä pirpanana omassa joukkueessa aloittaneet tytöt kisaa kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla menestyen.

Eira Vilpponen, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin voimistelemaan 7 vuotiaana ja sitä ennen harrastin balettia kolme vuotta. Voimistelin pisimpään PNV:n Aurorat joukkueessa, noin 6 vuotta. Sen lisäksi olen voimistellut Tapanilan erällä ja Vantaan voimistelijoissa. Oma voimistelu-urani kesti noin 8 vuotta. Lopetin oman voimistelija urani 2011 ja aloitin valmennuksen 2012. Valmensin neljä kautta 6-10 vuotiaita, jonka jälkeen lopetin. Kaipuu treenisalille lymyili kokoajan takaraivossa, joten palasin PNV:lle valmentamaan 2017 tammikuussa.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulukoulutukset

 

Valmennettavat joukkueet: Luna Nueva (vastuu) ja Vega Mint

Kasvattiseurani: PNV

Ammatti/koulutus: Koulutukseltani olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja, sekä opiskelen tällä hetkellä Metropolian ammattikorkeakoulussa osteopaatiksi.

Parasta valmentamisessa: Nähdä onnistumisen riemu ja tavoitteiden saavuttaminen pitkän työn jälkeen!

Elina Heinonen, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Oman voimistelu urani olen aloittanut 4 vuotiaana Maunulan naisvoimistelijoissa. Pakilaan olen tullut 10 vuotiaana. Voimistelin PNV:ssä alkuun Safiria joukkueessa, jonka jälkeen viimeiset vuoteni olin mukana Escada kokoonpanossa. Olen valmentanut vuodesta -09 lähtien.

Valmentajakoulutus: Olen kurssia vaille valmis 1. Tason valmentaja ja 3 M Luokan tuomari.

Valmennettavat joukkueet: Gloria Stella

 

Kasvattiseurani: Virallisesti ensimmäinen seurani on ollut MNV, mutta koen kasvattiseurani olevan Pakilan Voimistelijat.

Ammatti/koulutus: Työskentelen fysioterapeuttina Helsingin kaupungilla.

Parasta valmentamisessa: Rakastan valmentamisessa kehittää tyttöjen taitoja ja ominaisuuksia. Nähdä kuinka kovaa nämä mimmit tekevät töitä ja sen kehityksen mitä siitä seuraa. Huippua on tulla salille jossa on iloisia ja innokkaita voimistelijoita!

Elina Tamminen, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Oma voimistelutaustani on 6-24- vuotiaaksi erilaisissa joukkueissa. Ryhdyin 13- vuotiaana apuvalmentajaksi ja sen kautta valmentajaksi 16 vuotiaana. Valmentanut sekä lapsia, että nuoria Säkylän naisvoimistelijoissa ja Turun riennolla. 

Valmentajakoulutus: Jumppakoulu -koulutus, lajitaidon peruskoulutus, koreografia kurssi, ARVI -koulutus

Valmennettavat joukkueet: Luna Viola (vastuu) ja taitoharkka

Kasvattiseura: Säkylän naisvoimistelijat, Turun Riento 

 

Ammatti/koulutus: Tapahtumatuottaja

Parasta valmentamisessa: Oppimiselämysten luominen lapsille ja nuorille. Antaa kaikille uusia tavoitteita, taitoja sekä luoda yhteisöä, jossa on helppo kasvaa, oppia ja olla oma itsensä.

Emilia Peuronen, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Pikkutytöstä kilpatanssin kautta edelleen voimistellen 🙂 Vuosien varrella on tullut valmennettua koko voimistelijan kaari jumppakoulusta naisten edustusjoukkueeseen.

Valmentajakoulutus: Lajitutkinto ja tuomaritaso on kv3

Valmennettavat joukkueet: Massimo junior ja Massimo (vastuu)

Kasvattiseura: Seinäjoen voimistelijat

Ammatti/koulutus: Koulutukseltani olen apuväliteknikko ja ammatiltani myyntiedustaja.

