EtusivuLasten ja nuorten harrasteliikuntaNuorten ryhmäliikunta 13-19v.

Nuorten ryhmäliikunta

Syksyllä 2023 aloitamme Nuorten ryhmäliikuntatunnit, jotka on suunnattu 13-19 -vuotiaille nuorille, eli yläastelaisille ja lukiolaisille. Tunnit pidetään iltapäivisin seuran toimiston peilisalissa. Lukujärjestyksessä on sekä tanssillisia / liikkuvia tunteja että lihaskuntotunteja.

Nuorten ryhmäliikuntatunnit ovat Nuorten omia tunteja, joilla ohjaajina toimii seuramme nuoret ohjaajat. Toimintaan on matala kynnys ja helppo tulla mukaan. Nuoret voivat itse vaikuttaa toiminnan sisältöön ja tehdä siitä omannäköistään. Pääasiana on pitää hauskaa liikunnan parissa, hyvällä porukalla! (kuva: Suomen Voimisteluliitto / Milla Vahtila)

Kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2024.

Nuorten ryhmäliikunnan lukujärjestys:

Maanantai

15-15.45 Body Work Out, PNV toimiston peilisali, Sanni

15.45-16.30 Dancemix, PNV toimiston peilisali, Sanni

Tiistai

18-18.55 Dance Mix, Maunulan ala-aste, Marianne (tunti on aikuisliikunnan tunti, jolle voi osallistua Nuorten Anytime -kortilla)

Keskiviikko

14.30-15.15 Dancemix, PNV toimiston peilisali, Vilma

15.15-16.00 Body Work Out, PNV toimiston peilisali, Vilma

Torstai

19-19.55 Sporttijumppa, Oulunkylän ala-aste, Teinitie, Satu (tunti on aikuisliikunnan tunti, jolle voi osallistua Nuorten Anytime -kortilla)

Perjantai

15.30-16.15 Dancemix, PNV toimiston peilisali, Kevät

16.15-17.00 Body Work Out, PNV toimiston peilisali, Kevät

 

Hinta:

Jäsenmaksu

Jumppamaksun lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 30 € syksyisin kauden alkaessa. Jäsenmaksu on voimassa koko toimintavuoden, vaikka osallistuisit vain syksyllä tai keväällä, eikä sitä palauteta.

Harrastemaksut

Nuorison ryhmäliikunnan tunneilla jumppakorttina on Nuorten Anytime -kortti 120 €, joka on voimassa kaikilla Nuorten tunneilla ja kahdella (lukujärjestyksessä näkyvällä) aikuisten liikunnan iltatunnilla, koko kevätkauden.

Nuorten ryhmäliikunta on Helsingin kaupungin ja Opetus- ja Kulttuuriministeriön tukemaa toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä liikuntaa kaikenikäisille, painopisteenä lasten ja nuorten harrasteliikunta ja kaikille avoin liikunta.