EtusivuPNVToimintasuunnitelma ja -kertomus

Aktiivista toimintaa ympäri vuoden

Pakilan Voimistelijat liikuttaa alueen asukkaita viikon jokaisena päivänä. Toiminta kattaa lasten ja nuorten liikunnan, aikuisten harrasteliikunnan, PNV Dancers -tanssilinjan ja joukkuevoimistelun kilpailu- ja valmennustoiminnan.

Järjestämme vuoden aikana tapahtumia; joukkuevoimistelukilpailuja, Stara-tapahtumista, Pink Dance Stars tanssikilpailun sekä joulu- ja kevätnäytöksiä ja syyskauden starttitapahtuman. Osallistumme myös säännöllisesti alueen kylätapahtumiin.

Ohjaajat ja valmentajat osallistuvat koulutuksiin Voimisteluliiton koulutuspolun mukaisesti.

Toimintaa suunnittelee, ohjaa ja toteuttaa seuran hallitus. Lisäksi eri toimintoja suunnitellaan, kehitetään ja toteutetaan monissa hallituksen alaisuudessa toimivissa työryhmissä. Tämä kaikki tapahtuu seuran hallituksen että työryhmien jäsenten vapaaehtoistyönä, jonka tavoitteena on laadukas ja innostava liikunta kaikille jäsenillemme. Tapahtumissamme vapaaehtoistehtävissä on myös laaja talkooväen joukko, joka koostuu pääasiassa joukkuevoimistelijoiden vanhemmista. Voit lukea lisää toiminnastamme PNV:n seurakäsikirjasta.

Tietoa toiminnastamme löydät myös toimintasuunnitelmasta (2023-2024) ja budjetista (2023-2024), sekä edellisen vuoden toimintakertomuksestamme (2022-2023).

Kiinnostaako seuratoiminta? Tarjoamme liikunnan lisäksi mielekästä vapaaehtoistoimintaa alueen asukkaiden liikuttamiseksi. Tule mukaan!