Perheliikunta 4kk-3v.

Taaperojumppa 1-3v.

Perheen yhteinen liikuntaharrastus on hauskaa yhdessäoloa – liikkumisen riemua arjen lomassa. Perheliikunnassa perheen pienimmät vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Ohjaajana toimivat Riia Turpela, jolla molemmilla on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus liikunnanohjauksessa. Tunnilla tutustutaan liikuntaleikkeihin, peleihin, telineisiin ja välineisiin, juosten, hyppien, liikkuen musiikin tahdissa ja pyöritellen kuperkeikkoja. Perheliikunnassa opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien avulla, oman aikuisen turvallisessa seurassa.
Tunnit antavat myös ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitäen liikunnalliseen elämäntapaan.

Ryhmä peruuntunut keväältä 2024

Vauvajumppa 4kk-12kk

Vauvajumppa on vauvan ja vanhemman yhteinen liikuntahetki, josta molemmat voivat nauttia ja hyötyä. Jumpassa otetaan huomioon niin vauvan kehitystaso, kuin vanhemman kunnon ylläpito tai kohotus. Ohjaajana toimiva Sanna Peltola on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka asiantuntemuksella ohjaa harjoitteita, jokaisen yksilölliseen tilanteeseen sopiviksi. Jumpassa tanssitaan ja liikutaan lempeästi musiikin tahtiin, tehdään lihaskuntoliikkeitä vauvan paino vastuksena sekä lauletaan ja lorutellaan vauvan kokemuksia liikkeestä ja asennoista lisäten. Tunnilla edetään rauhallisesti ja turvallisesti vauvan vaatimukset huomioiden. Mukaan kannattaa ottaa oma peitto/viltti alustaksi vauvalle ja mahdollisesti pieni lelu viihdykkeeksi, aikuisella on hyvä olla mukavat liikuntaan sopivat vaatteet, paljaat jalat tai liukumattomat sisätossut ja juomapullo.

Tunnit maanantaisin klo 10-10.45 PNV toimiston peilisalissa
15.1.-22.4.

Perhe-liikuntaleikkikoulu 2-3v.

Liikuntaleikkikoulu on valmis lapsille luotu liikuntakonsepti. Liikuntaleikkikouluissa alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen. Liikunnan asiantuntijat ovat luoneet materiaalit, joiden pohjalta Liikuntaleikkikouluissa järjestetään monipuolista ja laadukasta liikuntaa. Toiminnassa tärkeää on lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikillisyys. Perheliikkarissa lapsi liikkuu oman aikuisen seurassa. Ohjaajana Perheliikkarissa toimii Laura Karonen, joka on pitkän linjan varhaiskasvatuksen ammattilainen ja koulutettu liikuntaleikkikoulun ohjaaja.

Ryhmä peruuntunut keväältä 2024

 

Perheliikunnan hinnat

Perheliikuntatunnit maksavat 211e /kausi (+30e jäsenmaksu)
Tunneille on ostettavissa myös 10 kerran kortti 145e
ja 5x kortti 75e

Saman perheen lisälapsi maksaa 100€/hlö/kausi. Lisälapsesta laskutetaan erikseen.
Tunnit toteutuvat mikäli väh. 8 vanhempi-lapsi paria ilmoittautuu.

Ilmoittautuminen kursseille 1.12. alkaen täältä

Kuva: Voimisteluliitto / Milla Vahtila