EtusivuAjankohtaistaUutisetTiedotePakilan Voimistelijat hakee puolipäiväistä Toiminnanjohtajaa!

Pakilan Voimistelijat hakee puolipäiväistä Toiminnanjohtajaa!

Tiedote

 

 

Innostutko ihmisten liikuttamisesta?  Sytytkö jämptistä organisoinnista ja siitä, kun saat asiat rullaamaan? Omaatko rakentavat esimiestaidot?

Aikaansaapa, seuramaailmaa tunteva tekijä, olet tervetullut organisoimaan ja kehittämään alueemme suurimman liikuttajan toimintaa!

Toiminnanjohtajan
 monipuolisiin tehtäviin kuuluvat seuran toimintojen organisointi ja kehitystyö, sekä seuran vakinaisten työntekijöiden, ohjaajien ja valmentajien esimiehenä toimiminen. Työnkuvaan kuuluu sidosryhmäyhteistyötä alueen muiden toimijoiden ja Voimisteluliiton kanssa, sekä toiminta-avustusten haku.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää positiivista, toimeen tarttuvaa työotetta.  Yhteistyökyky, innostus ja voimistelulle sykkivä sydän ovat onnistumisen kivijalka. Sujuvat MS Office -taidot ovat tarpeen. Arvostamme esimieskokokemusta.

Osa-aikainen työsuhde on alussa määräaikainen, ja kestää 1 vuoden. Työsuhteen vakinaistaminen vuoden jälkeen on mahdollista. Työ käynnistyy kesällä 2021. Mikäli hakijaa omaa ohjaamisen tai valmentamisen taitoja ja kokemusta, on työtunteja mahdollisuus lisätä ohjaus/valmennustunneilla.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.4. mennessä paivi.lehtovirta@icloud.com

Lisätietoja tehtävästä antaa PNV:n puheenjohtaja Päivi Lehtovirta paivi.lehtovirta@icloud.com, 050 517 1942.

Tule mukaan kehittämään Pakilan Voimistelijoiden toimintaa!Pakilan Voimistelijat PNV ry on perustettu vuonna 1947. Pakilan Voimistelijat on kehittyvä ja kehittävä liikuntaseura. PNV on jo nyt Helsingin suurin voimisteluseura ja alueemme suurin liikuntaseura: tavoitteenamme on olla myös alueen laadukkain ja innostavin liikuttaja. Jäseniä seurassa on yli 1400 ja seura tarjoaa harrasteliikuntaa sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Lisäksi seurassa on kansainvälisellekin huipulle tähtäävä joukkuevoimistelutoimintaa. Valmennuksen mottomme on ”vastuullisesti huipulle”. Seurassa on tällä hetkellä neljä vakituista, kokopäiväistä työntekijää: päävalmentaja, valmennuskoordinaattori, nuorisovalmennuspäällikkö ja toimistosihteeri. Seuran toimisto sijaitsee Pakilassa ja siellä on myös oma tanssisali, ja lisäksi joukkuevoimistelijoilla on TUPA-harjoitteluhalli Malmilla. Harrasteliikuntaa seura tarjoaa kouluilla ja liikuntaviraston tiloissa. Toimintaamme on helppo osallistua, se on kohtuuhintaista ja lähellä kotia. Aikuisliikunnallamme on Voimisteluliiton Tähtiseura-tunnus, joka kertoo toiminnan laadusta