Parasta valmentamisessa: valmennettavat, vuorovaikutus, oman työn jälki ja hyvä joukkuehenki 🙂

Essi Hannuksela, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin voimistelun jumppakoulusta, josta etenin valmennusjoukkueeseen ja sitä kautta kilpailemaan. Voimistelun ohessa harrastin 14-vuotiaaksi asti myös jalkapalloa. Lopetin joukkuevoimistelun 17-vuotiaana pitkän pohdinnan jälkeen ja siirryin tanssin harrastamiseen ja myöhemmin ammattilaisuuteen.

Syksyllä 2014 aloitin valmennustyöt Pakilan Voimistelijoissa, jossa olen valmentanut monia eri joukkueita pienistä lapsista aina nuoriin edustusjoukkuelaisiin.

Valmentajakoulutus: 3.tason tuomari joukkuevoimistelussa ja D- & E-tuomari rytmisessä voimistelussa. Lisäksi olen käynyt jV:n lajitaidon koulutuksen sekä fyysisen valmennuksen koulutuksen.

Valmennettavat joukkueet: Gloria Xena (vastuu), Vega Rosa, Vidal, Maxime, Rytminen voimistelu kilpa-, jatko ja alkeisryhmä sekä Pro Dance-linjan tanssiryhmä Illuusio.

Kasvattiseura: Seinäjoen Voimistelijat

Ammatti/koulutus: Ammattitanssijan tutkinto (valmistunut Tampereen konservatoriosta 2014). Tanssijan koulutukseen sisältyi myös teoriaa mm. ihmisen anatomiasta sekä eri fyysisten ominaisuuksien valmennuksesta koulun opettajien ja fysioterapeuttien johdolla. Tanssijan töiden takia olen välillä joutunut vähentämään valmennusta, mutta olen ollut aina jollain tavalla voimistelussa mukana, esim. koreografina tai tuomarina.

Parasta valmentamisessa: Paras tunne valmentamisesta tulee kun näkee, että on saanut voimistelijan kehittymään ja nauttimaan voimistelusta. Ideaali valmennustilanne on mielestäni sellainen, kun voi tukea voimistelijaa hänen taitojensa työstämisessä ja antaa lisää tietoa sekä fyysisesti, että psyykkisesti.

Pauliina Lappalainen, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin  PNV:ssä 4-vuotiaana satujumpassa, jonka jälkeen vaihdoin yksinluistelin pariin. Luistelin 10-vuotiaaksi saakka, kunnes palasin taas PNV:hen joukkuevoimistelun merkeissä ja ehdin voimistelemaan SM-tasolla 7 vuoden ajan. Voimistelin koko voimistelu-urani PNVssä Aurora ja Alfeia joukkueissa. Valmentamiseni alkoi apuvalmennuksesta vuonna 2013. Valmennusurani aikana olen valmentanut sekä stara että kilpajoukkueita.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulu -koulutukset 1-3 ja rytmisen voimistelun 3-tason tuomari.

Valmennettavat joukkueet: Olen vastuussa rytmisistä voimistelijoista luokissa 1-3 ja sen lisäksi valmennan 8-10v edustusjoukkuetta Gloria Vegaa. 

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: Opiskelen kolmatta vuotta ammattikorkeakoulussa tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi.

Parasta valmentamisessa: Nähdä kun tytöt tulevat mielellään treeneihin ja haluavat kehittyä eteenpäin. 🙂

Riikka Penttilä, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Harrastin Kemin Innossa joukkuevoimistelua 13 vuotta. Aloitin valmentamisen 15-vuotiaana Kemin Innossa. Siirryin Vantaan voimisteluseuraan kokopäiväiseksi valmentajaksi vuonna 2009. Perustin uuden voimisteluseuran (Attitude Sports) vuonna 2015 ja samana vuonna siirryin valmentamaan Gloria Junioria Pakilan Voimistelijoihin.

Valmentajakoulutus: Ammattivalmentajatutkinto, 1-luokan tuomari

Valmennettavat joukkueet: Naisten edustusjoukkue Gloria sekä Attitude Sportsin Attitude Minor.

Kasvattiseura: Kemin Into

Ammatti/koulutus: Tradenomitutkinto

Parasta valmentamisessa: Se loputon työ salilla, kun tehdään kaikki mahdollinen tavoitteisiin pääsemiseksi. Koreografioiden luominen ja ohjelman hiominen. Sellaisten joukkueiden valmentaminen, jolla on hyvä työmoraali sekä hyvä asenne harjoitteluun.

Sara Lehtomäki, vastuuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Oma voimistelu-ura alkanut temppukoulusta ja siitä tanssilliseen voimisteluun kunnes vaihdoin joukkuevoimisteluun. Kymmenvuotiaana aloitin tanssin, joka on pysynyt mukana tähän saakka (lajeina irlantilainen tanssi, baletti ja jazz-tanssi). Valmentanut oon syksystä 2016 lähtien. Lasten harrastepuolen tunteja oon monipuolisesti pitänyt syksystä 2008 saakka. Lisäksi oon lasten ja nuorten työryhmässä mukana.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulu, lajitaidon peruskoulutus, fyysinen valmentaminen ja suunnittelu ja seuranta työn alla. Tämän lisäksi useita ideapäiviä.

Valmennettavat joukkueet: Tällä hetkellä valmennan Stella Limeä (vastuu) ja pidän harrastepuolen joukkuevoimistelu tunteja 9-12 -vuotiaille.

Kasvattiseura: Kannelmäen voimistelijat.

Ammatti/koulutus: Oon valmistunut vestonomiksi ja työskentelen Piruetilla.

Parasta valmentamisessa: Nähdä tyttöjen kehittyminen.

Siri Juvonen, vastuuvalmentaja

Voimistelu- ja valmennustausta: Aloitin rytmisen voimistelun 6-vuotiaana Elisessä. 12-vuotiaana siirryin PNV:hen ja joukkuevoimistelun pariin. Voimistelin Alfeiassa kolme vuotta ja sen jälkeen Gloriassa vuoden, kunnes lopetin vuonna 2014. Vuoden tauon jälkeen kaipuu matolle kasvoi sen verran kovaksi että perustettiin vanhojen jumppakavereiden kanssa Massimo Jr jossa jatkoin uraani vielä parin vuoden verran.

Valmentamisen aloitin vuonna 2014. Siitä lähtien joukkueita ja ryhmiä on ollut useita. Pisimpään olen valmentanut Maximea, jonka kanssa aloitin vuonna 2016.

Valmentajakoulutus: 3 -luokan tuomari

Valmennettavat joukkueet: Maxime (vastuu), Astra Stella

Kasvattiseura: Elise

Ammatti/koulutus: Opiskelen ensimmäistä vuotta ympäristö- ja elintarviketaloutta Helsingin Yliopistossa.

Parasta valmentamisessa: Nähdä kun tytöt kehittyy, kokee onnistumisia ja nauttii lajista.

Liisa Merkkiniemi, valmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin voimistelun Tapanilan Erällä 6 vuotiana jossa olin useissa sm-sarjan joukkueissa. Vuonna 2013 siirryin Pakilan voimistelijoihin, kun Gloria junior joukkue perustettiin. Gloria juniorista siirryin Gloriaan vuonna 2015, jossa olin kesään 2017 asti. Nyt voimistelen kilpasarjassa Massimo Jr joukkueessa. Valmennuksen aloitin viime syksynä kun olin apuvalmentamassa Gloria Astraa, Astra Fenixiä ja Gloria Lunaa.

Valmentajakoulutus:

 

Valmennettavat joukkueet: Gloria Luna ja Astra Fenix

Kasvattiseura: Tapanilan Erä

Ammatti/koulutus: Opiskelen lukion kolmannella Pohjois- Haagan yhteiskoulussa (2017).

Parasta valmentamisessa: Nähdä että tytöt kehittyvät ja nauttivat lajista.

Neea Löyttyniemi, valmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Olen harrastanut joukkuevoimistelua kuusi vuotta. Viimeisimpänä OVO:ssa, mutta suurimmaksi osaksi PNV:ssä, jossa Mimosa-joukkueessa kauimmin. Olen valmentanut kolme ja puoli vuotta PNV:ssä, hyvin eri-ikäisiä ja -tasoisia joukkueita.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulut, lajivalmennuksen ja fyysisen valmennuksen koulutukset ja voimistelijan polku -koulutus.

Valmennettavat joukkueet: Stella Neon

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: Lukion viimeinen kevät menossa. (2017)

Parasta valmentamisessa: Kun näkee, että voimistelijat kehittyvät ja tekevät parhaansa.

Paula Nogelainen, valmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin 2015 syksyllä apuvalmentajana ja tällä hetkellä valmennan 10-12 vuotiaiden Stella Lime joukkuetta. Oma voimistelutausta alkoi noin 3-vuotiaana baletista, jonka jälkeen aloitin rytmisen voimistelun. 7-vuotiaana aloitin joukkuevoimistelun Tapanilan Erällä, josta sitten siirryin Pakilan Voimistelijoihin.

Valmentajakoulutus: Voimisteluohjaajan startti

Valmennettavat joukkueet: Stella Lime

Kasvattiseura: Tapanilan erä, mutta kasvattavin ja opettavin oli minulle PNV.

Ammatti/koulutus: Opiskelen liiketaloutta ammattikorkeakoulussa markkinointiin suuntautuneena.

Parasta valmentamisessa: Se, kun näkee voimistelijoiden kehittyvän ja oppivan uusia asioita. Tykkään työskennellä lasten ja nuorten parissa ja on ihanaa nähdä heidän iloa ja innokkuutta!

Reetta Kauremaa, valmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aluksi harrastin kahdeksan vuotiaaksi balettia ja modernia tanssia. Kiinnostus voimisteluun heräsi ala-asteella ja jatkoin voimistelua n.10 vuotta. Olen valmentanut kolmen vuoden sisällä lasten ja nuorten joukkuevoimistelua ja rytmistä voimistelua. Valmennuksen aloitin oman voimistelun ohella ja kiinnostus valmentamiseen säilyi voimistelun lopettamisen jälkeen.

Valmentajakoulutus: I tason koulutus.

Valmennettavat joukkueet: Luna Viola.

Kasvattiseura: Tapanilan erä, PNV ja Vantaan voimisteluseura.

Ammatti/koulutus: Lukio.

Parasta valmentamisessa: Kasvattaa voimistelijoiden sisäistä paloa lajiin ja nähdä, kuinka pitkälle he tämän löydettyään pääsevät. Palkitsevaa on myös kehityksen seuraaminen sekä psyykkisesti että fyysisesti.

Satu Ranta, valmentaja ja I-luokan tuomari

Voimistelu-/valmennustausta: Olen aloittanut joukkuevoimistelun kouluikäisenä pääkaupunkiseudulla, lukiossa asuin ja voimistelin Tampereella. MM-kilpailuihin olen osallistunut voimistelijana vuonna 2002 (TTNV) ja apuvalmentajana vuonna 2008 (Tapiolan Voimistelijat). Aloitin apuvalmentajana n. 15-vuotiaana ja olen valmentanut useammassa eri seurassa eri tasoisia joukkueita. 

Valmentajakoulutus: Joukkuevoimistelun lajitutkinnon olen suorittanut vuonna 2009. Lisäksi olen kouluttautunut I-luokan tuomariksi 2009 ja tuomaroinut säännöllisesti.

 

Valmennettavat joukkueet: Tällä hetkellä saan ilokseni valmentaa nuorten ja taitavien naisten Massimo Jr -joukkuetta.

Kasvattiseura: Rekolan Raikas

Ammatti/koulutus: Ammatiltani olen fysioterapeutti, toimin työssäni monenlaisten asiakkaiden kanssa, erityisiä kiinnostuksen ja täydennyskoulutuksen kohteitani ovat äitiys- ja urheilufysioterapia. Olen myös physiopilatesohjaaja.

Parasta valmentamisessa: Tukea ja auttaa voimistelijoita eteenpäin omalla polullaan.

Aino Stirkkinen, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Voimistelin itse 2011-2017. Aloitin valmentamisen 2016.

Valmentajakoulutus:

Valmennettavat joukkueet: Stella Neon, Xena

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: peruskoulu, Oulunkylän yhteiskoulu

Parasta valmentamisessa: Se, kun huomaa tyttöjen kehityksen.

Beatrice Enberg, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Olen harrastanut joukkuevoimistelua 10 vuotta Rekolan Raikkaissa ja Pakilan Voimistelijoissa. Olen harrastanut myös uintia ja jalkapalloa. – Aloitin apuvalmentamisen elokuussa 2015, apuvalmentaen joukkuevoimistelua ja lasten jumppia.

Valmennettavat joukkueet: Stella Lime

 

 

 

Elina Laurila, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Olen voimistellut pienenä Mimosassa sitten Gloria jr:ssa ja nyt Massimo jr:ssa. Olen valmentanut Gloria Lunaa 2,5 vuotta.

Valmentajakoulutus:

Valmennettavat joukkueet: Gloria Luna

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus: Ylioppilas

Parasta valmentamisessa: Nähdä tyttöjen kehittyvän. 🙂 

Inka Lindström, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin voimistelun 3-vuotiaana ja lopetin 14-vuotiaana, jonka jälkeen siirryin kilpa-aerobicin puolelle vuodeksi. Olen valmentanut PNV:ssä kolme vuotta.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulukoulutukset sekä Stara-ikäisten ARVI-koulutus.

Valmennettavat joukkueet: Minimikrot, Mikrot, Luna Blanca ja rytmiset.

Kasvattiseura: Tapanilan Erä

Ammatti/opiskelu: Olen Helsingin medialukiossa. (2017)

Parasta valmentamisessa: Nähdä kuinka valmennettavat tytöt kehittyvät joukkueen mukana.

Senni Ruuttunen, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta: Aloitin ensin Sinililjoissa vuoden 2011 jouluna, eli ollessani yhdeksänvuotias. Myöhemmin joukkueen nimi vaihtui Liannaksi, ja siinä joukkueessa voimistelin useamman vuoden. Sen jälkeisiä joukkueitani ovat olleet 12-14 kilpasarjassa Lemona ja Maxime. Olen syksystä 2017 valmentanut Vega Rosaa kerran viikossa.

Valmentajakoulutus: ARVI-koulutus

Valmennettavat joukkueet: Vega Rosa

Kasvattiseura: Olen koko voimistelu-urani ollut PNV:llä.

Ammatti/koulutus: Olen Oulunkylän yhteiskoulussa yhdeksännellä luokalla, ja ensi vuonna luultavasti samaan kouluun lukioon. (2017)

Parasta valmentamisessa: Se, kun voi vielä oman voimistelu-uran jälkeen olla mukana seuran toiminnassa, ja se kun näkee tyttöjen kehittyvän ja olla mukana heidän omalla matkallaan voimistelussa.

Siiri Lohikari, apuvalmentaja

Voimistelu-/valmennustausta:  Oma voimistelu-urani kesti noin kuusi vuotta, ja sitä ennen harrastin tanssia. Tanssin ohella aloitin joukkuevoimistelun ensin PNV:n harrasteryhmässä, josta siirryin myöhemmin joukkuevoimistelujoukkueeseen. Vuonna 2014 siirryin voimistelemaan muutamaksi vuodeksi Käpylän voimistelijoihin. Valmentamisen aloitin syksyllä 2016 Luna Nuevassa.

Valmentajakoulutus: ARVI-koulutus

Valmennettavat joukkueet: Luna Nueva

Kasvattiseura: PNV

Ammatti/koulutus:  Olen toisella luokalla Oulunkylän Yhteiskoulun lukiossa, ja tarkoitukseni on valmistua keväällä 2019.

Parasta valmentamisessa: Nähdä, kuinka voimistelijat onnistuvat ja kehittyvät niin yksilöinä kuin joukkueenakin!

     Rytminen voimistelu

  • Pauliina Lappalainen (3-taso)
  • Essi Hannuksela (D-tuomarikortti)

     Baletti

  • Hanna Korjus
  • Aliisa Seppänen

     Fysiovalmennus

  • Fysionova; Kerttu Valve ja Sini Seppälä
  • Fysioterapia Kroppa; Pasi Sinisalo

     Tuomarit

  • KV3 -taso: Emilia Peuronen
  • 1-luokka: Eeva Aaltonen, Satu Ranta, Filippa Väänänen
  • 3-luokka: Jaana Hillebrandt, Siri Juvonen, Sonja Karlsson, Sirpa Lahervo, Tuulikki Muurman, Sanna Peltola, Essi Hannuksela